Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
és monja, hogy pfujjjjj 😄D

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

egy meg a képében 😄
az a jó amikro elkezdi szagolni az obit 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

és valami élõsködõ mászik szegényke nyakán 😞
jó kép

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

GabcsiManó
deszééép macsek!! hogy néz 😄<#wink>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Édespofa 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

cica 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GabcsiManó
<#sir>

GabcsiManó
tulajdonképpen, akkor egyik sem olyan céllal készült hogy aztán késõbb dolgozzak velük, tényeg csak azért készültek hogy megörökítsem merre jártam.. Beállításra nem is figyeltem, ezek szerint az csak a véletlen mûve 😊

Omg, szép tájak telerondítva piros dátumozással<#rinya>

"Arthúr király vára melletti "dombok"" képedben van valami, ez egy jó kép több szempontból, jó beállítás, emberek jó helyen vannak, csak az idõ nem megfelelõ a fényképezéshez, ugyanez a kép naplementében sokkal jobb lenne, valamint most is ráfér egy adag utómunka. Arra figyelj, hogy a dátumozást soha ne rakd ki, az nagyon csúnya. A többi kép sem rossz természetesen, de "csak" túristaképek, nincs bennük elég gondolat. Fotózz sokat, gyakorolj és fejleszd magad, olvass könyveket a témáról és jó esélyed van rá, hogy emlékezetess képeket alkoss.
GabcsiManó
😛 akkor még nem is tudtam kikapcsolni 😄😄 vagy legalábbis akkor az nem zavart

<#integet2><#buck><#heureka>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szerintem nincs ezekkel a képekkel semmi gond...
(a dátumozást leszámítva)

<#kacsint><#eljen>

GabcsiManó
és a végén megtanultam linkelni <#vigyor3><#vigyor>

GabcsiManó
360 kép összesen 😛 Londontól egészen Anglia széléig... iszonyú jó volt.. 😊 mindenkinek kívánom jusson el oda 😊

nekem tetszettek a képek <#eljen>

GabcsiManó
DJ Skyline
miért kérsz bocsánatot,hisz errõl szól a topik!😄

Csak ennyi?😊 Nagyon szép helyen jártál, lássuk a többit.

GabcsiManó
rendesen.. na <#vigyor5>

GabcsiManó
na de az biztos ott van rednesen 😛

ne szomorkodj
nekem csak egy mobilom van, amivel a képeket készítem
nekem ez jutott

GabcsiManó
sorry, hogy nyomom itt a sok képet 😄

GabcsiManó

GabcsiManó

GabcsiManó
ez jutott 😛 nekem megfelel, Angliát megjárta, panasz nemvolt rá... de tény hogy nem profiknak van 😄

háááát, képminõség tekintetében yonak tûnik a kis nikon...
bár tény, hogy nem a komoly(kodó) amatõröknek találták ki.

GabcsiManó
hm 😄 good question.. ez a felhõs egy Sony Cybershot 4.1 DSC S85-nel készült amúgy meg Nikon Coolpix 4600.. utóbbi az enyém 😄

valamilyen szinten minden gépen be lehet állítani az általad ideálisnak vélt opciókat 😊

node félre a hülyeséggel: milyen géped van?

GabcsiManó
de ahhoz gondolom, hogy én belõjem a beállításokat az ideális képhez, kell vmilyen szintû gép...<#confused>

nem az igazán yo gép csinálja a yo fényképet, hanem te.
senkinek nincs olyan "igazán yo gépe" ami akkor is yo fotót csinál, ha nem ért hozzá/nem akar hozzáérteni...

ivjoe
De volt. Egyesek szerint a torinói lepel egy kezdetleges fotó. Volt fényképezõgépe, igaz nem volt mobil, egy egész szobányi volt.
Ez a Camera Obscura (Lyukkamera) és te is bármikor csinálhatsz.

Letölthetõ lyukkamera.
ivjoe
De volt. Egyesek szerint a torinói lepel egy kezdetleges fotó. Volt fényképezõgépe, igaz nem volt mobil, egy egész szobányi volt. Ez a Camera Obscura (Lyukkamera) és te is bármikor csinálhatsz.

Letölthetõ lyukkamera.
GabcsiManó
<#nemtudom> igazad van, de én teljesen hobbiszinten kapom le csak a dolgokat,és ez is két hónapja jött rám <#shakehead>

igazán jó gépem sincs hozzá, meg csak photoshoppal mûvészkedhetek tehát😛 maradok a sima kattintgatásnál 😄

Kivétel Leonardo da Vinci. Neki viszont fényképezõgépen nem volt <#vigyor> <#idiota>

ivjoe
Senki sem született úgy, hogy tudott fotózni. -.-
GabcsiManó
sokszor szoktam próbálkozni, van amelyik szerintem jól sikerül, de azokhoz képest amiket itt szoktam nézegetni... 😄 fotós úgysem leszek, maximum hobbiból, és maradok is ezen a szinten

Ha az ember valamihez nem ért, de az komolyan érdek, akkor megtanulja. Természetesen nem baj, ha van hozzá kis segítség. Itt megjegyzem, hogy bennem mindíg jobban "megragad" az, amire magam jövök rá.

Te nem értesz hozzá?
Miért?
Azt gondolod, hogy én értek hozzá?
Mekkorát tévedtél.
De törekszem rá, hogy egyre jobban értsek hozzá, mert engem érdekel.

GabcsiManó
nem szokásom, de ha valamihez nem értek <#nemtudom>

Mindent ilyen hamar feladsz?
Ne tedd.
Egy próbát + ér 😉

GabcsiManó
hagyjátok úgy ahogy van 😛 csak gondoltam a téma miatt beteszem, mert nekem tetszett a felhõ 😊 ne is szarakodjatok vele, inkább szúrjatok be ti, gyönyörködni 😛

lehet 😞
majd elválik

DJ Skyline
szivesen!😊

GabcsiManó

Tedd fel a képet keret nélkül, aztán majd +látjuk, mi jön ki belõle 😉

A hdr technika sem fogja a képet helyrehozni.. Egyszerûen rossz a kép.

Is?
Szerintem egy HDR próbát keret nélkül még + érne, de az a vastag keret lehetetlenné teszi 😞

Is<#vigyor1>

GabcsiManó
az se jó?😄