Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatvanhat 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Take a ride ~~

The FlashBack
rendben, köszi, megfogadom a tanácsodatx)
elõbb akkor szétnézek ilyen oldalakonx)

figyelj, most a jóindulat fog beszélni belõlem, segíteni akarok azért írom:

ne használj HDR-t, elõbb tanulj meg fotózni...
- gondolj bele, hogy mi ez a képen...
de ne a saját fejeddel, hanem képzeld más helyébe magad, hogy egy külsõ szemlélõnek ez mit jelent, mit mondasz el a képpel
- próbálj játszani a formákkal, alakzatokkal, párhuzamosokkal, átlókkal, ha csak a stuktúra a lényeg és nincs más célod a tartalommal...
- a képalkotó elemeket rendezd el, nálunk ezt a fajta ablakelvágást úgy jellemezték, hogy "kifolyik az üveg a képbõl"

én örülök, hogy végre nem virágok és méhecskék meg kiscicák vannak a képen, fõleg a naplementével és a felhõfotókkal van tele a hócipõm, de ha belevágsz az épületek, stuktúrák fotózásába, akkor elõtte nézz meg ezzekkel foglalkozó weboldalakat.

Ha tévedtem és ez csak egy HDR teszt alapja, akkor bocsi, de írd oda legközelebb, mert még azthisszük, hogy fotózni akarsz😊

http://gaborszantai.co.uk/

The FlashBack
elnézést. kár h nincs már vipem x)

The FlashBack
õ, mit szóltok hozzá így? Alig néz ki máshogy mint az eredeti...

veteséges? az mi az??

???

The FlashBack
hogylehetsz ilyen veteséges?😮

<#wilting><#wilting><#wilting>

igen. neked van igazad.
bár, ami a sértést, illetve a kussban maradást illeti, akár magadra is érvényesnek tekinthetnéd...
de nem, megint nincs igazam. bizonyára.
lényeg a lényeg: köszönöm, hogy éleslátásod, és finoman cizellált, de annál magasabb szinvonalú kritikai érzéked által hozzájárultál, hogy rájöhessek, milyen ember is vagyok.
köszönöm szépen, johnson doktorúr.

DoctorJohnson
sry, ezt még nem olvastam mikor az elõzõ kommentem írtam, így nyilván felesleges folytatni
😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
"nem lehet minden elcseszett fotó mellé gyp-s hangvételû felhomályosítást írni."

erre pedig annyit tudok írni, hogy IGAZAD VAN!
Nem kell!
VISZONT roppant egyszerûen KUSSBAN SZABAD MARADNI, ha már csak annyit vagy képes kinyögni, hogy "deszar".
nem kell, nem kötelezõ, mert egyszerûen SÉRTÕ amit írsz, segíteni pedig nem segítesz vele!!!

elnézést kérek

DoctorJohnson
<#eljen><#smile>

DoctorJohnson
a #8319-ben le lett írva a lényeg.
egy f@szkalap vagy barátom, csípõbõl SZAROZOL le képeket, cseszel segíteni a kezdõknek, viszont több soros kommentben próbálsz magyarázkodni, hogy miért is voltál seggfej. gondolkozz már el egy icipicit...

btw, szabadna látnunk a képeidet professzor úr, mostmár tényleg nagyon kiváncsi vagyok, te mit is tudsz felmutatni, már csk azért is, mert ha fosok a képeid, de továbbra is csak szarozni vagy képes mások fotóit, akkor többet már nem is szólok érte, hiszen egyértelmûvé válna, hogy nem kell komolyan venni téged.

szóval én várnék pár decens fotót bemutatva itt, elõre is köszönöm!

