23748
-
akos #516 aha.
np.
htx a felhomályosítást :) vampire-rel nem játszottam sosem... meg hát az rpg-s fogaskerekek közül is yopár éve kikoptam már... -
Bocs a feltételezést... 
A celerity egy diszciplina a Vampire szerepjátékon belül.
A karakter gyorsabb lesz az emberi szemnek meg ilyennek látszik, vagy mág ilyenebbnek. Ahanyadik szintű az alapcselekedeten kívül annyi + cselekedete van a használónak. (egyik kedvencem) röviden...
[pesze csk poénnak szánta] -
akos #514 what??
hosszú expozíciós idő... ez a natúr kép... nem szoktam ps-sel basztatni a képeim. -
Celerityben? :) (Photoshop?) -
köszi szépen :) vigyázunk, a magunk módján ;) -
akos #511 Nagypapám
-
homokhat #510 Bánkut ? ott már lehet szánkózni igazán , egyszer már én is voltam ,igaz még nagyon gyerek voltam .De mindig emlékszam rá vigyazzatok magatokra. -

mi holnap megyünk Bánkútra, egyébként tényleg szép kép. -
Szép lett ám!
-
AnonymouS #507 -
homokhat #506 Köszönöm, ma készült voltunk szánkózni az erdőben. -
AnonymouS #505 Tetszik, jó téma, szép kivitelezés!
-
homokhat #504 -
úton hazafelé
-
sok volt az égősor a kicsi fánkra 
-
mod #501 Nagypapám keze. :)
-
Aspyrin #500 Karácsonyi 500-as :) -
Aspyrin #499 Egy kis fotosopos szerkesztéssel:
-
Aspyrin #498 Kellemes Karácsonyt mindenkinek :)
-
BenceYCE #497 Nekünk most olyan talppunk van a fához amit nem kell faragni. Mindössze egy 6-8 mm-es lyukat kell csak fúrni a fa talpának a közepébe. Pillanatok alatt áll a fa... -
akos #496 ehh! képesek voltak belefaragni a fenyő törzsét a fele akkora átmérőjű talpba? végül is alig negyedére csökkentették vele a teherviselő keresztmetszetet... iq. -
BenceYCE #495
-
ÉN IS BOLDOK BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK, AZOKNAK IS, AKIK EZT A FÁT ÁLLÍTOTTÁK PÁSZTÓN A GYEREKEK ÖRÖMÉRE! TALÁN AZ Ő GYERMEKÜK IS JÁR ZENEISKOLÁBA! NAGYRABECSÜLÖM MUNKÁJUKAT, FIGYELMÜKET!
-
Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Mondom nem idegen a téma, rengeteget láttam/látok lovaskocsit, (nem vagyok konzervgyerek) csak nem egy lakótelep közepén. ott elég ritka. bár sok a park, meg minden, de akkor is. -
homokhat #491 Gyere mifelénk itt láthatsz mindennap egylovas kétlovas ilyenkor lovaszán stb -
De ezeret is. :p
Viszont a szobám ablakából kinézve most először. Nem túl gyakori jószágok errefelé. -
nem láttál még lovaskocsit? :p -
nm ;) -
egy sima hp photosmart 735-tel...semmi extra...de jó éles képeket csinál..egyébként köszi...:):) -
Szépek
mivel készültek? -
én sem vagyok profi fotós...de szoktam fotózni...a képeimet meg tudjátok nézni, már akit érdekel itt: . bphotos . -
Hát láthatod. Nem sikerült felvidítanom :(
Természetesen örültem, hogy hagyta magát fotózni :) -
a cicus milyen ari kókadt képet vág :) -
Ha a képeket nagyobb, illetve eredeti méretükben is szeretnétek látni, itt megtehetitek. -
Sziasztok!
Nem vagyok profi fotós és fényképezőgépem sincs.
Ennek ellenére naponta elég sok képet készítek a mobiltelefonommal.
Ezeket szeretném megosztani az elkövetkezőkben veletek, bizva abban, hogy talán nektek is tetszik majd egyik-másik.
A képekben effektet nem használok. Az egyedüli dolog az átméretezés. Eredeti méret 1224x1632. Ezt konvertálom a topic rombolásmentessége miatt 800x600-ba.
-
a tűz nem ég,hanem a gáz
-
másodikra majdnem azt hittem Chernobyl -
ismét egy égbolt
és egy tájkép
-
A képeken semmi photoshop trükk nincs természetesen, kivéve a méretezért és néha a deszaturációt. (+keret)