Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rettenthető
A részletekben lakozik az Ördög :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

tugyiti
Nem vállalta a nyilvánosságot 😄
Hol az ördög? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az elsõ nagyon tetszik, csodálatosak a színek. Esetleg a fát komponáltam volna még egy kicsit jobbra.

Rettenthető
Amikor legutóbb a Pokolban jártam, akkor fotóztam:

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

és tényleg <#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

Pistike 007
😛😊

DJ RX7
De a vótmá is volt már. 😄

:3

DJ RX7
Együtt a kettõ még nem.

Pistike 007
Vótmá!
Vagy nem?😄

DJ RX7

DJ RX7
Egyébként én sem nézem meg soha, hogy melyik a jobb vagy a bal fülhallgató.

Pistike 007
Zene jön belõle, és kész😄

89
wazzzze 😄
Pedig nem is szõke 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

The Garrett
lal telleg 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DJ RX7
Fülhallgatót fordítva rakta be. <#idiota>

89
Sokkal jobb így...szerintem...

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tomo15
Ez csak kicsinyítve van.

DJ RX7
Mutatnál errõl egy nyers képet? 😛

Pistike 007
Nem sámli.
Érdekes, a Magyarországot népszerüsítõ reklámfilmekben sosem találkozni hasonlóval.

DJ RX7
Ne vedd annak 😄

az említett helyhez kíméletlenül közel lakom 😊 (szabad perceimben én is szoktam arra járni)

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

30Dani
😄

holez

thank you for helping us help you help us all

Rettenthető
Képet meg elfelejtettem felrakni:

Természetvédelmi terület! Óvja védje a természet értékeit!

Rettenthető
Akkor elnézést a félreértelmezés miatt, biztos a smiley tévesztett meg.

Egyébként nagyon messze van attól a helytõl ahol tippeled, olyan cc. 250-300 km keletnek, de úgy látszik város széli kis patak mindenhol elõfordul ilyesmi stílusban.
A kacsintás ember! Mivel juthattam oda, ha nem motorral? :-)

Sland
Nincs semmi féle irónia. Tetszik az ötlet, gyönyörûek a képek, nagyon tetszenek!!!

Hát ami a helyet illeti. Nekem a XV. kerület, M3-as melleti, a Szent Mihályi úttal párhuzamosan futó patak meletti erdõs, tavas rész jutott eszembe. Én oda gyalog szoktam elmenni nagyritkán, de kocsival is oda lehet jutni. Bár nem biztos, de mindhárom képnél ez jutott eszembe.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Rettenthető
Sland!

A 😛 smiley célját nem egészen értem itt, merthogy nem titok, meg ilyesmi, de biztos. Bár magam némi iróniát is érzek a "...szép képek" -ben (márcsak a smiley-ból kiindulva). Amúgy hol készültek sztd és mivel jutottam oda? ;-)

DJ RX7!

Köszönöm a kritikát is, már nagyon hiányzott :-)

DJ RX7
Második képen eléggé csúnyán kilóg az a csupasz fa.*

DJ RX7
Második képen eléggé csúnyán kilóg az a cdupaf fa. 😄

Sland
van egy tippem hol készültek ezek a szép képek 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Rettenthető
Köszönöm az elismerõ szavakat. Majd még szétnézek a szgépemen hátha van más használható képem is, ha ötletben nem is ilyen jóak.

De mielõtt ezt megtenném, annyi kérdésem lenne, hogy miért lehet az, hogy a téli táj, amit fotóztam annál piros zizis lett a kép (valami ritka gusztustalan; pici, piros pöttyök vannak ott, ahol barnának kellene lenni). Annyira randa, hogy még égetni sem akarom magam vele. Ha kép nélkül nem megy, akkor szakértõnek privátba elküldöm a linket :-)

DJ RX7
Jó kis ötlet, tetszik. <#eljen>

Garf

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Garf
na énis má'. ma suliban keszült <#idiota>

szeretem a hangulatát <#gonosz1>

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Jó képek, jó ötlet. Mind a négy évszakkal meg kellene csinálni.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

89
Nagy ötlet

középsõ páros a legjobb szvsz (Y)(Y)

http://thenamelessphoto.com/

Hali!

Nekem az utolsó páros tetszik a legjobban, imádom a zöldet..😊

Rettenthető
Helló mindenkinek!

Tudom, hogy mind a téma, mind a kép kivitelezése vitatható, de gondoltam megnézem milyen, kétszer ugyanazt a dolgot lefotózni némi idõ elteltével (6 hónap). Azt már látom, hogy ugyanoda beállni... khm, nem egyszerû.
Idõrendi sorrendbe rakom, mégha olybá is tûnik, hogy a téli kép most készült, pedig nem.

Remélem nem túl nagy méretûek, ha igen akkor lehet törölni.

Ez már nekem picit túl sok, ha csak nem ez volt a célod.

tugyiti
jó bár nekem kicsit irreális a cs3 már <#eljen>
norbre
<#eljen>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Tomo15
Csakhogy meglegyen a napi adag<#zavart1>

BiG G
verinajsz 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ColdFire
<#wink><#eljen>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

norbre
minden nõ szereti.. csak kéretik magukat 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

eddig csak nekem volt olyan csajom,aki szerette ha fenykepezik?😄

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

ColdFire
nekem tetszik... khm, a kép is... 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.