Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
itt a színvilág a lényeg

Canon 450 D

Amse
én komolyan kezdek rosszul lenni tõlük...

Sné Zsuzsa
de édes szmájli

Canon 450 D

Sonajk @:o)
Lehe, de ennek ellenére nagyon szépek. Természetesen igaz ez arra az emberre, aki a virágot szereti 😉
Én szeretem 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Placebó

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Nagyon szép képeket csináltál.
Egy kicsit "trükköztem" a gyöngyvirágoddal 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

alph4
Valahogy ezeket a sima virágos képeket kezdem unni... nincs benne semmi kerativitás/érdekes dolog.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

chicco

chicco
a kamera szerint nem volt se - se + optimális iso50-en

bens
ez is olyan jó lenne, csak nagyon sötét.
be volt borulva mi? :-)

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

chicco
hát igen sajna kb 20%át tudom használni a gép tudásának.Ilyen képeket a supermakróval csinálok.A sima makró funkciót nagyon nagy hibaszázalékkal tudom csak használni.Ha valamire rázoomolok akkor nem tudja kiélesíteni a fokuszt.csak telében.Ha valakinek van S2 IS Canon aki biztossan használja már taníthatna:-)<#nemtudom><#worship>

Sné Zsuzsa
ez baró kép!! 😊))

Canon 450 D

chicco

munka közben

chicco

bens
: \ a sárgához túl közel mentél. az utsó az jó lenne, csak nagyon sötét, nem stimmel a fókusz. de az ötlet jó

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

chicco

chicco
hát nekem is aért kérdeztem grat<#papakacsint>

Roger6
Én simán Photoshop-al csináltam. Persze vannak külön erre a célra fejlesztett programok is, talán azzal szebbeket lehet. Nekem így is tetszik. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PTGui jó panoráma képek készítésére asszem, bár még nem használtam. 😊

chicco
ésmilyen progival csinálod??

jó lett. nekem sose sikerül 😞

Sné Zsuzsa
ez gyönyörû! 😊

Canon 450 D

Nagyon szép lett.
grt hozzá 😉

Roger6
Kellemes hétvégét!

Én meg elkészültem életem elsõ panoráma képével. Parancsoljatok:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kellemes hétvégét neked 😉

Sné Zsuzsa
😊

Canon 450 D

A héten már nem leszek úgyhogy tessék rendesen viselkedni és sok gyönyörû képet bemutatni, htx 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

BiG G
ígyvan :-)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Te mondta, nem én 😊

BiG G
jah már közben leesett 😊 csak mi nem MPnek hanem majomnak szoktuk hívni azért 😊

Sajnos nem mondhatok többet. Ha ebbõl nem találtad ki, akkor úgy is mindegy. Bocs.

BiG G
MP? Azmiaz <#wow2>

Sziasztok!
Ha érdekel valakit, MP-ra felkerült ma du-n "Dékán István - A digitális fényképezés" c. könyve. Akinek van regisztrációja töltheti.

Alsó tetszik, csak kissé sötét...

Sné Zsuzsa
kedvenc virág

Canon 450 D

kipróbáltam és mûködik, köszönöm!
köszi, éppen tanulom a fotózást, szóval minden ilyen technika érdekel 😊
Amse
a lényeg, hogy rávakuzz a témára rövid záridõvel és a háttérben ne legyen közel semmi így a háttérre nem kerül annyi fény ami megjelenne a képen.
sry ha nem érhetõ, de qrvafáradtvagyok😊)

és hogyan? 😊
Döbbenetesen szép a virágos kép<#wow1><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vadászkutyák jöhetnének 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

cenobite
Kutyakiállításon voltunk. Néhány pillanat:

Bocs, ha sok lett... 😊

gamertag: kenobita

BiG G
"Makrofotózásnál a helyes mélységélesség beállítása és a pontos élesség a legfontosabb. Mivel a makroobjektívek általában nagyon kis mélységélességûek, ezért fontos az objektív lerekeszelése, hogy témánknak ne csak egy pár milliméteres része legyen éles. Ezért ajánlott olyan f8-as vagy nagyobb rekeszérték beállítása..."

Részlet az SG DigiCam részleg egyik cikkébõl, Blasta tollából. Néha nem árt elolvasni, ha ennyivel többet tudsz máris jobb kép lett volna, géptõl függetlenül.

akkor passz 😊

Tomo15
kültéren, a teraszon készült világosban😊
"Hogy csináltad, hogy ilyen fekete a háttér?"
SZVSZ Megvilágítással, a fényt csak a virágra fókuszálta (talán egy sötétebb helyiségben?)

ööööhm, szike 😊 egy gagyi kompakttal..

Ezek nem semmik!!! Az elsõ szerintem elég sok helyen megállná a helyét, mint versenyfotó (bár kár hogy bal oldalt belelóg egy levél, de ez már szõrszálhasogatás) Hogy csináltad, hogy ilyen fekete a háttér?
Tomo15

"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj..."

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.