Egyre nő az online DVD-kölcsönzések száma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ugyan nem vagyok bpi, de szerencsére itt Gyõrben is indult hasonló mozifutar.hu néven. Nézegettem a rent oldalait is (reménykedve, hogy egyszer ide is elérnek), de szvsz a mozifutár jobbnak tûnik. (sõt most már olcsóbb is)
Igaz, hogy a rentet nem próbáltam, de az mf eddig bevált.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A DVDrent-nél a 4K-ért durván 45 db filmet kölcsönözhetsz ki. Az ugye nincs filmenként egy százas sem. Bárkinek.
Futár hozza-viszi, szóval királyság.
Le lehet ugyan másolni, a de a filmek háromnegyede nem éri meg a befektetett energiát. Ha a maradékot lemásolod, akkor is fizettél már érte.
Hogy többé nem fogod kivenni?. Az igaz, de akkor sem volt ingyen.
Én speciel szoktam találni a 990 Ft-os filmek között is szép számmal olyat, amit annyiért már megveszek. Mert ha letölteném, kiírnám, rányomtatnám a címkét, az is belekerülne a felébe. És az akkor még mindíg csak írott és nem préselt.
Persze nem vagyunk egyformák.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Magyarország spec, mert nem beszélnek az emberek külföldiül, de pl. németeknél a nagymoziban (SonyCenter) is a többséget eredetiben nyomják. Nálunk régen volt ilyen, aztán egyre kevesebb és kevesebb film volt feliratos, végül eljutottunk oda, hogy max. a kult-mozik adnak eredetiben...
Talán a StarGate volt az elsõ olyan sorozat, amelynek részeit reggel beállítottad, este meg megnézted
Szóval igencsak ideje lenne felébredniük
Kölcsönzés alatt mit értenek? Elküldik postán a DVD-t, én meg vissza ??? (Volt ilyen)
A szélessáv korszakában a csigapostával küldözgetni digitális állományokat <#wilting>#wilting>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...