Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ColdFire
szíp

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fejes021
Ja és az elsõ egyébként a kertben lett lõve egy igen hideg téli reggelen.

http://www.panoramio.com/user/518310

The FlashBack
joak

Fejes021
No, itt van még két kép abból amit hirtelen találtam:

ez nem igazán idõszerû és a minõség se a legjobb (hülye fejjel paintel kezdtem el farikcsálni belõle az ablak keretet<#falbav>),de szerintem ez is "fílinges":

A másik képpel pedig vissza rodoszra, ahol a távolban már látszódik török ország:

The FlashBack
<#hawaii>
Tegnap énis csináltam párat a kertben Ha végzek a galériás oldallal, felrakom õket

Igen, pont ezt akartam én is hozzátenni, de az alkotó is megjegyezte, hogy nem az igazi ;-)

ColdFire
a 2. nem az igazi...
áh inkább meg se szólalok, hisz ez kezdõknek való totyik, mint én is vagyok 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Aquir
cépek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fejes021
Kösz. Majd még nézek párat.

The FlashBack
jóak

Fejes021
Megláttam ezt a topikot és úgy gondoltam be kéne raknom pár nyralás képet. Íme:

Valami virág:

Pálmafák, nem tökéletes, de azért szerintem fílinges:

Ja, a képek egyébként rodoszon készültek, ez speciel a pillangók völgyében:

Ez pedig Lindos városának akropoliszából a "lelátás" a tengerre:

ColdFire
hát azokkal nem repült , sajna 😄

DJ Skyline
kérdezd majd már meg a papádat pliz! kösz! 😊

Zsolti9014
kösz

Hajrá Magyarország!

Megoldva 😊

Zsolti9014
én is, az nálunk lesz, igaz ez csak felkészülési, jövõ héten bajnokság kezdõdik, nekünk (mezõnyjátékosoknak inkább) erõnléti gondok vannak. A visszavágón + az 1. bajnokin végig védek.

Hajrá Magyarország!

The FlashBack
Remélem visszavágón nyertek

Zsolti9014
Elsõ képem, amit ide felraktam. Nem túl jó, az esõ, köd meg sötétség effektet én nyomtam rá.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
sajnos igen, 6-0 ra kikaptunk, 1 félidõt védtem, 4 bravúr, 2 kifutás, 1 szöglet utáni kiütött labda, de 4 gól, 5 percenként lõttek, igaz, mi most mentünk fel megyei I-be, õk NB III-asok, szerdán visszavágó. Amúgy azt mondják nem voltam rossz.

A másik kapusnak 3 lövés, 2 gól az 1. félidõben. De nem tehetett róla, vagy két labdát lehúzott, meg volt egy bravúrja.

Hajrá Magyarország!

The FlashBack
gól lett?😊

Zsolti9014
bocs, csak 1szer akartam

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na, itt egy akciókép, meccsrõl, a kapuban én.

Hajrá Magyarország!

The FlashBack
gyönyörû darab

DJ Skyline
😞((
köszi,na de elég is az offból mert kikapunk! 😊

modellmaker
ahh elkúrtam.. nem 03 hanem 103 oldalszámmal volt. csak a Felhõlovagokban szembõl van róla egy kép az egyest már nem láttam.

képek
még képek
itt is egy-kettõ
ez meg a Hornet

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ColdFire
én is biztos kinnt voltam, csak sztem kicsi voltam és már nem emléxek, de lehet anno még apa is "harcolt" velük

DJ Skyline
ezt nem hiszem el! hol voltam én akkor!
képet róluk!!

ColdFire
😄

😮

Szia, nagyon hangulatos kép 😊

ColdFire
😮

dogfish
itt lakom 😊
ColdFire
király, hogy kerültél te oda?😊

dogfish
na, akkor en is beteszek egy kepet, bar nem lett a lagjobb, raadasul at is kellett mereteznem es szerintem igy mar nem olyan szep, de hat ez van...

ezt a kepet a golan-on (izrael eszaki resze)keszitettem. egy kis kirandulas volt, meg katonai bemutato, meg miegymas 😊

ColdFire
omfg 😮

Tomo15
Vágással simán meg lehet oldani, hogy ne legyenek benne<#wink>
gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Frozen Whispers
Semmi gond. 😊
Legalább legközelebb nem követem el ezeket a hibákat 😉

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

ColdFire
szép, bár az ut, a tábla, és az emberek... :S
bocsánat hogy ilyen kritikus vagyok, csak már elég rég óta fényképezek 😊

Frozen Whispers
Sziasztok!
Nekem is lenne egy képem. 😊

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

modellmaker
meg is találtam.

"2000-ben két alkalommal érkeztek légiharc gyakorlatra amerikai repülõgép-anyahajókról a haditengerészet F/A-18A Hornet és F-14B Tomcat típusú repülõgépei, hogy a Kecskeméten állomásozó MiG-29-esek ellenfelei legyenek."

sajnos a tomcatrõl csak azt tom leolvasni hogy 03 oldalszámmal volt ellátva a Jolly Rogers századból 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
hm. voltak már. kár hogy akkor még pici voltam =/

Többet is ér 😊

ColdFire
kemény hátul a babetta, csak azé fényképeztem (persze) 😄

ColdFire
nem elég?😊

DJ Skyline
náhh...szólj ha jönnek Tomcatek is,addig nem megyek ki! <#hehe>

ColdFire
repnap

ColdFire
igen, kecsói is vagyok, és fater még pilota is mig-en 😊

DJ Skyline
tornádóak! hol volt?😮 kecskemét? nem hiszem,de lehetséges