Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis diófa, levelek nélkül már.
Ez pedig a cseresznyefa:
A hátsó garázs:
Faterom fali akármilye 😄
Eresz, ezt nemtom miért de teccik 😄
A mühely ajtaján lévõ lakat (ez a kép is megteccet 😄)
A tyúkudvar 😊
Ez nem tudom milyen növény, de így közelrõl szépen nézett ki 😄
Na ennyi elég is volt sztem most 😄
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ugyanaz, mondjuk ez jobban tetszik, mivel nincs annyira megvilágítva (eltakartam a napot egy kicsit 😄)
/Ja és ezt az udvaron csináltam! 😄 Egy kicsit homok, meg horvátországból hazahozott rákcsáp 😊/
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
2005 Decmeber 06. Éjszaka, gyaloglás közben 😊 Érdekesek a fények 😄
Powerball!!!
mint pl a #437
+ még van 1pár kép de azok nagyon semmienek lettek..
am ez Tokajban van 😊
eredeti képet mutatnál, amin több látszik a helyiségbõl?
látom makrófotózás megy neked is 😊
Csak az bántja a szemem, hogy a fényes részen tükrözõdik valami, talán a kezed ahogy tartod a gépet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ja,a kép címe; "villanyoszloppal a hátamban" 😊))))))))))))))))Powerball!!!
😊
szerintem ezért sikerült ilyen jól
grt
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
grt hozzá
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Különben gyönyörû!!!
Illettve szeretnék elõre Boldog új évet kívánni mindenkinek.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

most itt is kisütött a nap, de már látom a következõ hófelhõket 😊
siessetek, mert imádom a havat 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!