23748
  • Aspyrin
    a harmadik kép vajon miért tűnik nekem sötétebbnek? :S
  • cenobite

• LoDMaSt
    Olyan gépem volt nekem is.
  • BenceYCE
    Gondoltam lassan itt a havas évszak, gyorsan beteszek még egy pár 38°C fölötti képet.
  • BenceYCE
    Ez pedig már egy kicsit családiasabb/intimebb kép. Rólam és a barátnőmről...
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • Aspyrin
    ezektől mindig tátizom :O
  • BenceYCE
  • LoDMaSt
    Vááá, ez jóak nagyon! Meg az alatta lévő is, mert ugyanaz, csak azon ott egy zöld UFÓ. :o
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • BenceYCE
  • LoDMaSt
    Ahaa, Adriai-tenger, ott szemben látszik Olaszország... elvileg :DDD
  • Rózsalány
    hol van ez?? tenger??
  • BenceYCE
    "[ezt az utóbbit csak azért irtam hozzá, hogy egyesek epeömlést kapjanak a dilettantizmusomtól]" -->
  • LoDMaSt
    Pirkadatos nincs, mert ahhoz nagggyon korán léne kelni, de találtam egy naplementéset :D

• Rózsalány
    :))
    én nagy szerencsémre vidéken lakom! igaz nem nagyon tudok utazgatni épp ezért nem sok témám van. meg igazán jó gépem sincs. épp néztem azt a közelit a virág bibéjéről amit beraktál és rájöttem, hogy az enyim nem is tud ilyen közelit ennél csak távolabbi közelit tud

[ezt az utóbbit csak azért irtam hozzá, hogy egyesek epeömlést kapjanak a dilettantizmusomtól]
  • jazzy
    Nagyon szep "szemet" egy "fejlodni keptelen amatortol" :))
    Viccet felre teve, olyan kepetek van amikor mondjuk pirkadatot fenykepeztetek, vagy napot vagy valami? Azok nagyon szepek.
  • BenceYCE
    Jujde' simogatóóó. Mindig szerettem vidéket! (értsd:Bp-en kivül)
    Kár hogy mióta melóhelyet váltottam nem járom annyit az országot.
  • Rózsalány
    na, inkább dobok ide még szemetet:)

Szüleim falujának határában készült...

