Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomo sem azért fotóz ilyeneket mert nem kompakttal fotóz.Ugyanilyen fotókat csinálna egy 3megapixeles géppel is max nem lenne ilyen minõségû.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
(Ha Canon EOS 300D-re nemis futja, de egy Canon Powershot S2-re vagy egy S3-ra felettéb "fáj a fogam", de ugyebár mentõs fizuból 3 iskolás kölök mellett nem igen fussa 😞. Talán majd egyszer.)
Hát így könnyû 😊
Olympus C-760 UZ
eredetileg makettfotózásra vettem a makrója miatt.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
makettezel,oldalt csinálsz,és ilyen jól fotózol?<#wow2>#wow2> áhh...baromi jó lett <#eljen>#eljen> milyen géped van?
Legnépszerûbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Ismerd fel a képrõl a játékot
3. Vannak itt lányok is?
4. Ferencvárosi Torna Club
5. Ki van fent legtovább?
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. World of Warcraft
8. Fotóink
9. PSP
10. Titan Quest
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
<#eljen>#eljen>
Ez nagyon szép!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
vagy kivágtad a virágot,és rányomtad egy fekete háttérre?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?