Szép csokor 😊

de legalább had lehessen választani, hogy kell-e nekem a hangeffekt vagy nem...

gondolom azt nem nehéz megoldani😊

chicco
off....+taníthatnál flashre on <#confused><#worship>

chicco
ok a popup blocker fogta .most már megy.Nekem tetszik csak a téma mindig kilóg a képbõl .

chicco
Én mondanék ,de nemtom megnyitni csak 1 kacsa van Margitsziget stb de nem nyílik tovább

soma62
Sztem a hangok jok nekem tetszenek! Mások nem panaszkodtak rá! De te tod😄 azé levenni nemfogom!

www.flickr.com/photos/soma62sco

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

az nempara, csak a hangok xD (mar nemdivat)

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

soma62
Sry hogy nemondtam hogy flash oldal!<#szomoru1>

hat az oldal betoltesenel majd beszartam, hogy a laptopvinyom kezdett el kerepelni .....
kepek: egy kis utomunka raferne szinek,kontrasztarany allitassal, ill egy kis kompozicio valtozatossag is gyonyorkodteto lehet: szinte kivetel nelkul kozepre helyezettek a kepek. minoseg rendben, tobbi meg jon idovel es kattintgatassal 😊 jo fenyeket

soma62
Pls adjatok véleményt ezekrõl a képekrõl!, sajna még csak egy album van de nemsoká lesz több is! Pls csak véleményeket!

Ennyi erõvel már el is mondhattad volna.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

The FlashBack
kedves Aspyrin töröld kélrek a #8310
-->kezdtek felhúzni

gnar killer
örökké visszatérõ probléma hogy mi is a hdr lényege ><

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

mármegbocsáss. elég volna mindenféle magyarázat nélkül végignézni pár hdr galériát, és rögtön világossá vált volna, hogy hogyan ne készítse el képet, és hogy tulajdonképpen mi is lenne a hdr technika lényege. "nem lehet minden sarokra rendõrt állítani" - ahogy nem lehet minden elcseszett fotó mellé gyp-s hangvételû felhomályosítást írni. miért pazarolja erre az idejét bárki is, ha a fotós arra nem hajlandó áldozni a sajátjából, hogy utánanézzen, mit és hogyan is kéne fotózni?

DoctorJohnson
látom itt nem divat elmagyarázni, hogy az illetõ mit rontott el, mit csináljon másképp, leszarozni pedig igen

The FlashBack
bcsomá

nem kellett volna

Fejes021
Ez most mér jó?

A HDR-be pont dinamika kellene. Sötét árnyékok, világos fények, nem?
Vagy velem van a baj?<#vigyor5>

http://www.panoramio.com/user/518310

desz*r.

The Garrett
csinaltam parat, a gáz csak az volt hogy a trombitás alak rohangalt fel / le a foutcan, orultem ha 1-2 kepet el tudtam csipni 😊

de van 1 hetem probalgatni, addig tart a rendezveny ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sajna látom, a hétvégén nekiülök és rendbehozom a hibákat :|

ivjoe
Nagyon durvák az élek, mindig lágyíts a kijelölésen, mert nem lesz szép.
ivjoe
Zavaró a belógó faág. Nem csináltál több képet? Esetleg kicsit balra mész, hogy a ház legyen inkább a háttérben?
Hehe, miket nem veszel észre, köszi, javítani fogom <#eljen> Szeretek egyszerûen keretezni, úgy éreztem ennek a képnek kijár a határozott ráma 😊

Roger6
Elfelejtetted kivágni a két oldalsó torony ablakát, így ott az eredeti ég látszik, kicsit zavar. Erõs összhatású a kép. Erõ-hatalom a két szó, amivel jellemezném. A keret kicsit vastag nekem is. Ezt pont én mondom?! Még normális keretet sem tudok adni egy képnek... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DoctorJohnson
aha 😊
meg expokorrigálni lefelé

gnar killer
ahhh, miskolc...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

The Garrett

lehet vakuzni kellett volna? :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Köszi, a háttér eredeti csak a színekkel babráltam.

Tikal
igen ugy tunik erõsen modositott kép 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gnar killer
csak nekem tûnik úgy mintha a háttér máshonnan lenne? egyébként tényleg jó

The FlashBack
hát ha azt keretnek lehet nevezni akko az😄

Úgy érted a keret? Egyébként köszi 😊