23748
-
#30 Nem mély, hanem magas! :) Alulról felfele fényképeztem -
#29 Trafalgar Square
-
Aspyrin #28 elég mélynek tűnik -
#27 London. A Monument belseje
-
Takezó #26 nám, rendes nagy:) -
Aspyrin #25 Ez valami kisrepülős téma? -
Aspyrin #24 :DDD -
#23 -
Takezó #22 azét sztem bütni járna
első repülésem:Ð és utsó, met szörönyű vót hazafelé:Ð, de azért egyé lmény;) -
#21 - Pofán basszalak?
Amúgy a macskám feje egy ritkakemény pillanatában. "Fuck Nigga!" -
Aspyrin #20 Nem kell róla tudnia -
#19 Élményes képek...
Van jó sok. Csak a párom nem engedné, hogy post-oljam őket! -
#18 nameg nem is találom O_O -
Aspyrin #17 #8
kellemes -
#16 nem, mert eltér a 2 topic témája nagyon. -
#15 Ehhez nem let volna jó a fényképeid topik? -
Vegas #14 és mi emlék fűz ezekhez a képekhez? -
Grusi #13 Komolyan nem értem, mér' jó egyeseknek mások büszkeségeinek lefikázása. Amúgy aranyos képek. -
Aspyrin #12 Remélem innen menni fog (ie-vel semmi gondom nem volt:/)
-
#11 tudom és amikor irta angel irtam is neki hogy ok ennyi, de aztán jöttek a nagy prok és ugattak fikáztak na én ezt nemtüröm már bocs, tudod én szeretek fotózni de nemagyok olyan profi mint az a pár űber pro de szeretek és ez a lényeg többi meg nemérdekel... de nemkell agódni soha a büdös életbe nemfogok oda képet rakni nehogy énlegyek a hibás mer nemvagyok olyan isten mint egyesek.. -
Aspyrin #10 Ajaj, én látom (firefox). Megpróbálom máshova feltölteni. -
#9 3 piros x -
Aspyrin #8 Idén nyáron sikerült (sajnos csak)egy-két napra kikapcsolódni a szabadba, készítettem egy pár képet:
-
#7 a gond az volt hogy qrvára nem volt jól fotózva. -
#6 sajnos ilyen az sg vannak normális és vannak idióta emberek....
szép a kép mer szeretem az állatokat és jólvan fotózva lehet nincs agyon effektezve meg stb de kit érdekel ez igy szép és aranyos -
Aspyrin #5 Próbáljátok megérteni, hogy nem idióta beszólásoknak nyitottam ezt a topikot. Ha nem vagytok elég érettek felfogni inkább maradjatok távol, köszönöm. -
Aspyrin #3 Nem lett volna muszáj átjönnöd kötekedni a másik topikból.. De ha már ennyire érdekel: az volt élete első pizzája a macsnak és annyira ízlett neki, hogy belehempergett a dobozba :) -
#2 Milyen meghatározó élményed, emléked fűződik a képhez?
-
Aspyrin #1 Mivel szeretném ha elindulna a topik de javarészt a macsekjaimról van képem, ezért bocsi de egy ilyennel kezdem :)
Rici pizzafogyasztás után: