24
-
Klima Alex #24 Hát én kijátszotam mind a három részt és nagyon várom a negyediket
-
#23 Az új tirlógia első darabjának neve Prince of Persia: Prodigy
De majdnem az old killer lett :D -
#22 Sztem is hamar vége van,de mivel csak 3 részes trilógia...lehetne még egy negyedik is...Prince of Persia : The Old Killer XD -
spk202 #21 jzgdjgfsfhskf
be -
tritonkirály #20 Császtok megvan a pop tt de miután felraktam és beirnám a cd key-t, utána ha nem jo nem i probálkozhatok többet, nem tudtok egy jo cd kódot? köszi előre is!:) -
tritonkirály #19 Császtok megvan a pop tt de akiután felraktam és beirnám a cd key-t utána ha nem jo utána nem is probálkozhatok nem tudtok egy jo cd kódot? köszi előre is!:) -
dankazoli #18 hogy lehet letölteni a mobilra játékot a neten?
valaki irja le.
köszönöm. -
#17 Trilógia? Én már 5 részével játszottam. Vagy 6-al? nem is tudom -
#16 Kaileena a legjobb remölem megmenekul -
Adrian Graves #15 "Magasságos egek!" -
Testudolius #14 Tudtam én, hogy végig kellett volna játszani a Warrior Withint. Dinók, tér-idő kontínum meg minden, kár volt kihagyni. Vagy ez már az új rész? :DDD -
#13 de akkor nem lesz jövő, vagyis herceg sem fog létezni aki visszmehetne a múltba és ezáltal összeomlik a tér-idő kontínum vagy mi D: -
Goth #12 [SPOILER]
Végkifejlet:
a herceg visszamegy a dinoszauruszok korába és a nagy üstökös becsapódásakor leás magával a mélybe egy rakás dinótojást, ezzel a dinoszauruszok faját megmenti és létrehoz egy alternatív dimenziót, amelyben se ember se idő homokja meg Dahaka nem létezik :D -
#11 amikor a sorsa megíródott, már bele volt kalkulálva dahaka megölése, így meg fog halni ahogy az öreg mondta a warrior withinbe:(
lehet nem bírja majd kontorollálni a gonosz énjét és öngyilkos lesz vagy nemtom -
Goth #10 Sztem megváltozatatja a sorsát ^^ -
#9 meg fog halni, nem kerülheti el a sorsát:( -
Goth #8 Kár hogy nem lesz negyedik rész ősz öreg herceggel :/ -
Goth #7 Szerintem nem volt nehéz a Warrior Within. Csak 1-2 nagyobb csatának (pl. Dahaka) kellett háromszor-négyszer nekirugaszkodni. -
bundee #6 szerintem nem volt annyira nehez, hogy ne erte volna meg jatszani vele, volt annyira izgalmas, hogy addig probalkoztal, amig nem jott ossze valahogy :) -
Testudolius #5 A Warrior Within nekem trainerrel se sikerült :)
Remélem tényleg optimalizálják kicsit a nehézséget, mert a második rész idézte a klasszikus színvonalat ezen a téren...
Képek alapján hangulatos, bár erre eddig se volt panasz. -
csari89 #4 Az még a régebbi verziós! :P ... -
JeD #3 Khm, a "Prince of Persia" 2. resze szerintem sokkal regebben jelent meg. Olyan '91-'92 korul :D -
#2 Akkor a Dahaka-val nem is találkoztál -
#1 Na, ezt nagyon várom már. A Warrior Within-ben nekem is feladta a leckét a csaj a végén...