Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a "mindenkit" kicsit erõs, de majdnem...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Tomo15
Ezt csak megerõsíteni tudom.
Sonajk @:o)
Így még szomorúbb a történet 😞

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Lullaby
simán alá verne mindenkit a képeivel...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

ennyit a felületességrõl...

több éve sg-tag, csak az aktuális gépének jelzését használja...

Most hogy mondhatod ezt? Hiszen mutatott már valamit. Meg csillantotta magas intelligencia szintjét, ami a "baszott volna rá" szóhasználatból tökéletesen lemérhetõ. Ezen felül kioktatatta Aspyrint, a fotózás rejtelmeit illetõen. Kell ennél több egy 2007. 08. 10-én regisztrált fórumozótól? Ááááááááááá, dehogy!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

tep
mutassál te is vmit!
(könnyû más képét kritizálni)

\"SLICE of LIFE\"

Csodálkozol? Amióta megnyitottam ezt a topikot üldözési mániában szenvedek, kaptam rendesen fût-fát. Nehéz gyanakvás nélkül fogadni bizonyos nickekktõl bizonyos dolgokat.. De már sokkal higgadtabban kezelem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

30Dani
Miután mindent magadra veszel, nem nehéz személyeskedni, már a te értelmezésed szerint. A képeidet kritizálom, nem téged (pedig lehet rád férne).

thank you for helping us help you help us all

Nézõpont kérdése. Ha átcsap személyeskedésbe, akkor valóban nem.

szerintem meg nem bírod a kritikát.

Benne van a címében <#hehe><#idiota>

30Dani
Leírhatnád az átvitt értelmet a képben, ha szégyellõs vagy, jöhet privátba is.

Kedves 30Dani, hadd összegezzem válaszom 😊

Ha csak egy esernyõt szerettem volna megjeleníteni a képen, biztos, hogy nem "basztam" volna rá effekteket, nemde?
A rudat nem szedem ki, ugyanis pont azzal lett leszúrva a polip (tudom, ezt nehéz lesz feldolgoznod, mivel te csak egy ernyõt látsz).
Átvitt értelem akad benne bõven, de amíg te csak állandóan a szálkát keresgéled a képeimben addig nem fogod megtalálni(és nem is reménykedem ilyesmiben továbbra sem).

30Dani
Ha meg feltételezzük, hogy ez egy remek meglátás, akkor megért volna annyit a kép, hogy kiszeded a rudat, és elkezdesz a tárggyal barkácsolni, rendesen bevilágítani, valami átvitt értelmet adni neki, és nem a címmel rávezetni mást, hogy mit is kéne látnia.

30Dani
Én nem tudok elvonantkoztatni attól a ténytõl, hogy ez egy esernyõ, és nem több, amit nyilván a szerzõ is érzett, különben nem baszott volna rá "effekteket".

Nagyon köszönöm 😊

norbre
ez nagyon tetszik.. nagy ötlet! mit ki lehet hozni egy szimpla tárgyból ha kicist elvonatkoztatunk.. grat..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Octo is dead..

Nekem tetszik 😉

Caligo
Mielõtt hajbakaptok, itt egy békés kép😄

Gyerekes vagy és rosszindulatú, de ismerek jópárat, szóval nem sértesz meg 😊

Magamat sem szeretem 😄

Igyekszem, igyekszem.

30Dani
"ami nem megy, azt nem kell erõltetni"
"szarból nem lehet várat építeni"
stb

ezt a skill-t azért Te is birtoklod, nem kevés topicba találni rá példát😊

amúgy, ténylegmár...

látszik, hogy átlagosnál jobban érdekel Téged a fotózás, akkor miért nem minden energiát a képbe fektetsz?😊

Én nem, de te igen 😄

30Dani
loál, magadra vetted 😄

Engem meg az okostojások(is) zavarnak, a leggyengébb emberi tulajdonságok egyike.

30Dani
Engem ezek a mélyenszántó címek (is) zavarnak (angolba átültetve se kevésbé szánalmas), a legócskább amatõr ismérve.

most akartam szólni de látom megelõztek 😊 Az én szememet is zavarja a vastag keret, valahogy eltereli a figyelmet a képrõl.

Útban egy hagyományos verzió is, türelem ;-)

neevous
Szerintem a CRTL+i nélkül jobb lenne😊

Elvileg holnap megyek az esti tûzijátékot fényképezni(hála az sg-s cikknek már nem teljesen hülyén), ha lesz eredménye kipróbálom keretezés nélkül 😊

szerintem elsõ lépésben hagyd a fekete keretet, csak írd simán alá amit akarsz, mintha fehér keret lenne a kép körül...

Off:

Van egy idõközben feleslegessé vált wiw meghívóm, dobjon egy privit akit érdekel.

On.

Világos. Az a helyzet, hogy amikor a képeim készítem a fejemben már nagyjából megvan, hogy végeredményként mit szeretnék látni, de technikai hiányosságok miatt kénytelen vagyok a ps-re hagyatkozni(persze van olyan helyzet, amikor olcsóbb és gyorsabb egy szürreális látvány megalkotása szoftveresen, mint különbözõ méregdrága tartozékokkal). Elhiheted, hogy nekem sem tetszik a dolog, de egyelõre ennyit tudok tenni.. Talán a jövõ évtõl tudok majd pozitív irányba lépni.

A túlmunkált képeimért szorri a topiklakóktól, ha nem kíváncsiak rá természetesen abbahagyom a feltöltéseik!

A keret visszatérõ problémám 😊 Néha valóban sok a ps, de mivel itt nincsenek kategorizálva a fotók ezért nincs is lehetõségem máshová helyezni õket (pl. da-n van digital manipulation, stb.). Ettõl függetlenül akár még tetszhet is valakinek ;-)

water-tower?😊

--------------------------
Amúgy G-nek igaza van, ha egy-egy szobrot átkonvertálsz szépia színekre, üsse kõ, de a természetfotók legnagyobb szerencséje az volt, hogy feltalálták a színes filmet, ha nem lett szerinted egy fotó jó, akkor attól nem lesz jobb, ha szét-PS-ezed...

vagy akkor PS-topicba tedd be, ne fotósba...

BiG G
no offense, de szerintem kicsit sok az utómunka a képeiden... meg ezek az orbitális nagy gyászkeretek se tesznek jót az összképnek 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

The FlashBack
ez tetszik

Caligo

Tomo15
Igen, direkt ilyen a színvilága😊 #8949
Falconer
Hmm, színeket direkt vetted ilyen zöldesre?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ték 😊