23748
-
#13308 Sztem önmagában a vezeték-galamb-metró-oszlop motívum érdekesebb lenne, de mintha azt láttam volna már valakitől. -
tetsziknemtetszik? -
#13306 -
CUCLI #13305 untam magam. meghogy ne legyen ekkora pangás |:
-
#13304 -
#13303 szép éles -
Aspyrin #13302 Zümm. -
#13301 jpg-ben lett fotozva, canon 400D kitobi -
#13300 Jó de te má highskill optikával látod EZt,nekem még lowba nincs ilyen goNb Xddd -
#13299 Pont az a kurvajó az ilyen, viszonylag ritka fényviszonyban hogy nem kell erőltetni a HDR-t, minden ráfér a hisztogramra.
Más kérdés hogy szerencsétlen helyen fut a horizont. -
#13298 hdr-be szépen nézhet ki -így se rossz- nem raw-ba lett véletlenül fotózva? -
#13297 -
#13296 -
#13295 Sikerült a problémát megoldani, úgy hogy a raw-ból Lightroom-mal sRGB képet csináltam, és így megőrizte az eredeti színeket a fotó, majd Ps az apróbb korrigálások mentése után már nemváltoztatott színtartományt, így minden szupi :)
Ettől függetlenül elolvasom a cikket, mert van még mit tanulnom (: -
#13294 photoshop / lightroom tud leginkább színhelyesen konvertálni színterek közt. De mivel a prophoto eleve szélesebb sklálával dolgozik, nem fogod ugyanazt kapni 100% ban.
olvasnivaló a színterekről
(érdemes a blog első postjait is megnézni, illetve a most legutóbbit. Elég sokat foglalkoznak itt a színkezeléssel. -
#13293 Kipróbáltam Ps-ben, hogy Pro Photo RGB profillal, vagy e nélkül mentem le ugyanazt a képet jpg-ben. Az eredmény megdöbbentett.
Hogy tudom elérni akk ugyanazt a meleg színhatás sRGB-ben mint Pro Photo-ban?
Esetleg a Lightroom-ban?(raw-ból exportálom ki a képet)
A megoldás sürgős lenne, mert ma van a határidő :(( -
#13292 Én tettem, és semmi változás a képemen.....ugyanazok a színmélységek.... -
G_ArchAngel #13291 hirdesd, hogy mindenki hasznaljon Safari-t, az alapesetben kezeli a szintereket, nem olyan buta, mint az IE vagy Firefox... -
#13290 Értem, akkor javítom a képeken, és újratöltöm őket. Ilyenről eddig nemtudtam,köszi a felvilágosítást (: -
G_ArchAngel #13289 talan mert srgb-be kellett volna konvertalni, mivel feltoltes utan a browserek tulnyomo tobbsege nem az eredeti szinterben fogja Neked a fotot megjeleniteni... -
#13288 Panasonic pályázatra tett valaki képet? Azt vettem észre, hogy a feltöltendő képhez képest, sokkal kisebb színhőmérséklettel teszi fel a képet. Hiába jó a gépen, feltöltve teljesen más képet kapok :SSS -
#13287 az. -
blackgamer #13286 Tordai-hasadék? -
#13285 Na "közkívánatra" megcsináltam csak a kislányt egyedül.
Csak ez az egy kép volt:D
Látjátok mennyi mindenre jó a photoshop?:D
-
#13284 nekem is szólhatsz, ha Hódmezővásárhely felé jársz... -
#13283 :)
oks
koszi -
#13282 :D -
#13281 lehet nem is akarja azt láttatni.. nekem pl a képből jövő sötét komorság és az alakok "arctalansága" elég kifejező.. -
#13280 csak így az arckifejezéseket , szomorú szemeket nem látni -
#13279 lehet nem véletlen.. -
#13278 túl sötét... -
#13277 Orphan world / Árva világ:
(tényleg árva gyerekek...)
-
#13276 hát ennek se tett jót a photoshop, az biztos. Ilyen helyzetekben én a tükrözném is a canon felirat miatt. -
#13275 Cyborg Templar :)
vagy....inkább Conan a barbár? :) -
#13274 Tudom Pestet írsz, de ha véletlen Kecskemét felé jársz egyszer, akkor szívesen csinálnék képet :) -
#13273 barney cropon kivül nyomtál valamit még az elsőre? -
#13272 nyihi... -
#13271 Én megmakrózlak.
[RENDES] -
#13270 Nájzos. -
#13269 Persze, csak adott egy fotos aki meg soha nem csinalt ilyet de valahol szeretne elkezdeni. Szoval nem tudja garantalni, hogy jo lesz a foto vagy nem :) De ajanlottalak egy nalam batrabb es onbizalommal jocskan toltottebb leanyzonak :) Nekije.