Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Ma délután csináltam 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gnar killer
3-as metró
igaz hogy jobb lett volna ha teljsen üres, de ez már a végállomás elõtt egyel készült, kispest meg föld felett van ugye (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

ivjoe
Ezt már beraktad egyszer nem?
Vissza a múltba

Erzsébet híd

Dehogy, ez így is elég ütõs 😊

Roger6
Köszönöm Sonajk, igyekszem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sonajk @:o)
Ismét hozod a "formádat".
Grt!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Roger6
Én csak egy Simga 70-300 mm-es telét használok a kitobin kívül hozzá, azzal csináltam a képet. Talán rám férne egy közgyûrû sor is, hogy "közelebb" férkõzzek hozzájuk. Vagy ahhoz egy koton kabát kell? :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A Nikon D50 "gyárilag" képes ilyen makróra vagy kiegészítõt használsz?

Roger6
Kajaidõben:

Jahhh, és kösssz mindenkinek aki dicsérte a képeim. A whiskeys-ek egy diszkóban készültek, azért ilyenek a fények, korrekció nélkül. A golyák pedig Nagybajomban, reggel 6h-kor egy átbulizott éjszaka után, féljózanon, és 30m -rõl, egy autóüvegen keresztül. 😊
Semmi PS nincs rajta...
Minimális kontraszt és gamma korrekció 😊)

Amúgy nem nézlek hülyének Aspirin, sztem akkor tenném azt, ha más néven írnék az oldalra mint ami valóban vagyok, és linkelgetnék esztelen az oldalunkra. Mert hát azokkal nincs itt semmi baj ha valaki mondjuk Guss néven linket rak fel a mi lapunkra, csak azzal ha én teszem ezt.

Össz enyit jegyeztem meg, és nem vagyok egy icic picit sem dühös. Tényleg, él köszönöm a megértést.
SNAKE01
tetszik<#eljen>

Tomo15
Az utolsó pillanatok. Pár másodperccel késõbb már teljesen be volt szõve ez a kis rovar. Amúgy igazából csak teszteltem az új makróközgyûrûimet és ez sikerült. Lehet egyedül vagyok vele, de nekem megtetszett.

Darkon
Ugylatom raalltal erra az "italfotozasra". Szerintem a whiskey-s kepek a legjobbak<#eljen>.

Golyas keppnel(mivel kabelfobiam van) csak a villanydrotok zavarnak, dehat ugye hol szokott varosban feszkelni egy golya...

Born to win

Roger6
De igazad van egyébként.

Roger6
Szerinted erre gondoltam?

DoctorJohnson
mellesleg sztem vajmi kevés PS van a fotókon, de javítson ki a fotós ha nem így van.
a 8215-höz nem is kell semmi PS, a 8207 egy természetkép naplementekor, szintén zenész.
a 8206-ban nem vagyok biztos, de sztem ahhoz sem kell különösebb PS májsztörnek lenni.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
el vagy tévedve, ha ezekrõl azt gondolod, hogy fõleg PS képek...
azt is szoktam szeretni, amikor vki azt gondolja, hogy egy jó képhez elég "ps másztörnek" lenni, hogy mi is az alapkép, az már kurvamindegy...

mellesleg a HDR-hez is PS vagy egyéb szoftver kell, az most miért fotó a számodra mégis?

nem engem kérdeztél, így nem is én fogok válaszolni...😊

http://gaborszantai.co.uk/

norbre
ne törjetek kerékbe érte és igaz az is hogy nem láttam minden képet a topikban és tényleg jók ezek is, de szted tényleg ezek lennének a legjobb képek amiket itt láthattál?..
ja és nem a magaméira gondolok

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mondtam én, hogy nem? <#idiota>

ivjoe
Sztem a topic fennállása óta ezek a legjobb képek itt, de psszt!
Roger6
Elmúlt hónap legérdekesebb képei?! Igen, PS másztör a csávó, aláírom. De ezt nem ebbe a topicba kéne asszem... Ez nem fotó számomra. De egyébként tetszenek a képek, csak a kategória nem stimmel.

DoctorJohnson
OK
levelük, pfujj

Tényleg? Érdekes meglátás, bezzeg amikor egy pixelnyi hiba van a képeken azt mindenki kiszúrja, de amikor egy 3x2 cm-es logo fityeg mindegyik kép sarkában az senkit nem zavar (ja, és ráadásul direktlinket is nyomott #8206-ban).
Azon nem filózgattál el esetleg, amit #8215-ben írt?
mert automatán tölti rá a rendszer, a régit meg törli
Azon már rég túl vagyok, hogy hülyének néz a srác, de legalább ne állj mellé.

DoctorJohnson
sztem semmit nem reklámozott agyon.
fotókat linkelt be, ráadásul az elmúlt pár hónap legérdekesebb képeit, de te csak azt vetted észre, hogy feliratozva vannak és reklámozni ugyebár tilos az sg-n, irgumburgum...

Csak téged.

Ne tessék már felháborodni amiért megkértelek, hogy ne reklámozz agyon egy partysiteot, oké?.
Szerk: már látom mi a baj, semmig gond, túléljük.

Hock Zoltán - Things (ez a kedvenc képem)

Ok. A baj az hogy a felirat nélkül nekem nincsenek meg a képek, mert automatán tölti rá a rendszer, a régit meg törli. Sorry.
Ez egy pohár szénsavas víz... Örülök hogy tetszik! 😊
én sem vettem észre, szolídabb, mint egy bazinagy keret...

http://gaborszantai.co.uk/

DoctorJohnson
csak engem nem zavar a reklám?

Roger6
Asszem ez nem a Balaton. Valahogy ott tisztább a víz... A kép fasza lett.

Sry hogy belevauzok, de szerintem Aspyrin kollega úgy gondolta hogy a képeket szeretné megkapni a logod nélkül... Ha mégse akkor nem szóltam! <#rolleyes>
Ok. De a nevem ellenére tényleg én csináltam a képeket... Ha mondjuk álcáznám magam Nagyapának akkor ajálhatnék linket??? Akkor miért van URL beszúrás lehetõség? Vagy regisztráljak újra álnéven, aljasan az lenne a jó?
Ha megoldható lenne egy reklám nélküli változat a képekbõl azt nem venném zokon.. 😊

norbre
na akkor ték:

asszem elvállalnám ezt a melót 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Roger6
Hát itt se nincsen senkise... Kicsit meghalt a topic. Vagy?

ivjoe
Ronda a keret. :C
ivjoe
Bálamadzagot kötöttél a gitárra? Nooormáááális???
Szép környék.

Nekem tetszik 😊

Crokin

És még pár kép a galériámban. Adria, Horvátország és környéke

Repatarurgyán

Fejes021
Visszatértem, mostmár egy S5600 tulajdonosaként. Itt az elsõ (sztem) értékelhetõ kép az új géppel:

Várom a véleményeket!

http://www.panoramio.com/user/518310

Tomo15
Nekem a felturbózva=digit ill.<#zavart1>
Majd kiborbálom, hogy mennyire tudom javítani a perspektíva korrekcióval, bár nekem ez így tetszett😊
jó fotó. LOL