23748
-
akos #756 -
-
majdnem reklám D: -
nézzéek meg a jacky.atw.hu-t! Tele van olyan fotókkal amit én meg a haverjaim csináltunk! -
Ez nagyon szép lett! -
Csoder #751 up (PS)
[img]http://iaro.srv.hu/kep/P1010010 másolata.jpg[/img] -
Valóban van ilyen, és sokkal többet nem is kell tudni róla mint amit leírtál.
Itt és itt van sok ilyen kép, de ha beírod a googleba hogy 'cameratoss' még számos más oldalt is találhatsz, ahol részletesebb leírások is vannak ;) -
Inkább ezt a topikot nézd, többet tudnak mondani róla, de ha jól emlékszem, beszéltek már róla, keress vissza benne! -
Sziasztok! Most vagy leszeditek a fejem, vagy nem... Lehet, hogy volt már téma, de én új vagyok (illetve régi-új :-)), és nem nyálaztam végig az összes hozzászólást, ezért bocsánat. Szóval, kérdés: cameratos kinek mit mond? Érdekelne a dolog, de túl sokat nem tudok róla, csak annyit, hogy feldobod a gépet és úgy exponálsz, és érdekes dolgok jönnek ki. -
[IMG] [/IMG]
-
Hát ezért utálom leredukálni a kép méretet. Pedig köbös élesítés volt megadva PS-ben... Na mindegy, majd legközelebb... Esetleg egy hold fotó? -
akos #745 nekem 404... nem látom. -
manfrotto-t ajánlanám.
itt egy link a digi kompakt szériában és a gyors oszlopos-ban nézz szét
a fotód engem személy szerint nem nyűgöz le :)
olyan mintha telefonnal lenne fotózva.
-
Ezt még pár hete cisnáltam Győrben. A dolog érdekessége, hogy szabad szemmel nem látszott a felhők vastagsága, de így 2 mp-s záridővel egyszer?en gyönyr?. Főleg, ha látnátok az eredetit...
Egy kérdés: hásználtok ti valamilyen állványt? Tudtok nekem tippeket adni, hogy melyik lenne jó vétel? 20 e körüli összegben gondolkodom, ebben a kategóriában kéne nekem valami. Köszi! -
-
ne fog a zsemlére :D
homályos zsemlét nem lehet kapni :) -
A zsemle olyan, legközelebb szebbet veszek az ABCben, hogy ne zavarjon!
(Meg kevés fény melett fotoztam, lehet azért tűnik olyannak) -
a kép jobb alsó negyedét te mostad el ps-el vagy ott ennyire homályos lett?
engem az egy kicsit zavar -
Zozo76 #738 Tenyleg jo :) -
mod #737 Jajj ez nagyon király! -
Ma kicseréltem a fényképezőm egy jobbra (Panasonic Lumix FX-9) És csináltam egy rakás képet vele. Az egyik nagyon megtetszett és átdolgoztam kicsit PS-ban:
Ihletet adott a vacsora :DD
/Aki ivott már sört, vagy nézett reklámot tudja miről van szó :)/ -
Ráexpózott dátum? 
:-) -
-
akos #733 majd egyszer lehet... valam hasonlót...
nekem amúgy sem bántja a szemem - plagizálni önmagam meg már csak nem fogom :D
ez már így marad! :o)) -
Ja igen, a vaku fentebb tükröződött volna. Nem akarsz csinálni egy verziót ennek kiküszöbölésével? -
akos #731 ahogy mondta az előttem szóló: füstölőtartó fadobozkának a teteje -
akos #730 nem vaku. oldalról felülről kapta a fényt (tetőablak) -
A teteje nagyon szép, de az aljával mi történt?
Ez így nem maradhat. A kék eleve nem illik a képbe, meg ez olyan suta így.
Vakuztál? -
AnonymouS #728 füstölő, nagyon szép kép, jó ötlet! -
mod #727 Ezmegmi? :) -
akos #726 -
csodaszép -
akos #724 mivel vip vagyok én az sg képfeltöltését használom (200 kb szinte minden esetben elég).... neked ez a megoldás kiesik sajna, de ha gúgölbe rákeresel, hogy "image upload" végeláthatatlan mennyiségű linket kapsz... -
mod #723 Aha, ezt ismertem... Csak volt egy idő, amikor nem működött, aztán abbahagytam... -
pl -
mod #721 Ha képfeltölés nincs, akkor hova? Ide a saját tárhelyre? Vagy mondasz még ilyen ingyen tárhelyes oldalakat? -
akos #720 csak nekem X ??
(képfettőtéstet feleccsük má el...) -
BenceYCE #719 Fenébe...
Így biztosabb! -
BenceYCE #718 hmmmmmm :(
-
BenceYCE #717 Édesanyám karácsonyi kaktuszának virága:
[/IMG]