Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
de 😊

Sonajk @:o)
kép nagyon jól néz ki
telefon csak nem SE? 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

nyami
mobillal o:

Jó kis séta felmászni a várhoz.
Nem elég, hogy meg kell másznod, a bejáratnál még egy borsos árú belépõ is vár rád. Aztán ott a panoptikum. Ha látni szeretnéd, fizethetsz ott is.
Magyarország, magyar vár, magyar mentalitás 😞
Kész kitolás.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nagyon szép.

ivjoe
A szúnyog ízeltlábú, és az ízeltlábúak is állatok.
"lecsapják a szúnyogot, és bele sem gondolnak, hogy az is állat".
Még szép, hogy nem gondolnak bele, ugyanis a szúnyog inkább tûnik rovarnak, mint állatnak (de mindegy). Maradjunk annyiban, hogy élõlény 😉

+ 20 MSZP-st
Ezért is vigyázunk rá ennyiren 😄

Nem kizárt, hogy igazad van.
(Amikor a kutyás kép fölé odavetettem azt a gondolatot, az én fejemben teljesen más kavargot. Mindegy.)

HD JOHNNIE
télleg? <#idiota> pics=<#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Csak az a korai kelés ne lett volna:

A díszlet:

A lovaggáütés pillanatai (mindkettõ kapott egy irtózatos pofont <#hehe>):

Profi, köszi. Egyébként azért sárgult be minden mert tettem rá egy sárga szûrõt ami direkt volt. Úgy néz ki rosszul választottam <#smile>

Amse
fehéregyensúlyra gondoltam, ahogy Csoder is írta.
ha megnézed az elsõ repceföldes képed ott jól látható, hogy minden besárgult.az ég nem kék, a felhõ nem fehér, a fû sem zöld....
ezen látszik, hogy mennyire is tér el:

Köszi, majd utánnajárok 😉

A várvédõ kitekint:

whitebalance, fehéregyensúly

Ha a wb a fényképszûrõt jelenti akkor egy kicsit túlzásba estem az igaz, de sebaj 😊 Ha nem akkor meg mi az a wb?

<#nyes>

Néha örültünk, ha elbújt a nap:

Amse
nemrosszak, de zavaró, hogy nem jó a wb

Mégegyszer a repceföld:

Vihar közeledtével:

Kép:

HD JOHNNIE
képet pls...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ivjoe
Ha nem lenne légy, akkor szúnyoglárvával, vagy gilisztával keszegezNÉK. (Igen, ilyen állatgyilkos kegyetlen horgász vagyok. 😄) Egyébként a legyek nem fognak kipusztulni, ha lecsapsz egyet. :C
nem, a pókot is pzsben kiviszem a kertbe, a legyet meg kihessegetem...

ha nem lenne légy, akkor minek a lárváival keszegeznének a pecások?😊
mindennek van helye a világban...

http://gaborszantai.co.uk/

ivjoe
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOÁL!

Komoly nem csapod le a szúnyogot?
Én a szúnyogot sem csapom le, szerencsére nem szeretik az alkoholom, mert kevés benne a vér😊

DJ Skyline
a pókgyilkosokról,és légyvadászokról nem is beszélve <#idiota>
😄

Dying Soul
Arról beszélek, hoogy ha mindegy hogy az egér miért van ott, akkor mindegy, hogy az ember miért van ott. Mindkettõ állat. Mi a különbség? Állat-Állat.
Vagy talán kedves állatvédõ fanatista urak lecsapják a szúnyogot, és bele sem gondolnak, hogy az is állat? Nahát, ejnye máár, hogy merik az ilyet megtenni?

ivjoe
Ezértmár halálbüntetés jár. <#idiota>
ivjoe
Biztos, h ezen több oldalt kell vitatkozni? :C
jah, ez egy ilyen egér: autót lopott, bankot rabolt és kinyírt három miépes nyugdíjast...

Dying Soul
Tehát ha nem számít, miért van ott az egérke, akkor engedjük ki az embereket a börtönbõl. Õ nekik sem az a természetes életterük.

Blasta
(én meg mozizom tovább :-D)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Aztán a leckéd kész van-e? :-))))
MARS TANULNI!

Okoska megszólal, nem tudtam visszafogni:

akvárium - aqua, azaz víztartály
terrárium - terra, azaz földtartály...

szép lenne egeret akváriumban tárolni...😛

Blasta
Nem kaptam meg semmit, elmondtad a véleményed, én is a sajátom, amihez tartom magam továbbra is. 😉

Blasta
Itt csak annyi a lényeg sztem, hogy míg a kikötött kutyának SEM az a természetes élettere ami a fotón látható, addig az egérnek SEM az akvárium az, teljesen mindegy, hogy a szabad ég alatt meddig él (amúgy tisztában vagyok vele meddig él, ezt úgy hívják: az élet rendje).
Ha kiszedtétek a fogságból, az nagyon dícséretes, de egy újabb ketrecbe tenni nem sokkal jobb sztem, pláne fogalmad nincs róla, hogy hogyan érzi magát (hacsak nem tudsz egérül)... :-)

Na písz és báj!

már ugyanezzel az indokkal megkapta MSN-en Tõlem is...😊

ebben nekünk van igazunk, abban meg neki, hogy nem szerencsés két fogságban tartott állatot bemutatni egymás után, mert rendben, hogy Te leírtad a körülményeket, de aki csak a képet nézi, annak a fotó mesél - és az azt mondja, hogy mindkettõ fogságban él...

HD JOHNNIE
ez itt a fotóink topik nem? vagy a grínpíc?

HD JOHNNIE
lol! én marha 😄 Mindég tanul az ember vmit😊

Szia!
Tudod-e, átlagosan meddig él egy szürke mezeiegér, a természetes életterében?
Tanácsolom, nézz utána.
Azután ezt párosítsd a egér nálunk eltöltött 3 évével (kb. fél éves lehetett, amikor idekerült). Ne felejtsd el azt sem, hogy ha nem szedjük ki a hordóból, valószínû, már rég nem él.
Természetesen sem meggyõzni, sem bántani nem akartalak a fent leírtakkal.

Baráti üdvözlettel

Képen jobb egérklikk, majd a tulajdonságokban az összegzés->speciális részben van az exif infók. 😊