Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
igaz hogy jobb lett volna ha teljsen üres, de ez már a végállomás elõtt egyel készült, kispest meg föld felett van ugye (:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Grt!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Minimális kontraszt és gamma korrekció 😊)
Amúgy nem nézlek hülyének Aspirin, sztem akkor tenném azt, ha más néven írnék az oldalra mint ami valóban vagyok, és linkelgetnék esztelen az oldalunkra. Mert hát azokkal nincs itt semmi baj ha valaki mondjuk Guss néven linket rak fel a mi lapunkra, csak azzal ha én teszem ezt.
Össz enyit jegyeztem meg, és nem vagyok egy icic picit sem dühös. Tényleg, él köszönöm a megértést.

Golyas keppnel(mivel kabelfobiam van) csak a villanydrotok zavarnak, dehat ugye hol szokott varosban feszkelni egy golya...
Born to win
a 8215-höz nem is kell semmi PS, a 8207 egy természetkép naplementekor, szintén zenész.
a 8206-ban nem vagyok biztos, de sztem ahhoz sem kell különösebb PS májsztörnek lenni.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
azt is szoktam szeretni, amikor vki azt gondolja, hogy egy jó képhez elég "ps másztörnek" lenni, hogy mi is az alapkép, az már kurvamindegy...
mellesleg a HDR-hez is PS vagy egyéb szoftver kell, az most miért fotó a számodra mégis?
http://gaborszantai.co.uk/
ja és nem a magaméira gondolok
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Azon nem filózgattál el esetleg, amit #8215-ben írt?
mert automatán tölti rá a rendszer, a régit meg törli
Azon már rég túl vagyok, hogy hülyének néz a srác, de legalább ne állj mellé.
fotókat linkelt be, ráadásul az elmúlt pár hónap legérdekesebb képeit, de te csak azt vetted észre, hogy feliratozva vannak és reklámozni ugyebár tilos az sg-n, irgumburgum...
Szerk: már látom mi a baj, semmig gond, túléljük.
Hock Zoltán - Things (ez a kedvenc képem)
Ok. A baj az hogy a felirat nélkül nekem nincsenek meg a képek, mert automatán tölti rá a rendszer, a régit meg törli. Sorry.
http://gaborszantai.co.uk/
asszem elvállalnám ezt a melót 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Repatarurgyán
Várom a véleményeket!
http://www.panoramio.com/user/518310
Majd kiborbálom, hogy mennyire tudom javítani a perspektíva korrekcióval, bár nekem ez így tetszett😊