23748
  • morcosqtya
  • Zoli007
    Na, pár kép tőlem is.
    Életforma:

Virág #1:

Virág #2:
  • BiG G
    geeez
  • REPS0L
    soha nem akarok felnőni, btw thanks father, i luw ya.
  • Timber
    Valami GROW UP, KID! tutisag nincs, hogy azt berakhasd magadnak? :)
  • REPS0L
  • sztyui2
    LOL:D
  • Timber
    Te milyen bunko es szivtelen vagy! Ahelyett, hogy megsajnalnad es vegre nyomnal egy like-ot a Facebook oldalara....
  • Tikal #20406
    sorry, subaru :)
  • 5Dani
    És b+ leírja ide, hogy szar az élete :|
  • morcosqtya
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha az embereknek csak a fele ilyen szellemben állna a többihez mint Te ebben a postban, már régen nem itt tartana ez az ország..

• norbre
    kár megsértődni és mártíromkodni.. valószínűsítem hogy ezt is a lelkedre veszed, de e helyett inkább higgadj le kicsit és gondolkozz el rajta hogy ki miért mondja amit mond..
    nem csak neked szar az életed ebben az országban, de attól hoyg itt esetleg mindenki agyondicsér az ebből fakadó sajnálatból, attól még nem lesznek jobbak a képeid és nem fogsz ebből most megélni (ahogy azt Bobber is írta).. nem kell feladni ha tényleg ezt szeretnéd csinálni, hanem nyitott szemmel és füllel kell járni és nem kell mindent ennyire mellre szívni
  • Bobber
    akkor még egy jó tanács. Ha tényleg ezzel akarsz pénzt keresni akkor nagyon sokat kell fejlődni. És hogy őszinte legyek a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett azt ajánlom hogy ezt még egyelőre felejtsd el. Már csak azért is mert írtad hogy nincs valami hiper szuper cuccod. Tudom nem minden a felszerelés és egy alap kompakt géppel is lehet gyönyörű fényképeket csinálni de ah valaki pénzt akar ilyen területen keresni ahhoz azért felszerelés kell. Lehet régebbi hozzászólásokat olvasni hogy kb mit érdemes összerakni, és az viszont nem két forint lesz. Szóval szerintem próbálj más terület felé kacsintgatni, a fotózást ne add fel hanem tanulj fejlődj, ha lehetőséged van rá akkor kisseb beruházásokkal fejleszd a cuccaidat, és amikor már nagyjából klappolnak a dolgok akkor lehet hivatásosan is csinálni. Hidd el nincs attól rosszabb mint amikor felkérnek egy esküvő vagy alkalmi vagy akármilyen fotózásra, te lelkiismeretesen végigcsinálod utána meg beperelnek mert nem értékelhető az amit kiadsz a kezed közül. Sajna egyre több ilyen fordul elő, egyre elérhetőbb árban vannak már egész jónak mondott fotómasinák és sokan hiszik hogyha egy olyan gépük van attól ők lesznek a fényképészek. Sajnos nem. És félreértések elkerülése végett nem kioktatni meg leszúrni akarlak. Ez amit leírtam tisztán jóindulat és a későbbi csalódások elkerülése végett íródott. Sok ember csalódott már ilyen módon és hagyta abba az egészet. Reméljük nem adod fel és csinálsz majd még sok képet, és nem veszed ennyire a lelkedre a dolgot.
  • Vikcsiii
    Köszönöm..
    Tudom,hogy nem a papírtól lesz valaki fotós,isten ments,hogy félre értsetek,nem azért írtam,csak,hogy tudjátok hogy még nincs róla,ezt csak úgy leírtam,tudom hogy sokat kell fejlődnöm..és megértek mindent,felfogom!!
    Csak nekem az életem nem kicsit szar,de ezt nem fogom részletezni..
    Úgymond ezzel szerettem volna egy kis pénzt összeszedni,hogy legyen,mert nincs munkám 4 hónapja és kellene egy kis pénz..
    Sajnálom,hogyha a képeimmel felkavartam valakit is..többet nem fogok írni..Sziasztok és bocsánat ha valakit esetleg megbántottam!!
  • Bobber
    nagyon ritkán irok ide de most kénytelen vagyok.
    ha valaki egy rosszab képen csak elgondolkozna és nem írná le a véleményét róla akkor a fotós sose fog fejlődni mert nem tudja meg a hibáit stb. Úgyhogy a negatív kritikát sajnos el kell fogadni és tanulni kell belőle.
    Nagyon szép elhatározás ha valaki fotós akar lenni de ahhoz általában sok idő kell és nagyon sok hidegzuhany éri általában az embert. Szóval ne add fel de tanuld meg elfogadni az ügyesebb esetleg jobb fotósoktól a kritikát. Ja és a lényeg. Nem a papírtól lesz valaki fotós. Valakinek vagy van érzéke hozzá vagy nincs. Ha nincs akkor lehet tanulni és lehet fejleszteni de akkor se a papír lesz a lényeg.
  • Vikcsiii
    Köszönöm,hogy megmagyaráztátok a dolgokat meg hogy elmondtad,hogy mit csináljak..
    Nézzétek én csak gondoltam,kiteszem ide az oldalamat és annyit kértem hogyha tetszenek a képeim,akkor likeolhatjátok az oldalam,de ez az egész nem kötelező!!
    Azt is elnézhetnétek,hogy igen kezdő vagyok,sokat kell még tanulnom,de ez miatt nem kell semmibe venni a képeimet és olyanokat írni,ami sértő..Sztem ennyi becsület lehetne egy vagy több emberben..Ha engem nem érdekel,akkor nem nézem meg vagy ha meg is nézem,nekem elég egy gondolat,hogy:"jó neki még fejlődnie kell,mert nem túl jók a képei!"Ennyi és nem írnék semmiféle sértő dolgot,mert sztem ez bántó!Mivel még nem engedhetem meg magamnak,ezért nincs még jó gépem..Sajnos még papírom sincs róla,hogy fotós vagyok,de lesz!!Mindenképp!!Imádok fotózni,nekem ez az életem!
  • REPS0L
  • popzu
    Melyik a Fordos?
  • Tikal #20396
    a fordos meg a skodás
  • norbre
    igen, valószínűleg ezt kellene tenni, de néha nem bírom megállni, hogy ne osszam az észt :)
  • acsati
    Sajnos a sok port az objektívem fókuszmotorja bánta
  • acsati

