Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Roger: kurvajó képet csináltál, mehetne a fuji weblapra 😉 (persze egy kis módisítással (háttér))
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én egy S60al nyomulok, pár képem megtekinthetõ itt.
Van amikor napokig elõ sem veszem, nincs téma. Amikor meg lenne akkor meg a fényképezõ nincsen nálam 😉
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mindegyik képed életlen, másodikon meg miért nem a pohárra fókuszáltál?
Kíp egy
Kíp kettõ
Kíp három
Nekem tetszik
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ffx- szreintem ez max 2-3 centi...közeli a kép
vagy nagyobb Ch_Slater?
Canon 450 D
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
és úgy tûnik viharálló is 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Pár évvel ezelõt(8-10) volt egy hatalmas keresztes pók az erkélyen. Csak akkor még sem gép nem volt, sem pedig hajlandóság fotózni. Egy pár hete ismét az erkélyre költözött egy, bár még elég kicsi volt, de úgy tûnik elvitte a vihar. 😞
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
egy kis naplemente:
már megint vijág:
és végül megint vijág, de a lényeg, ami engem nagyon megfogott, ez a kontraszt a betonnal:
Tessék hozzászólni!
http://www.panoramio.com/user/518310
Egy kis gyümölcs:
Vijág
Vijág megint+csiga
http://www.panoramio.com/user/518310

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?