23748
-
#11987 És egy tájkép......No comment -
#11986 Nem bántásképp...
ÍME EGY MAKROFOTÓlegalábbis a készítője makro-témában jelölte..... -
#11985 Szó se róla!nekem tetszik, ráadásul ha végignézed a képeket ott, akkor van olyan akinek az is tájkép, hogy a kutyája áll a hegytetőn....
NO COMMENT!
Sokan keverik a témákat, semmi kreativitás nincs bennük....de az élet szép, és hajrá mindenkinek!
halkan jegyzem meg...befordulnék, ha egy olyan kép nyerne amin még a dátumozás is rajtavan...... -
Aspyrin #11984
-
Aspyrin #11983 Htx, jelentős(színvilág(talanság)hoz illetve élesítéshez használom) :) -
#11982 jóak.. mennyi ps? -
Aspyrin #11981
További kellemes hétvégét! -
#11980 :):).. csak tréfaként tronfoltam hsz-odra :) természetesen akkor szavazz ha bejön a kép jobban mint másé :):)
amúgy jó a kacsa.. :) -
#11979 már csak a sportszerűség miatt is Rád szavazok!:D -
vagy rám :)
-
#11977 Lehet!
Feltételek! -
#11976 amugy még lehet nevezni? :D -
#11975 Május 5.-étől ha van affinitásotok, szavazhatnátok rám.....
ITT
Előre is kösz mindenkinek! -
#11974 Köszi, hogy leírtátok a véleményeteket, úgyis csak ezért töltöttem fel.
A hely sem volt az igazi a témához(erdő), más körönyezetbe, más beállítással talán jobb lenne. Majd kipróbálom. Köszi még 1x. -
#11973 Bocs... eltoltam!A galéria tartalmaz több lehetőséget is!Nézzetek szét! -
#11972 És ezek is az Ő képei....
Abasári képek -
#11971 Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy gyerekkori jóbarátom képeit!
Szerintem igen tehetséges srác,nam ma kezdte a fotózást,ami meg is látszik a képein!
Kazsu Attila fotói -
#11970 nem értelmetlen.. max nem olyan értelme van amit te adnál neki először.. ezért kell megkeresni a fotós milyen értelemmel akarta a képet felruházni amikor ezt a címet adta neki.. például.. "Merre visz az utam?".. csakis előre.. vagy nincs választásom.. vagy egyenesen előre.. be a sötétbe.. előre az ismeretlenbe.. vagy cicceskedve: az utam az hogy egy helybenm állok terpeszben.. az úton vizelek
szóval.. sztem nincs ezzel semmi gond csak próbálni kell .. :) -
Bala10 #11969 ezt akartam én is mondani. :)
dehát én egy tanulatlan senki vagyok... -
#11968 átmentünk bölcsészkar-topikba??
-
#11967 az út végét nem látja és nem választás elött áll, de ha választási lehetőség hiányzik neked akkor még vissza is fordulhat vagy maradhat egyhelyben is;) -
#11966 A kurvák is ilyenek (pénzért bármit)!
Először én is hiányoltam az utat, de aztán arra gondoltam, hogy talán nincs választása a srácnak, így arra megy, amerra az útja viszi (bár így meg a kép címe értelmezhetetlen). -
G_ArchAngel #11965 na jo, ebbe inkabb ne menjunk be, kozel 1 evig tanultunk fotoelemzest es szerkesztest, de en elhiszem, hogy a fu nem zold, a ho nem feher, csak sokat fizessenek erte... -
Bala10 #11964 szerintem a 2merre visz az utam" nem a választásról szól. -
Aspyrin #11963 A kísérőszövegnek van hatása, de a képnek semmi, sry. -
G_ArchAngel #11962 egy dolog hianyzik - a valasztas lehetosege, tehat az utelagazas... -
#11961 egy arckifejezéssel többet el tudnál mondani képileg. belekomponálod valahogy az utat, és máris témánál maradtál. amugy ha nem olvasom el a kísérőszöveget akkor egészen másra gondoltam volna... -
#11960 Merre visz az utam?
A képen egy jó barátom látható. Nagyon nehéz körülmények között élnek édesapjával. Édesannya pár éve rákban meghalt.
Nagyon kezdeti próbálkozás, a beállás is olyan mintha éppen brunyálna:), de azért hátha nektek is átjön.
#11958, #11959: Köszi szépen! -
#11959 (Y) nájsz -
#11958 Klafa! engem picit zavar a bal oldal onnan még vághatnál belőle :) -
-
#11956 Jajó. -
#11955 lol, k200-at akartam írni :D -
#11954 A K20D nagyjából 2x annyiba kerül most, mint az elődje. :-O -
#11953 nézegettem különböző teszteket. valahol nem is említenek a jpg fos minőségéről, valahol pedig nagyon számottevő még a tesztképeken is könnyen észrevehető. Te a régi obikat honnan szerzed be, mert nézegetem vaterán, tesz-veszen de alig akad 1-2. és ha már pentax akkor k10 vagy k20? árban egymás mellett állnak. -
#11952 30-35 korul hozzajuthatsz. Az enyem mechanikailag picit lotyogos es a lencsei picit sargassa teszik a kepet :D de tokeletesen mukodik (white balance ftw :P) es igy volt 28e szallitassal Ausztriabol -
#11951 Enyém....
Ha van kedvetek, nézzétek meg!
Az építő jelleggel bíró kritikákat köszönettel veszem!
Még Timbertől is! -
#11950 ja és a kitobi igaz nem elektronikus manuális fókusszal rendelkezik. -
#11949 Hűha, na most kezdtem el gondolkozni a Pentax k10d-ben, 400d helyett. csak akkor még gyűjtenem kellene még egy kis pénzt. a 8 gb-os kártyákat tudja kezelni,, mennyibe fájt az 1,2-es obi, (ha szabad kérdeznem)? -
#11948 nem rosszak.. én kipróbálnám nagyobb mélységélességgel is..