Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Sajnos nem volt szára, legközelebb majd megtartom azt is... :-) Direkt használtam f 5,6-ot, de ezek szerint csak nekem tetszenek az életlen részek. Köszi a véleményt!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PJack
sztem egy kissé unalmas a kép... ha mondjuk a szárát is "belevetted" volna, úgy sztem kicsit jobbnak nézne ki, amugy jó 😊

ja és sztem lehetett volna élesebb

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Roger6
Gyakorlás céljából elõvettem egy száradt rózsát, és csináltam róla pár képet. Tudnátok nekem véleményt mondani a képekrõl, illetve arról, hogy ti mit csináltatok volna másképp?

Tudom, beégett a kép... :

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tomo15

Õsz

ivjoe
Hát PONT, hogy NEM ez a lényege. :C
PJack
szép 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Loál János
Dehogy.
A HDR lényege a szemeddel látott fénydinamika visszaadása a fotón, nem az irreális túlszínezés, agyonszaturálás.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Roger6
Ha már itt az õsz, akkor én is lövöldözök egy kicsit:

hdr nek ez a lényege :\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ivjoe
A ló másik oldala. :C
Legalábbis nekem nagyon természetellenesnek tûnik. :C

chicco
COOL ez olyan hdres cucc??

SgtChris
Erdõ

Ez is hasonló technológiával készült... :-)))))

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

gnar killer
köszönöm [:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

SgtChris
Szia! Örülök, hogy tetszik a fotó! A blur-effektet PS CS2-ben készítettem. Igazán nem ördöngõsség, de sokat dob az egészen...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Mop
Néztem a többi munkád DeviantArt-on.
Szépek és némelyik kimondottan ötletes. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
kösz! 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

gnar killer
leveles hasonló nekem is van csak kicsit már régi (: amúgy tetszik nagyon!

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Barney Tech
Mivel csináltad ezt a bloom efektet?

BaliBoy
Nagyon jó!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SgtChris
Bocs elcsesztem, talán most:Õsz lehellete

SgtChris
Ez egy kis PS-el tuningolt fotóm, a legutóbbi kirándulás egyik "zsákmánya". Remélem nem csak nekem tetszik! :-)

épp az a jó bennük 😊

Falevelesre szavazom 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nagyon komor a hangulatuk<#szomoru1>

Tetszik bizony 😊

Mop
Egyet még beszúrok.

Katica

Mop
A fényképezõgép típusa Sony DSC-W30

ColdFire
a 2. képet mivel csináltad? <#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mop
Hi!
Én is likelek kettõt. 😊

Falevél (Photoshop-olt)
Naplemente

mindkettõ nagyon tetszik <#eljen>

ColdFire
szépek

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28

Sziasztok.
Gondoltam megmutatom pár fotómat átha tetszik😊.

Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28

Equis
le persze. HDR (High Dynamic Range
a lényeg hogy egy expo sorozatot kell csinálni, 3 kép bõven elég. ezt okosabb gépeknél az AEB funkció biztosítja, itt (jelen esetben) -2..0..2 re állitod. Ha ez kész akkor megcsinálja a 3 különbozõ expot 5..20..0''8 expoval pl. Így megkapod a 3 képet és a Photomatix Pro-val vagy akár PS-el elvégzed a megfelelõ mûveleteket és kész is... az már nem tul bonxolult. Mondjuk igaz h, a lényegét progival csinálod, de azért érdekes hatást kelt... ami fontos! a 3 képen semmi elmozdulás ne legyen , mert akkor nagyon nem lesz jo... röviden ennyi...

ColdFire
bazze én nem tudom h mukodik ez a hdr meg milyen prog kell hozza😞
amugy szép...
pmbe leirod?😊))

Equis
hali. kisérletezéseim után erre mondanám elõször hogy tetszik, HDR képek terén. Nemtudom mennyire ismerõs a technika... a lényege: 3 kül expo-bol van összetéve a kép, egy ügyes progival. Nekem spec tetzsik az igy nyert hatás... remélem netek is😊 katt!

ColdFire
azért😊))

Ennek már közel 8 éve, azóta is egészséges a csaj 😊

ColdFire
huh Aspy szegény Rici 😄DDD
túlélte? :|

ColdFire
hmmm.... 😞

Roger6
Panelház tövében:

bp
jah...

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

CattiBrie
akkor sas 😊))

[/spam]&#8482;

bp
Segítségképpen: Korfun készült a kép, persze ezzel nem akarom kizárni a kakukk lézetését a tengerparton, csak talán átértékelõdik a dolog

CattiBrie
kakukk

[/spam]&#8482;

Nagyon hangulatos<#taps>

Szép színek<#eljen>

bp

Bocs ha túl nagy, még a nyáron készült csak gõzöm sincs milyen madár lehet...

GabcsiManó
<#duhos2>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu