12
-
#12 érdekes egy világ ez:S -
#11 A politikát ne keverjük bele, abból csak anyázás van !!!
Azt meg gondolom te is tudod, hogy bírságról értesítenek, kapsz 15 napot hogy fellebbezz, MAJD utána jön a behajtás.
-
Komolytalan #10 Azt nem értem mi az f...ért kérdés az hogy akar-e fizetni vagy sem? Ha nekem köztartozásom van, még felszólító levelet se küldenek, csak rárakják a céges számlámra az inkasszót, vagyis leveszik róla a zsét, ha meg nincs rajta annyi akkor minden bejövőt levesznek amíg ki nincs fizetve a tartozásom. Ezt mé nem lehet megcsinálni a t-* cégekkel? Ne lehessen már kifogás az, hogy MSZP kampányt szponzorálnak. -
#9 Talált, sülyedt:
A T-Mobile nem fizet, inkább perel
Vicces gyerekek ülhetnek ott, olyan igazi T-számtanzsenik :ppp -
Bozz #8 Sajnos én is náluk vagyok. Rühellem is őket rendesen, bár a tömmi szolgáltatót sem komálom. -
Cat #7 egyetértek, kizárt hogy fizessen
perelni fog, abból meg 5 év mulva talán lesz egy csökkentett összegü büntetés. -
klastrom #6 Én nem hiszem hogy kicsengeti azt a 900-at , gennyesebb cég ez annál -
vincuska #5 "... az előírt átlagdíjhoz képest közel 900 millió forint jogosulatlan árbevételt ért el a többi szolgáltató és a fogyasztók kárára."
vagyis nem csak a konkurencia karara, hanem az ugyfelekere is! es ki kapja vissza a penzt amit jogosulatlanul elvettek?
Hat nem Szabo Janos, méhkeréki lakos, aki 24 percet beszelt az erintett idoszakban... -
látogató #4 Nagyon helyes, büntessék csak meg a szarháziakat! -
#3 A 900-at vissza kell fizetnie a többi társaságnak, szóval a büntetés lényegében 1050 millió :)) -
#2 150m <-----> 900m
hmmm.... nem értem ilyenkor a büntetés mért kisebb mint amekkora haszonra tettek szert? ilyenkor minimum duplának kellene lennie, sztem... -
#1 Na, ez már a komolyabb bírság kategóriájába tartozik.
Egy kicsit a röhögőgörcs kerülgetett a 3, meg 10 millás büntetésektől