Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
http://thenamelessphoto.com/
Pedig nem is szõke 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Érdekes, a Magyarországot népszerüsítõ reklámfilmekben sosem találkozni hasonlóval.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Természetvédelmi terület! Óvja védje a természet értékeit!

Egyébként nagyon messze van attól a helytõl ahol tippeled, olyan cc. 250-300 km keletnek, de úgy látszik város széli kis patak mindenhol elõfordul ilyesmi stílusban.
A kacsintás ember! Mivel juthattam oda, ha nem motorral? :-)
Hát ami a helyet illeti. Nekem a XV. kerület, M3-as melleti, a Szent Mihályi úttal párhuzamosan futó patak meletti erdõs, tavas rész jutott eszembe. Én oda gyalog szoktam elmenni nagyritkán, de kocsival is oda lehet jutni. Bár nem biztos, de mindhárom képnél ez jutott eszembe.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A 😛 smiley célját nem egészen értem itt, merthogy nem titok, meg ilyesmi, de biztos. Bár magam némi iróniát is érzek a "...szép képek" -ben (márcsak a smiley-ból kiindulva). Amúgy hol készültek sztd és mivel jutottam oda? ;-)
DJ RX7!
Köszönöm a kritikát is, már nagyon hiányzott :-)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De mielõtt ezt megtenném, annyi kérdésem lenne, hogy miért lehet az, hogy a téli táj, amit fotóztam annál piros zizis lett a kép (valami ritka gusztustalan; pici, piros pöttyök vannak ott, ahol barnának kellene lenni). Annyira randa, hogy még égetni sem akarom magam vele. Ha kép nélkül nem megy, akkor szakértõnek privátba elküldöm a linket :-)
http://www.flickr.com/photos/bubue/
szeretem a hangulatát <#gonosz1>#gonosz1>
http://www.flickr.com/photos/bubue/
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
http://thenamelessphoto.com/
Nekem az utolsó páros tetszik a legjobban, imádom a zöldet..😊
Tudom, hogy mind a téma, mind a kép kivitelezése vitatható, de gondoltam megnézem milyen, kétszer ugyanazt a dolgot lefotózni némi idõ elteltével (6 hónap). Azt már látom, hogy ugyanoda beállni... khm, nem egyszerû.
Idõrendi sorrendbe rakom, mégha olybá is tûnik, hogy a téli kép most készült, pedig nem.
Remélem nem túl nagy méretûek, ha igen akkor lehet törölni.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek