Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A médiasztárrá vált bánáti bazsarózsa:

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bíboros kosbor, õt5 sem illik bántani:

Õ egy agárkosbor. A kép nem sikerült jól, csak azért linkelem ha meglátod ne szedd le 😉

Õ még ballagásról maradt:

Csodás képek a mostaniak, na de mindjárt belekontárkodom én is 😄 Aki a virágot nem szereti ne is nézzen ide 😉

HD JOHNNIE
<#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tomo15

Roger6
Szerintem nem lesz baja, ha nem egész nap a napot fényképezed. Egy-kettõ simán belefér. Iletve remélem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Proview
Ha a napot fényképezem, attól károsodhat a digitális fényképezõgépem? (felhõk mögül elõbukkanó nap volt legutóbb akkor szóltak rám h tönkremegy<#guluszem1>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Roger6
Bár így utólag asszem hiba volt így levágni az alját... <#falbav>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bens
hangulatos

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Roger6
Hát, én meg ezt nem réten fotóztam, hanem egyik kollegámnál.

daeemoon
Thx Amúgy a réten fotóztam 😊

Sonajk @:o)
A lényeget meg majdnem elfelejtettem.
Jók a képek 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

azok már mutánsok 😊
csak nem steroiddal eteted õket? 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

bens
ezek neked nagyok?
az én tanyámon legalább 3× ekkorák vannak :-|

Roger6
Jujj, ez kemény volt...<#guluszem1>

A hangya Boyt látom, no de hol van a hangya Girl? 😉

Sné Zsuzsa
képzeld el, a mi kertünk meg teli van hangyákkal...itt egy kupac, ott egy kupac...utálom õket

Canon 450 D

Roger6
Hú vazze, mekkora hangyeszok!!! <#wilting> Ilyen a kerted? <#ijedt>

daeemoon

Vélemény róluk? 😛 Nemrég szereztem egy samsung s600-as gépet, ha van róla tapasztalatotok, lécci segítsetek vele :$ THX

Nekem is tetszik a kép és pont a túlzásai miatt.
grt 😉

Roger6
Szerintem meg nagyon jó, nekem tetszik. Szóval szerintem nem baj, ha digitális illusztráció. Mármint egy plussz topikot nyitni ezért nem kell, ide szerintem simán belefér. És hát valljuk be, a digitális illusztrációnak ma már sokkal nagyobb szerep jut, mint a fotóknak (sorry...<#miaz>). Persze ez csak az én véleményem. Az embereknek kellenek az új dolgok, és ez is egy ilyen. Engem érdekelnek az ilyenek, a munkámhoz is kapcsolódik. Jöhetnek az illusztrációk. Még, még, még!!! <#worship>

Szvsz a pupilla kicsit eltúlzott lett, de azt leszámítva tetszik. 😊

hyyb
digitális illusztáció,jah 😊

bens
profik

kicsit sok a PS de jó

hyyb
Sam 😊

ilyen szép sima út itt mér nincs?😮OOOOOOOOO_

ÁZ!

Sné Zsuzsa
😄DD

édes

Canon 450 D

Tomo15
benyomott a srác, azt ez a bünti😄
GabcsiManó
<#whatever> gratu hozzá 😄

[ macskapárti ]

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Tomo15
saját😉
GabcsiManó
<#wink>cicamic, saját vagy utcai szökevénycica? <#vigyor5>

GabcsiManó
?

Tomo15
mert itt nincs is😄
az árvácska még nem is virágzik 😊

Tomo15
Csak szertne😄😄

nem 100as, de kézböl😉...
😄
most "+fogtad" 😉

Tomo15
<#zavart1>
Amse
kérünk egy totált is a kertrõl <#gonosz1>

Tomo15
a kertben<#beka2>
Amse
és hol találtál te ilyen virágot?
képaláírás is tetszik...

Tomo15
auto levels, és USM
Amse
qrva jó.
indiszkrét kérdés 😊 : mennyi ps van a képeiden?

Én szeretem a virágokat, de jó a cicás is 😉

Tényleg!
A cica miért és mennyit kapott? 😄
Szegényke.

Tomo15
és hogy ne csak virágos legyen...😄
Tomo15
Tomo15
Nekem tetszenek.