• 5Dani
    Szimplán nem kell rá reagálni (láthatóan olyan távol van a realitástól, hogy képtelen befogadni), önmagában vicces. Nem véletlen, hogy nem töröltem ki.
  • norbre
    ha én is úgy reagálnék ahogy ő, akkor mennyiben lennék más?
  • 5Dani
    (sosem értettem, honnan jön az efféle türelem a gyökerekkel szemben)
  • norbre
    a dolognak két oldala van:
    az egyik hogy mindenki elkezdi valahol.. a képeid alapján te még itt tartasz, a legelején, és ezzel nincs is baj..
    a másik hogy két kritikus hozzászólás után lebunkózod és leszánalmasozod az ide "járó" embereket, és föléjük helyezed magad.. kicsit több önkritikát és alázatot kellene elsajátítanod és gyakorolnod, mert a stílusodból és a képeidből is látszik hogy ennek még híján vagy.. más lenne a helyzet talán ha zseninek születtél volna, szabályokat is felrúgva ontanád a jó képeket, mert akkor sokan hozzád mérnék magukat.. de nálad ez nem áll fenn, ahogy a legtöbb embernél nem..

kívánom hogy elérd a céljaidat és egyszer valóban tudj jó képeket csinálni, ehhez nagyon sok gyakorlás és kitartás IS kell.. de el kell tudni fogadni a kritikákat is, még ha kemények akkor is, és próbálni felfogni hogy vajon miért mondják amit mondanak.. illetve magadnak is nagyon kritikusnak kell lenned magaddal szemben mert másképp nem fogsz tudni fejlődni.. mert még van mit
  • Vikcsiii
    Mekkora olcsó és bunkó emberek vannak itt..szánalmasak vagytok..
    De ebből is látszik,hogy jóval mögöttem jártok :)
  • Timber
    a honlapod es a fotoid megegyeznek a modelled szinvonalaval...

Ezt a keped szerintem szabadalmaztasd mint fogamzasgatlot... kb 1 hetre kiolte belolem a vagy legaprobb csirajat is :)
  • Higany
    a honlapodról.. "múfajában"
  • 5Dani
    Hát ezért megérte domaint regisztrálnod :D

u.i: Tessar
  • Vikcsiii
    http://www.facebook.com/victoriaphotography.hu

http://www.victoriaphotography.hu

Sziasztok!
    Nézzétek meg a képeimet és ha tetszenek,likeoljátok a facebook oldalamat is! :)
  • Aspyrin
    Köszi! :) Jaja, vödörben pancsol! :D
  • norbre
    első képen jobb oldalt kicsit nagy a tér nekem, de amúgy tetszenek
    második vicces hatású nekem :D olyan mintha egy kis tálban fürdene :)
  • CUCLI
    para a smink egy kicsit :D
  • Aspyrin

• norbre
    francba :D
  • hungary27
  • stain
    Shenandoah National Park, Virginia
  • norbre
    zsír.. hol készült?
  • stain