Prince of Persia: a trilógia hamarosan véget ér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én kijátszotam mind a három részt és nagyon várom a negyediket
<#worship>
PrisonMan
Az új tirlógia elsõ darabjának neve Prince of Persia: Prodigy
De majdnem az old killer lett :D

Kongy
Sztem is hamar vége van,de mivel csak 3 részes trilógia...lehetne még egy negyedik is...Prince of Persia : The Old Killer XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jzgdjgfsfhskf

<#email>be
Császtok megvan a pop tt de miután felraktam és beirnám a cd key-t, utána ha nem jo nem i probálkozhatok többet, nem tudtok egy jo cd kódot? köszi elõre is!:)
Császtok megvan a pop tt de akiután felraktam és beirnám a cd key-t utána ha nem jo utána nem is probálkozhatok nem tudtok egy jo cd kódot? köszi elõre is!:)
hogy lehet letölteni a mobilra játékot a neten?
valaki irja le.
köszönöm.
Serphen
Trilógia? Én már 5 részével játszottam. Vagy 6-al? nem is tudom

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Kaileena
Kaileena a legjobb remölem megmenekul

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

"Magasságos egek!"

Tudtam én, hogy végig kellett volna játszani a Warrior Withint. Dinók, tér-idõ kontínum meg minden, kár volt kihagyni. Vagy ez már az új rész? :DDD

What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

NEOreg3
de akkor nem lesz jövõ, vagyis herceg sem fog létezni aki visszmehetne a múltba és ezáltal összeomlik a tér-idõ kontínum vagy mi D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Végkifejlet:
a herceg visszamegy a dinoszauruszok korába és a nagy üstökös becsapódásakor leás magával a mélybe egy rakás dinótojást, ezzel a dinoszauruszok faját megmenti és létrehoz egy alternatív dimenziót, amelyben se ember se idõ homokja meg Dahaka nem létezik :D

NEOreg3
amikor a sorsa megíródott, már bele volt kalkulálva dahaka megölése, így meg fog halni ahogy az öreg mondta a warrior withinbe:(

lehet nem bírja majd kontorollálni a gonosz énjét és öngyilkos lesz vagy nemtom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sztem megváltozatatja a sorsát ^^

NEOreg3
meg fog halni, nem kerülheti el a sorsát:(

Kár hogy nem lesz negyedik rész õsz öreg herceggel :/

Szerintem nem volt nehéz a Warrior Within. Csak 1-2 nagyobb csatának (pl. Dahaka) kellett háromszor-négyszer nekirugaszkodni.

szerintem nem volt annyira nehez, hogy ne erte volna meg jatszani vele, volt annyira izgalmas, hogy addig probalkoztal, amig nem jott ossze valahogy :)
A Warrior Within nekem trainerrel se sikerült :)
Remélem tényleg optimalizálják kicsit a nehézséget, mert a második rész idézte a klasszikus színvonalat ezen a téren...
Képek alapján hangulatos, bár erre eddig se volt panasz.

What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

Az még a régebbi verziós! :P ...

Khm, a "Prince of Persia" 2. resze szerintem sokkal regebben jelent meg. Olyan '91-'92 korul :D
DMZ
Akkor a Dahaka-val nem is találkoztál <#smile>

MrPrise
Na, ezt nagyon várom már. A Warrior Within-ben nekem is feladta a leckét a csaj a végén...