Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jók...csak hát F1! :|

GabcsiManó

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

izléses

noctlown
Köszi az észrevételeket!

Roger: kurvajó képet csináltál, mehetne a fuji weblapra 😉 (persze egy kis módisítással (háttér))

Roger6
Na, én mentem haza, mindenkinek jó hétvégét, a gépeket meg ne hagyjátok otthon, ha mentek valamerre!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HD JOHNNIE
Nagyon jók!<#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

norbre
teccik a oldal meg a képek

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Roger6
Múltkor csinált valaki egy makrót a fedõsapkájáról, így én is kaptam az alkalmon, ez lett belõle:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

noctlown
Jó gép az, hajrá!
Én egy S60al nyomulok, pár képem megtekinthetõ itt.
Van amikor napokig elõ sem veszem, nincs téma. Amikor meg lenne akkor meg a fényképezõ nincsen nálam 😉

HD JOHNNIE
Cannon A430-as. Sorry, de full kezdõ vagyok még😊 A második kép nekem speciel teccik, hogy az asztal lapja élesebb mint a pohár😊 Igyexem azért😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Roger6
Exif szerint Johnnie gépe: Canon PowerShot A430. Valóban életlenek kicsit, és nem értem, hogy miért az asztalra fókuszálsz? Vagy ez mûvészkép?

noctlown
Milyen géppel szoktál lõni johnnie?
Mindegyik képed életlen, másodikon meg miért nem a pohárra fókuszáltál?

HD JOHNNIE
No lõttem én is pár képet😊Linkelném õket, mert most nem volt idõm bajlódni az átméretezéssel😊

Kíp egy

Kíp kettõ

Kíp három

DJ Skyline
jópofa!<#eljen>

The FlashBack
a #3857 ?
Tényleg cuki. Akkor rakok még fel róla😊

HD JOHNNIE
ez jóó 😊) A maci amolyan haggyámátelefonálokvazze arcot vág 😄

Roger6
Hû, az a macskás kép nagyon aranyos! :-) Legszívesebben megzabálnám!

Sonajk @:o)
Maci a teknika ördöge 😉
Nekem tetszik

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

dogfish
lehet, nem egy profi kep, de mindenkeppen aranyos szvsz 😊

Aquir
Darázspók 😊 (Argiope fasciata)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sné Zsuzsa
ez milyen fajta pók?

ffx- szreintem ez max 2-3 centi...közeli a kép

vagy nagyobb Ch_Slater?

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
vazz, de megéheztem egy kis cseresznyére...nyáladzok a kép láttán 😄

Canon 450 D

vazzeg az már majdnem madárpók méret <#ijedt>

GabcsiManó
vagyis a fonál na... én se vagyok már magamnál 😄

GabcsiManó
a pókháló erõs anyag az tuti 😊

gnar killer
nálunk is lakott a fürdõben egy eléggé szép példány de pár napja nem láttam pedig akartam róla képet... 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Ch_Slater
ez egy bokron lakik, kb. 4 hete láttam meg elõször. azóta háromszorosára nõtt. a potroha van vagy 3cm. volt a közelében egy másik hasonló, de az eltûnt. lehet nem véltelen ilyen nagy 😄
és úgy tûnik viharálló is 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

BaliBoy
Oh. Ez király.
Pár évvel ezelõt(8-10) volt egy hatalmas keresztes pók az erkélyen. Csak akkor még sem gép nem volt, sem pedig hajlandóság fotózni. Egy pár hete ismét az erkélyre költözött egy, bár még elég kicsi volt, de úgy tûnik elvitte a vihar. 😞

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
A naplementés kép nagyon bejön. Szinte félek. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

modellmaker
aham. köszi. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ch_Slater

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gnar killer
Raynox DCR-250-et, 13800 Ft-ért Fuji S5600-hoz

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

modellmaker
milyet? mennyiért? mihez?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

desigo
a csigás olyan mint egy festmény <#eljen>
gnar killer
vettem makró elõtétet végre, csak próba közben nem kiicsit fújt a szél... 😄

Blasta
<#eljen><#eljen>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Fejes021
hopp elronttotam, szal vijág+csiga:

egy kis naplemente:

már megint vijág:

és végül megint vijág, de a lényeg, ami engem nagyon megfogott, ez a kontraszt a betonnal:

Tessék hozzászólni!

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
Szedtem még pár képet az archívumomból.

Egy kis gyümölcs:

Vijág

Vijág megint+csiga

http://www.panoramio.com/user/518310

GabcsiManó
<#bee1>

The FlashBack
Az😊

Kenny85
nem..kölcsönzõi 😄

GabcsiManó
sry <#puszi> saját cica?

The FlashBack
én fotóm<#wink>

GabcsiManó
de aranyos kis dög 😊 nem ébredt fel a kattanásra? <#wink>

GabcsiManó

GabcsiManó

The FlashBack
Hová?😊

Sné Zsuzsa
a banner odavág 😄
<#eljen>

Canon 450 D

The FlashBack
kool lett😊

Köszi 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?