Hatalmas online siker egy ingyenes finn film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajánlhatom még ezt

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

A film végén láttátok az ûrállomás roncsait. 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

A kivitelezés látványtechnikailag kiváló!
A poénok olyan négyes körüliek (néhány nagyon üt, fõleg az a sör-torpedós, de vannak nagyon szánalmasak). Itt-ott uncsi, de összességében marha szórakoztató. 😄

A magyar feliratok szerint állítólag van ennek több része is. Azokat honnan szedhetjük le??
Teppik Amon
Megnézve. Gratula a készítõknek! Így is lehet filmet csinálni.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

hát ez nagyon nagy volt!!! akinek tetszett a vektor is és még nem szedte le csak ajánlani tom 😊 a magyar feliratot nem néztem, de az angol tele volt gegekkel!

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Hajrá, csak így tovább!<#eljen>

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

shim
vektor überalles!
remélem ez is lesz olyan jó és nem alaptalan a hype

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

h4x0r
Kuuurvajoooo! Ennek orulok. 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Na csak itt ne legyen a téma a windows plíííz 😄

1ébként sztem elég nagy sikerû lett az Alterego készítette Vektor is! 😄

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Követendõ példa kéremszépen! Nem csak milliókból lehet filmet csinálni! vagy akár zenét is programot. Gondoljatok programok tekintetében a Linuxre vagy a nagyon jól használható Audacityre!
Már Bill Gates is kezdi belátni a lényeget. Ingyenes Windows? nagyon helyes! Bár én hajlandó lennék fizetni érte ha 9-15e Ft körül lenne az XP de inkább közelebb a 10-hez mert azért a munkáját meg kell becsülni legalább ennyivel vagy egy köszönettel mindenkinek!

ahhhh már töltöm is

REAL MADRID

immovable
ehh...megnézzük!!!
HuAn82
Thx!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

PLaci
Az oldalon már van magyar felírat is.
Húú, elõre félek a finn szinkrontól... 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Van magyar felirat is.

Monte nü kommünikátorük.