Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
gamertag: kenobita
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Viszont a szobám ablakából kinézve most elõször. Nem túl gyakori jószágok errefelé.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
mivel készültek?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Természetesen örültem, hogy hagyta magát fotózni 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem vagyok profi fotós és fényképezõgépem sincs.
Ennek ellenére naponta elég sok képet készítek a mobiltelefonommal.
Ezeket szeretném megosztani az elkövetkezõkben veletek, bizva abban, hogy talán nektek is tetszik majd egyik-másik.
A képekben effektet nem használok. Az egyedüli dolog az átméretezés. Eredeti méret 1224x1632. Ezt konvertálom a topic rombolásmentessége miatt 800x600-ba.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Köszi az infot.
az eddigi képeidnél volt, de az uccsó 3nál a középsõnek nincs.(lehet vmi más mentési folyamat)
pl kutyás képed exif-je:
Camera Make: FUJIFILM
Camera Model: FinePix S5600
Image Date: 2005:01:02 07:05:01
Flash Used: No
Focal Length: 6.3mm (35mm equivalent: 89mm)
CCD Width: 2.55mm
Exposure Time: 0.250 s (1/4)
Aperture: f/3.2
ISO equiv: 800
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: program (Auto)
gondolom fotosop kiszedi..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A virág úgy lett ilyen, hogy vakuztam és így esett az árnyék. Eredetileg sötétnarancs.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
Még 1x bocs <#worship>#worship>