57
Milyen ötleted lenne egy új sportra! Engedd szbadon a fantáziád!
-
[Walaki]D`Lair #17 Felfújhatós hodály, 2 kapu, a játékosok a plafonhoz rögzítve gumikötéllel, el lehet képzelni, viszed a lasztit, elemelkedsz és röpülsz vissza :DDDD
Ilyen létezik, csak nem a plafonhoz rögzítik az embereket hanem a kapu mellé...próbáltam, atomkirályság...:DDD -
csak ugy szólok,hogy ezt márpróbálták!eredmény=egymást agyonra rugdoták a vizben azért a nyomi labdáért:D -
Na! Meccset? :)) -
Dougie #14 a #9-esre -
állítólag már van víz alatt játszott "jégkorong" is... -
Melyikre gondoltál? Az elsőre vagy a másodikra? -
Dougie #11 ez tetszik, finomítani kell rajta és akkor már csak nevet kell neki adni és elterjeszteni -
fedettpályás punnyadás...a sport lényegét a fantáziátokra bízom... -
Egy kapu egy mezőn! Nincs rajta háló, csak egy keret! Az egyik irányból az egyik csapaté a pont, a másik irányból a másik csapaté. Esetleg kapusok? Csak kézzel lehet a labdához érni! -
Írj le egy olyat, ami szerinted jobb! Tényleg kiváncsi vagyok rá! -
Azt inkább ne :D -
Miért ne? -
Krokodilt szabad használni? :) -
szájban is lehet vinni? -
[Walaki]D`Lair #3 Ez baromság:D -
Az én első ötletem:
Egy kb. 2 méter mély medencében a víz alát két kaput tenni, és egy olyan labdát kreálni amely nagyjából egyenlő fajsúlyú a vízzel. A labdát tilos a víz felszínére hozni, de lehet vinni kézzel, fejjel, lábbal. A cél több gól elérése! Mehetne időre, gólok számára stb. -
Milyen új sportot terjesztenél el? Vonatkoztass el mindentől! Földön vízen (víz alatt) levegőben! Ha valakinek az ötlete köznépszerűségnek örvend ki is lehetne próbálni!