28
Caterpillar Construction Tycoon
  • Opelfan
    Hát véletlenül a kezembe akadt... kurva szar játék, fogalmam sincs hogy mi értelme van a gépek vezetésének ugyanis konkrétan építkezés közben nem lehet őket vezetni. Ha egy egy feladatot megcsinálsz velük akkor az építkezéshez megkapod őket ingyen és nem kell bérelni hát kb ennyi, és olyan 3-4-szer lefagyott az egyik munkás alól aladtam a gépet azóta is a levegőben ül. Nem tudom hogy kell utasítani a munkásokat hogy melózzanak, tök véletlenszerűen kezdik építeni az épületeket, ha olyan munkát adok amit nem tud megcsinálni vagy nem akar vagy nem tudom... akkor kigyalogol vagy a géppen kigurul a pálya szélére. Lepakoltam mobil wc-t és kajálós padot, szerencsétlenségemre pont rossz helyre, gőzöm sincs hogy kell felszedni ezeket, gondoltam buldozerrel eltolatom de azt nem engedte a game. A kép kb olyan mint az nfs2 itt már írta is valaki, engem ugyan nem zavar mert régi a gépem ennek ellenére olyan memória igénye van hogy ajjjj, pl a gépemen anno még gameltem az NFS MW-el élvezhetően ment de ez amilyen szinten akad néha ilyen grafika mellett hát felháborító!
    ÁÁÁ balfasz volt nagyon a csapat aki leprogramozta az egészet... ebből hatalmas játék lehetett volna ha kicsit tovább gondolják a témát!
  • Desiderata #27
    kipróbálnám, azóta jött ki valami új verzió? esetleg más hasonló játék?
  • kitt2000
    próbáld meg inen letölteni http://WANADOO.ATV.HU CSAK ELÖBB REGISZTRÁLNI KELL SMS sel
  • laci1993
    hali honnan lehet leszedni a teljes játékot???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• KraZ
    Nekem is fagy!
  • rinyavas
    [URL=http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9134002]Egy "kicsit" hasonló fórum[/URL]
  • mucsácsó
    figyi én tudom, 3 évig szenvedtem fos gépig, mostanáig...lassan egy hónapja van meg az új gépem, és tudom milyen akinek szar a gépe :(
    de ezt minden gép viszi szvsz :DD
  • tigeroo
    lol mint a nfs 2 ..........:((((((((((
  • Zsolo007
    Nem mindíg a grafika fontos...

És nincs mindenkinek csúcsgépe....
  • Charly
    tudtok rá megoldást?
  • mucsácsó
    looooool....ez tűrhető? TISZTA DOS az egész....ez 2005, lassan 2006, nem 1997 vagy 98....ilyen szarrakatot...atyaúristen, órákig röhögtem rajta hogy mekkora fos :DDDDD
  • 0Fritz0
    Passz, bizonyos munkagépeknél alapból kifagyott. :)
  • 0ppika
    Jó lenne, csak csúnya a grafika, meg irányíthatatlan :(
  • Charly
    Igen van olyan is
  • kesenyi
    türhető a grafikája
  • Charly
    Állandóan fagy valami miatt tudtok rá megoldást?
  • CéZé
  • burkusdió
    lehet belülről irányítani a gépet? :D
    az lenne az igazi :DDDDDDDDDDDDDD
  • CéZé

• akyyy
    ez nascar játék agy mi?
  • Carlos
  • 0Fritz0
    Próbáltam.
    Az alapötlet jó, de a kivitelezés pocsék és a játék felejtős.
  • smici
    ez nem gameboy játék? :c
  • Petka
    képet!!!4
  • ChevyG #4
    nekem ez a kedvenc CAT konstrukcióm:
  • ngcsnet
    oh
  • mucsácsó
    ááááááááh, én erről azt hallottam hogy ennél szarabb game a vilááágon nem létezik :DDD
    meg azt, hogy olyan ritka szar a grafikája, hogy egy DOS-os game-nek szebb
  • Charly
    Sziasztok valaki próbálta már a progit ill van hozzá patch?