23748
-
#13788 Kodak reklámnak kiváló :D:D
amúgy valóban picit sötét de ettől meg a dof-tól eltekintve még sztem jó kis kép.. :) -
#13787 Csak az a baj, hogy baromihirtelen kelett megcsinálnom, így a dof a masinán van!
Sötét is,satöbbi...fotósilag xar kép, de a hangulat remélem átjön!:D -
#13786 hehe.. jól sikerült kép :) -
#13785 ARRRRRGHHHH
ITTEN -
#13784 -
#13783 Petra lányom megtalálta egy ősrégi filmes masinámat....
Fel-alá rohangált, és kiabálta csíííz.... -
Aspyrin #13782 -
#13781 a romantikus fotózást már lekésted Timberrel, úgyhogy gyere velem romantikus vacsira :D -
#13780 ma -
#13779 De van :) Roluk is szokott kep keszulni, csak nem Tiltes :) :) :) -
#13778 Neked nem van család meg ilyenek? -
#13777 omg Oo
csak kattingatsz, mi? :DDDD
uuuu, de durvák.. nagyon bejön ez a tilt. -
#13776 htxvm -
#13775 tenyleg Zsuzsa mikor megyunk egy romantikus fotozasra? :D -
#13774 ebay, grizly33bear (Ukran csaj) -
#13773 első, második nagyon -
#13772 Voávz!
Adaptert hun vetted? -
#13771 wow -
#13770 Kösz Timber!
Tudtam hogy számíthatok Rád!
Egyébként tényleg el kell mennem a szemészhez......hunyorogva nézem néha a tévét....nekem föl se tűnt...asszony szólt rám.....:S:S:S:S -
CUCLI #13769 utolsó durván büntet. gratula (Y) -
#13768 CZJ Biometar 80 f2.8 (legtöbb kép f4-en), Tiltes adapterrel Pentaxra rakva. Első közös sétánk :D
Lajtrum csak, PSben csak meret es keret :D
Utolsón ami érdekes az az OOF fények formája... ilyen legyező alakú :D -
#13767 Aspi hiaba bitorolsz Pentaxot rad nem gondoltam :D -
#13766 A kivizsgalas a fejed kornyeken az stimmel de neeeem a szemedet kene :D
Pentax Squad mikor csap le ujra? -
Aspyrin #13765 Tényleg túl sötétek. -
#13764 Ezek a portrék egész jók, csak kicsit sötétnek tűnnek nekem.....de lehet a szememmel van gáz...
El kellene mennem megvizsgáltatni!:D:D -
-
#13762 Na itt van még egy pár kép unalmamban. Melyik tetszik? Melyik nem tetszik? Vélemény?
-
#13761 :) -
#13760 a vicces hogy nem tudom még :):):)
egy barátom szervezte.. egy iskoláscsoportot "viszünk" egy lájtos túrázásra de még nem tudom hova:):).. szegedről jönnek éppen busszal és kb másfél óra múlva vesznek fel :) -
#13759 A mátrában hol??
Mert tervezem hogy felugrom szombaton délután énis....
Mátrafüredre ugyan, de az is szép kis hely!
És nekem nem mellékesen közel van.....:D:D:D:D -
#13758 én szombaton a Mátrában leszek uh nem tudok ránézni de addig szavazzatok már pls hogy vasárnap lessz-e valami szekciótalálkozó avagy sem.. -
#13757 nekem az első 2ből a 2. tetszik jobban valszeg a vörös levél mint elkülönülő tárgy miatt.. ilyen szemponttal ellentétesen az 1. is tetszhetne minthomogén minta de valahogy mégem érzem ilyennek uh az 1.nél maradnék..
viszont a 4 közül a 3.-at választanám mint "befutót".. de nyilvánvalóan ez nem objektív "itélet" hanem szubjektív vélemény -
Aspyrin #13756 Nekem alapvetően tetszik az ősz, de a képeid annyira sötétek, hogy inkább szomorúságot árasztanak :| Az utolsó kettő szimpi. -
#13755 Mi ez a pangás? Na akkor nyomok be pár képet az ősz színeivel.Az utolsó három nagyjából ugyanolyan koncepció alapján készült- PLS döntsétek el, melyik a jobb!
De azért az első kettőhöz fűződő véleményekre is kíváncsi vagyok.
-
#13754 Én sajna csak október végefelé érek rá...nálunk most baromira sok meló van......csak valamikor 28-ika után lesz béke.... -
#13753 nekem a vasárnap kb 14óráig és 18 órától -
#13752 király:)
gyűlünk, gyűlünk :)
csak azt kéne megdumálni, kinek, mikor jó -
#13751 Kicsit visszaolvastam.....
Ténymegállapítok:
1. Zsuzsának örülünk, mert jó ha vannak lányok a csapatban....máshogy látják a dolgokat pölö...
2. Timber, meg a kocsma....HAHAHAHAHAHAHA
3. Van jogsim,és kocsim is....fényképezni nem tudok, csak nyomogatom azt a fémszínű gombot a bigyula izéjének a hogyishívjákján....
4. Egy közös fotózás-dumálás nem is rossz ötlet!!
UFF én beszéltem!:D:D:D:D -
#13750 igen, az élesség hiányzik :( -
#13749 4,5,6