• Aspyrin
    Plussz még fejlődésképtelen is vagy, hiszen nem kérsz tőlük tanácsot! [megdorgál] Valószínűleg ezért jutsz majd a pokolra. Ámen.
    [imádkozik]
  • BenceYCE
    Tulajdonképpen terelhetem viccre is a témát. Ha megyek szórakozásból kattingatni akkor majd azt mondom: Hulladékgyűjtésre megyek. A topic meg lehetne: "Amatőr hulladékgyűjtők szemetese".
  • BenceYCE
    Igen irritálja. Mert nem az Ő pár képét dicsérik. Mert nem látjuk az Ő szemével, hogy milyen f@xa.
    Ócska fényképezőgép tulajok vagyunk hozzánemértéssel és amit csinálunk az hulladék. Én momentán jól akarok szórakozni és kész. Majd ha érdekel a csinja-binja, kérdezek. De nem tőlük.
  • Aspyrin
    Pontosan, lerágott almacsutka az egész(széllel szemben..). Ne is pazarold rájuk egy másodperced sem.
  • BenceYCE
    Én csak azt nem értem, hogy nem ennek a topicnak a látogatói mentek oda hanem abból a topicból látogattak ide mert szerintük fölösleges ez a topic. Fél éve nézem azt a topicot de túlságosan szakmai hangvételű nekem. Sértődés ne essék de olyan mintha két ovis dicsekvését hallgattam volna. Ment a nyálcsorgatás minden újdonságra. Rengeteg ilyen és ehez hasonló hozzáállású ember van. Van aki az autókat majmolja. Van aki a nőket. Van aki a fényképészetért rajong. Nem akart ennek a topicnak a megnyitója (szerintem) ott balhézni a folyamatos szóhajigálás miatt de én is úgy vettem észre, hogy kinőtték azt a topicot. Joggal érezhették úgy ők is, hogy le akarják oltani őket de azért az a hozzáállás, hogy "mi nem is..." meg "csak építő kritikát adtunk" ez azért durva, hogy ha az ember más hangvételű de mégis hasonló topicot akar használni akkor jönnek a "van már ilyen topic" beszólással. Az a topic viszont érzésem szerint csak róluk szól. 100 érdeklődőből 10 ha hozzá tud szólni a témához. Másik topicot meg ilyen panasszal nem lehet ám nyitni, hogy: "nem érzem jól magam a kúltúrköreikben". Másnéven így vagy sehogy. Belekapaszkodhattak ebbe:"Ha nem vagy profi fotós de van megosztani való képed akkor mutasd meg nekünk :) (max 1024*786) Témaindító: Aspyrin" lehet inkább Úgy kellett volna, hogy "Amatőr fotósok félresikerült digitális hulladékai." Bár gondolom az ő emelt szintjükön a családi fotóalbum is szarrá van elemezve, állítgatva. Vagy azok is digiszemetek? Nem értem, hogy miért kell a demagógia miszerint "vagy jól, vagy sehogy". Szerintem igenis be lehet sorolni a 2 tipust miszerint van aki egyet kattint de az jó legyen, és van aki sokat és "csak sikerül egy". Én szerettem volna tanulni de a 2 hetes fényképész "tudományomat" úgy leoltották, mint a huzat. Most inkább szórakozásból szeretnék kattingatni és mert 90 ft egy dvd. Kiírom, megtartom. Akkor meg miért ne? Ha meg jobban el szeretnék mélyülni akkor meg keresek egy olyan embert/bandát ahol megkérdezik, hogy szeretnél-e tanulni. Nem erőszakkal tudatják, hogy "figyelj már arra amit csinálsz!"
  • jazzy
    "Nem akar MILYEN LENNI???????
    Igényes? Tanulni vágyó?
    Ha nem akarja szeméttel teleszórni a netet? Ha érdekli mások- a témához értők- véleménye?????"
    Az amator kep nem "szemet". Senki nem mondta azt sem, hogy erdekel a velemenyed. Remelem tudsz 4 nyelven programozni, kulonben nem leszel am igenyes! Ez milyen felfogas? Ha valaki nem akar megtanulni profin fenykepezni es felrakja a kepet, amit a masik amator megnez, es azt mondja, hogy szep, az teged irrital?
    " DE(!!!!) ne jöjjön fölényeskedni és okoskodni a többi topikba senki, mert arra ezek után ugrok!!!!!"
    A 20 felkialtojel nem igenyes, es nem tukroz intelligenciat. Ezenkivul nem akar mashol okoskodni senki, nem vagyunk te. Megertesedet koszonom.
  • Rózsalány
    miért kell sértegetni itt bennünket??? aki bántott azzal mennyél ki a hóra, de kikérem magamnak, hogy így nyilatkozz. te nem tudsz mást csinálni? ahányszor megnyilvánulni láttalak mindig ez ment... én járok rossz helyekre???
  • Rózsalány
    ezek tényleg nagyon jók!!!
  • LoDMaSt
    Sajátok, köszi, azért van bennük PS is, de nem oly sok.
  • Aspyrin
    Ha ezek sajátok, akkor valamit nagyon tudhatsz :)
  • BenceYCE
    OK! Tied az SG többi topicja. Én maradok az igénytelen szemétdomb kategóriában. Nos. Valóban Punker-nek és LoDMaSt-nek van igaza. Jöjjenek a digitális hulladékok...ööö akarommondani KÉPEK!
  • LoDMaSt
    Mostmár inkább fotók: