23748
-
#13228 hát igen, ennyi kb nekem is elég lenne, ha nem tudnám, hogy az én sony 74mm-es konverteremre még kellene rendelni ebay-ről egy 74mm->72mm-be lekonvertálót, és még ahhoz kellene venni a szűrőt, és így kb 7000 ft-ból jönnék ki. -
#13227 Bocs de csak így tudom feltenni. JPG-ben nagyon szarul nézett ki a sok fekete árnyalat miatt. Így BMP-ben, 32 bittel egész jó, de szinte sehova nem tudom feltölteni, ezért csak linkelni tudom flickr-ről:
Self photo with flash -
#13226 sztem az optika védelme már önmagában is meggyőző érv...és ha még javít is a képeken... -
#13225 Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy mi értelme az UV szűrőnek az optika védelmén és a minimális színbeli eltérésen(amit utólag photoshoppal is elérhetek) kívül?
Csak mert lehet én is vennék egyet, de nem tudom, hogy mennyire és milyen téren venném hasznát. -
#13224 lenne még egy kérdésem , mi a minőségbeli különbség Hama és mondjuk Hoya UV-szűrő közt? -
#13223 ide is berakom ezt a képemet, mert a Fotorace-en dícsérték...(ezt az egyet:)
-
Taibi #13222 Igen, sajnos a színek, fények gyengék lettek. Közrejátszott az is ebben, hogy estefelé készült a kép, így a nap fénye is gyenge volt már. -
#13221 Tegnapi..... -
Cat 02 #13220 Kezdőként szép, bár nekem valahogy picit "sötét" és "színtelen". Elején inkább auto-modot használj, az elég lesz mindenhez szinte. Aztán otthon próbálgasd és szép lassan rájössz mindenre. -
#13219 érdekes hangulatkép. -
Taibi #13218 Sziasztok!
Teljesen kezdő "fotós" vagyok, nem rég beszereztem egy Fuji S5600 gépet és belevágtam egy természetjárásba iktatott fotózásba nagy izgalmakkal. Próbáltam alkalmazni a különböző rekesz- és időértékeket azok alapján amiket olvastam a neten, de mikor hazajöttem és feltöltöttem a gépre a képeimet, eléggé csalódott lettem, sajnos nem úgy sikerültek a képek ahogy számítottam rá. De sebaj, próbálkozok tovább. :)
Az egyetlen kép amit szeretnék megosztani veletek, az az alábbi panoráma fotó, amit csak próbaként akartam csinálni, végül talán ez lett az egyetlen értékelhető képem. :)
Panorama
Mi a véleményetek róla? -
#13217 Jó a kompozíció, és jó az elképzelés is. Bár nemtom mit lehetne csinálni vele, de még valamit kellene csinálni, hogy százas legyen a kép. -
CUCLI #13216 Vélemény?
-
#13215 ja :) -
#13214 azért a flickr még nem egy kiadó vagy a portfoliod :D szerintem simán tedd fel, több az esélye hogy több ember látja és véleményt mond... -
#13213 PLS kommenteljétek, mert kb ez alapján döntöm el általában, hogy felrakom-e flickr-re vagy, nem.
-
#13212 ha ezt a #13210-re írtad, akkor nagyon nagyot fogok röhögni -
#13211 köszönöm -
#13210 A background blur toolal. :D -
#13209 Maszkolsz. -
#13208 Kéne egy kis segítség...mivel lehet a ps-ban CSAK a hátteret homályosítani? -
#13206 :DDDDD
-
#13205 semmi gond , ez az első próbálkozásom a PS-pal és élvezem , hogy mennyi mindent lehet változtatni a képen :)
...a képet inkább linkelnem kellett volna , mert hülyén néz ki a szép tájképek felett :/ -
#13204 Nah!
jómagam Timber felhívásán felbuzdulva regisztráltam magam a fotómaratonon....
Ugyhogy aki jön az itt vagy a flickr profilomon jelezze, és összeverődhetünk!:D:D
ITT NI!! -
#13203 van egy pár szép makró -
#13202 nekem nem nagyon tetszik:l -
#13201 Egy kis honlapkészítés után, új környezetben, képekkel bővülve látható galériám, bizony ide vélemény kell...
E vóna -
#13200 papucs.fény-árnyék.ps
-
#13199 Tettem egy kirándulást a Debreceni Botanikus kertben és az egyetemnél:
És a többi:
Pad
Kossuth Egyetem
Légy
Darázs
Csobogó
Vizi virág
Árnyék és fény
A fa mohás oldala
Spricc
Fa -
#13198 kössz! -
#13197 Bazi jók a képeid! -
#13196 -
#13195 -
#13194 Igen tényleg elég zavaros...
Nekem nem tiszta a közlekedés jellege,nem tiszta a verseny egészének lebonyolítása sem....
Zavaros nna...de majmeglássuk!:D:D -
#13193 Lehet megyek...megbeszélem a családilag...szólok max 3 nap mulva!:D:D:D -
#13192 en szerintem megyek, mint csendes nikonos. :D tavaly nem voltam pont itthon, de biztos jó móka. :) -
#13191 megadott helyszineken kell csinálni képeket mindenkinek, a nap végén leadni a fotókat és zsűri értékel. -
#13190 Zavaros az egész oldal, nem függ össze semmi semmivle, csak oda van hányva :SSSS (szubjektív vélemény)
Mi a pontos feladat, te aki megértetted, letudnád írni? Barátokkal beszélek kéne nevezni, jómókának tűnik :DD
-
#13189 Megyek, de Canonos vagyok. -