Fétis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ájjájááááj, de izgi ez! 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ebben az a vicc hogy a vízihullákra kerestem rá,és kidobott 1 ien meleg szórakozóhejet,,capella...na mi a hasonlóság a vízihullák és buzik közt??--
Épp kérdezni akartam,hogy ebben mi a fetish,se cípõ nem látszik,sem harisnya nincs rajta...
What about the forests?
..
na rajta már nincs harisnya.
színtévesztõ vagyok csak,de kösz---egyébként meg mindegy is nem?jól megtömi magát azt holnap mehet vissza dolgozni az ovodába
Vak vagy? azért töröltem "ott" ki,mert éppen a puncijánál volt kiszakítva...lol
What about the forests?
2. képen hol van harisnya??😄
A legtöbb nõi ismerõsöm is utálja. Én meg imádom, mert isteni finom, feszes anyaga van, és nagyon szép, szexis.
[/cserf][/fülünyúl]
Azért van egy aprócska különbség köztünk 😊 Te "jány" vagy 😄
Igaz volt olyan nõi ismerõsöm,aki kimondottan utálta a harisnyát:S
Igaz volt olyan nõi ismerõsöm,aki kimondottan utálta a harisnyát:S
What about the forests?
Ez kissé erõs!! <#ejnye1>#ejnye1>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A másodikat kissé "restauráltam" 😄 ok lehet választani és senki ne mondja , hogy "panthyhosebuzi" vagyok, mert tudom magamról 😊

What about the forests?
Gondoltam linkelek már egyet (kettõt) itt a
z állóvíz felkavarására:
Carlosnak is egyet! 😉

z állóvíz felkavarására:
Carlosnak is egyet! 😉

Sirály az autó! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen aki szivesen "beleharapna" abba a kerek popóba. <#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Hát nem hittem volna, hogy egyszer egy autós oldalról fogok képet belinkelni ide
De ha már az elõbb lemaradt a cipõ! 😉
De ha már az elõbb lemaradt a cipõ! 😉
...de azért faja! 😊 <#eljen>#eljen>
Erre mondják, tökéletes.
mflex<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
mature is jó<#eplus2>#eplus2>
mature is jó<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?