Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen depis vagy hogy minden képed FF ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
hallottál már olyanrol hogy rendszámtábla cserélés ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DJ Skyline
mamám kárrendezõ,csak a rendszámot kell bemondanom,és ha benne van az adatbázisban az autó,akkor jön a tulaj neve(adatai: születés,lakcím,miegymás),és az autóról minden(mikor helyezték forgalomba,stb)...😊

on

Roger6
Az én emberemet iwiw-nek hívják. Soha sem pofázik vissza, és sok embert ismer... :-))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Doomista
ha ezt nekem irtad akkor thx 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
hehe,akkor én jobb ha veled nem kötözködöm xD
köszi,ma lett volna egy foto egy gyönyörü kaktuszrol ami tegnap nyilt ki,de mire ma kiértem,már elhervadtak a virágjai, a francba,az lett volna a féypont ma 😄

The FlashBack

Roger6
Na ez az, így már sokkal tobban tetszikk nekem! Csak így tovább! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DJ Skyline
bots,mercink van bots!<#gonosz1> nem baj,így már tudom hol laksz!<#hehe>
hogy honnan? ez az én titkom,megvannak a beépített embereim!😄
különben jók lettek

Doomista
Fotóim (új gépemmel)

Vélemény .... ?

modellmaker
Tehát egy kis segítséggel. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivjoe
Háháá, Zenit! <#idiota>
Tomo15
:o
Sonajk @:o)
Hát csoda, hogy én is fotózásra adtam a fejemet. Talán egyszer sikerül lencsevégre kapnom valami hasonlót 😊))
Jó a masinája 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

DJ Skyline
megnyitottam Neat Imageval,remove all noise,és kész! 😊

modellmaker
keret van rajta csak fehér. mikor már feltettem akkor láttam hogy nem látszik. igen az az 'mm' nem kéne rá ekkorában.. =/

Sky: nekem is zajos. de nem tudtam vele mit kezdeni.. hogy csináltad? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
nekem kicsit zajosnak tûnt,engedelmeddel belekontárkodtam,íme!<#vigyor3>

Roger6
Szép színek. Nekem a keret hiányzik róla. Valami egyszerû szolíd. Meg szerintem a bal alsó sarokban a szignód túl erõs. Vonzza a tekintetet, így rontja (számomra) az összhatást. Legyen átlátszó, mintha ott sem lenne.

modellmaker

ivjoe
Soha ne a mennyiségre menj. :C
The FlashBack
Ja. Délután énis telelövöm a 256-os kártyát😄 <#hawaii>
Biztos lesz sok fasság😄

Doomista
jó képeket csintatok.bár nem vagyok hozzászokva a fekete fehér képekhez 😊 asszem kimék néhányat csinni ----

Somogy megye - Andocs

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Tessék. Itt van az eredeti kép. Lehet bátran játszadozni vele. Nézzük meg, ki mit tud kihozni belõle. (Még én is kíváncsi vagyok <#kacsint>.)

"Nem élesítetted egy kicsit túl a képet?"
Le lehet, hogy igen. Még tanuló szakban vagyok (egy életen át).
Thx.

DJ Skyline
nálam sem stimmel ez a kép! nálam akkor ilyen,mikor a PhotoFiltre-ben rommá élesítem a képet!

Roger6
Sonajk! Nem élesítetted egy kicsit túl a képet? A széleknél nagyon látszik. Egyébként naggggyon jó a kép! :-) Látom nem otthon a spájzban áll a géped! :-)

The FlashBack
<#hawaii>
😄

Toronydaruk, nem nõnek az égig (de majdnem).
(Somogy megye - Kõrõshegy)

The FlashBack
tényleg vastag😉

Roger6
A kép OK, csak a keret... Nekem vastag, de lehet, hogy nekem van ferde ízlésem.

The FlashBack
Kapkodtam:|

Pécs - Megyei KH udvara.
Egy lámpaoszlop tetején találtam 😉

Ez így van, de kénytelen vagyok ezzel beérni és ennek örülni.

Ch_Slater
mekkora kép lett volna belõle, ha éles a galamb is (persze a kettõ közötti távolság miatt ez felejtõs) és bután nézi, hogy ez a bazi nagy madár mit röpköd itt...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tegnap délután röpködött egy repcsi fölöttünk. Az egyik alkalommal késõn vett észre honnan érkezik. Gyorsan ráemeltem a gépet. 10x-es nagyítás, automata élességállítás és eggyel az utolsó pillanat után ellõttem.
Ez lett belõle. (A galamb, egy 4 emeletes ház tetejének párkányán ül.)
Amikor megláttam az elkészült képet, még én is meglepõdtem. 😊

The FlashBack
Énis Alföldi vagyok:| És kicsit unom is már

Én nem az Alföldön lakok, de az a véleményem, hogy minden tájegységnek meg van a maga szépsége ugyanúgy, mint az évszakoknak.

Visegrádi vagy nem ? xD ott van elég 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tomo15
Jaja énis😉 megörülök ha nem látok hegyeket<#idiota>
Doomista
hát jo az alföld is,csak nem lehet olyan jo képeket csinálni mint a domboknál, és a hegyeknél 😞((((

fúú ne is mond, én biztos depressziós lennék ha az Alföldön kéne élnem

Doomista
kár hogy nem a hegyeknél lakok,hanem az alföldön 😛

tattaratta
és még1 😊

Ch_Slater
<#eljen><#eljen>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

tattaratta
végre nem FF, és nincsenek rajta kis "matricák" 😊))
egy kis naplementés felhõn átsütõs

Doomista
lekéne fotozni a marsot xD

Doomista
köszi 😊

legyen vele sok örömed 😉

Doomista
ma Sony DSC-T30 metálfekete fényképezõgéppel vagyok gazdagabb . holnapra igérek pár képet amit evvel csinálok,ma nem volt idöm rá.