Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A téma egy Fankadeli dalból való idézet, hátha felkelti valakinek a fantáziáját: "fehér volt a hó, csak én álltam feketén"
Remélem érdekel valakit a téma, szerintem jó ötlet egy képhez 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Regisztráltam én is a fotóházon, feltöltöttem az elsõ képem és a második már nem akar összejönni. Elindítom a feltöltés fel is tölti és visszaugrik az elõzõleg feltöltött képhez. Miért csinálja ezt? Próbáltam többféle böngészõvel. Mit rontok el?
:3
A vágatlan képnél megvan a part is, csak úgy elvesztettem volna a 2:3-as oldalarányt, ha azt is bennehagyom, de valszeg nem szabadott volna ezzel foglalkozni, mert az többet ér ha látszik.
#10582: Én már csak sajna ilyen giccseket csinálok, pedig már 100x megfogadtam, hogy természetes színeket fogok használni, de mindig ez a vége😊
Szerintem nagyon jó Grat tényleg bár ha sokat nézem kicsit giccses de tetszik....😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Milyen gép milyen obi?
A beállításokat leírnád?

Fákjúal!
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
1.) Gyökérbe mozgattam a képeket és úgyse.
2.) Fel akartam tölteni a képeket a tárhelyemre és ide belinkelni nektek. RAR tömörítésekor asszondja hozzáférés megtagadva 😞
3.) Másolni sem tudom a képeket ugyanúgy hozzáférés megtagadva
4.) Mozgatni tudom õket. De csak azon merevlemezen. Másikra már nem teszi át.
5.) Képfeltöltõ oldalakon ezt jellemzik: Hibásan feltöltött vagy sérült file. Méret nem lehet 0!
A feltöltött file nem képfile! De viszont fájlkezelõ progik (TC, intézõ) nem 0kb-nak látják.
Fákjúal!
A téli kollekcióm.... most akkor elveszett? LÉGYSZÍ!!!!

Fákjúal!
Csináltam most is pár képet, de nem nagyon jött össze a dolog.

Achmed The Dead Terrorist
Dushing through the sand
With a bombs crap to my back
I have a nusty plan
For Christmas in the Irack
I got through checkpoint A
But not through checkpoint B
That's when I got shot in the ass by U.S. military
// It's not funny!
Jingle bombs, jingle bombs may blow up your seat
Where are virgins that Bin Laden promised me
Jingle bombs, jingle bombs your soldiers shot me dead
The only thing that I have left is this tail upon my head
I used to be a men, but every time I cough
Things do uncle Sam my nuts keep falling on
My bombing days are done, I need to find some work
Perhaps it would be much safer as a continous storm night club(?)
Jingle bombs, jingle bombs I think I got screwed
Don't laugh at me because I'm there or I kill you!
// I kill you!
© 2007
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL