Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nagyon tetszik<#eljen>#eljen>
Tegnap este csináltam a kertben. Éppen füvetnyirtam, amikor véletlen rámentem a gép egyik kerekével. Szerencsére tulélte😉
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
így hamar betelik az ember gyorsítótára,ha ilyen 1 - 2,5 megás képeket nyomtok fel! :|
és a rózsa az <#wink>#wink> ügyes kép lett 😉!
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Nincs semmi ps meg ilyesmi (mivel nem értek hozzá<#vigyor>#vigyor>)
Van olyan progi ami tömegesen tud átméretezni, vagy legalább olyan, amivel gyorsan?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
fényképek mappa,úgytudom nem lehet ékezet a linkben?
Nagyon szeretek fotózni de eddig még senkinek sem mutattam meg õket. Nagyhát meg is retusálom, mint azt ahogyan itt sokaknál láttam. Amiket most mutatok azok teljes eredetében "szû" képek:-)
Mostanáig
Itt van néhány:
Fórum Romanum, Róma
Colosseum, Róma
Colosseum, Róma
Angyalvár, Este (Róma)
Holnap még mutatok, oksa?:-)
Én ezt látom, ha a képre nézek és természetesen ez a vélemény is "egyéni" 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever