Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
<#wow2><#wow2>Ez k*rva jó lett! <#eljen>

DJ Skyline
én laikus vagyok,szal tõlem kérdezhetsz ilyeneket,hogy min múlik! :|

Amse
Szerinted ez megapixelen múlik?
Tomo sem azért fotóz ilyeneket mert nem kompakttal fotóz.Ugyanilyen fotókat csinálna egy 3megapixeles géppel is max nem lenne ilyen minõségû.

DJ Skyline
pazdet 3.2 megapixeles géppel csináltál ilyen képet?! 😮 én az 5.2-sel nem tudok ilyet! :|

Sonajk @:o)
Ez igaz, de ha a késõbbieket nézem (objektívek és egyéb kiegészítõk vásárlása) az S2 és S3 olcsóbb. Szegény mentõs vízzel gõz 😄

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nem egészen (ha csak nem hagyják ki 4-tõl 9-ig), mert 20 és 21 évesek már, de még suliba járnak 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

mire felnõnek addig lehet lesz S10-es is :S

Tomo15
Igazad lehet a keretet illetõen😊 majd megnézem úgy is. Egyébként hozzá tudsz jutni 300D-hez egy S3-áráért is.
Nem mint ha baromian értenék hozzá, de én talán a tetejét és alját venném szélesebbre a képeknek és az oldalait keskenyebbre. Természetesen mondom ezt úgy, hogy nem értek hozzá. Különben a téma és a megbalósítás nagyon tetszett a képeiden. Grt hozzá <#eljen>

(Ha Canon EOS 300D-re nemis futja, de egy Canon Powershot S2-re vagy egy S3-ra felettéb "fáj a fogam", de ugyebár mentõs fizuból 3 iskolás kölök mellett nem igen fussa 😞. Talán majd egyszer.)

Ha jól látom, egy Canon EOS 300D DIGITAL-lal készültek a képek 😉
Hát így könnyû 😊

modellmaker
😄DDD köszi.

Olympus C-760 UZ

eredetileg makettfotózásra vettem a makrója miatt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
menny a f*szba!😄D
makettezel,oldalt csinálsz,és ilyen jól fotózol?<#wow2> áhh...baromi jó lett <#eljen> milyen géped van?

alph4
Pedig a top10ben is benne van 😊

Legnépszerûbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Ismerd fel a képrõl a játékot
3. Vannak itt lányok is?
4. Ferencvárosi Torna Club
5. Ki van fent legtovább?
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. World of Warcraft
8. Fotóink
9. PSP
10. Titan Quest

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
hm. na ezt a topicot se láttam még. =/ pedig tök jó!

Falconer
Milyen géped van? veszek egy olyat 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hangulatos képek számomra kedves színvilággal 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
Ez már atom profi
grat
Tomo15
Na szóval az elöbb belinlet képeket ma este csináltam. Örülnék, ha esetleg összefoglalnátok pár mondatban a véleményeteket róluk. Kritkát is szivessen veszek😊
gnar killer
ez rohatt jó <#eljen><#eljen>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Tomo15
Megtörve

BaliBoy
<#wow1><#wow1><#wow1>
<#eljen>
Ez nagyon szép!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

flippy
<#eljen><#eljen><#eljen>

Egyre jobb képek lesznek😊

Tomo15
naplemente egy fárol nézve...

DJ Skyline
hát igen,aki a balatonnál lakik!😊 (vagy nem?)
jó lett <#eljen>

Tomo15
Aranyban úszva

The FlashBack
nem talált.
Nem vágtam ki, más féle eszközzel csináltam

DJ Skyline
nálatok már ilyen sötét van? hol élsz skócia északi részén?😄<#idiota>
vagy kivágtad a virágot,és rányomtad egy fekete háttérre?

The FlashBack
dehogyis😄
Hótsz*r<#idiota>

Amse
azért nem értettem, mert nálam gond nélkül bejön az a kép amire írta.

állat 😮OOOO

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

The FlashBack
hm mijen jó 5let:-) Holnap énis ezt teszem😄

Tomo15
detto😉
De az ám 😉

The FlashBack
nyugi, az egy lepke😄DDDD

DJ Skyline
na majd próbálkozok,köszi! jó lett a lepkés kép! (vagy nem lepke?😄 )

The FlashBack
szeirntem a paint nagyon gyors, azt próbáld ki😊

DJ Skyline
próbáltam a CS2 demot,de az lassabb a gépemen,mint a hetes

DJ Skyline
ezt a színkijelöléses dolgot hogyan? nem vagyok annyira nagy PS maszter,sry :|

Bár nem én "követtem el", de nagyon tetszenek a színei.

The FlashBack
hetes?
miért?

SHIFT+CTRL+U

DJ Skyline
akkor a hetessel is menni fog szerintem! akkor csak 1 kérdés! hol van ez a desaturate?

Igen az (PS CS2 version 9.0.1)

The FlashBack
szeirntem igen

DJ Skyline
ez PS? mert ha nem akkor nem kérdezgetek tovább

The FlashBack
thx😊
Felbuzdultam, de mielõtt válaszoltál, alkottam ezt, kcisit másképpen, ahogy elnézem a megoldásod😄