Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
A fényerõvesztéssel tisztában voltam, de hogy AF-t nem mûködik miatta!? Mindenesetre, azért köszi 😊

:3

Tomo15
Lehet, de fényerõvesztés mellett természetesen. 2xes TC-nél már nem mûködik az af, szóval az semmiképp nem javasolnám. 1.4x-es elvileg minden gond nélkül használható, de a minõségnek nem tesz jót.
DJ RX7
És erre lehet "szerelni" 1,4x;2x konvertert? Akkor most teszem fel, hogy abból lesz egy 140-400mm -es obim? 😄 Nem vagyok otthon annyira ezekben a cuccokban.

Tomo15
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Építési minõsége nagyon jó, képe is éles, szinte csak 4-es rekeszen használom. Ami néha elõfordúl az az, hogy pár centivel a téma mögé fókuszál, mint pl. #11303 1. kép, de lehet hogy csak szimplán túl sokat várok bizonyos hejzetekben, vagy béna vagyok😊
400D-n is pont olyan jó volt mint most 40D-n. Nem vettem észre semmi különbséget.
DJ RX7
Mekkora mértékben vagy megelégedve a 70-200 F4-es obival? 400D-vel is jól használt?

én szeretem macsekot, felõlem jöhet még. 😊

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DJ RX7
Macskás topigba még beleférnek. <#smile>

Tomo15
#11286,#11291,#11293 Köszi!

Utolsó képek a sorozatból:

itt már elfáradtan😊

Most egy ideig nem fogok macsekos képet rakni, mert már ez is túl sok volt sztem😊
Sephirot T
Nem fogok megfutamodni,hisz nem is vártam hogy elsõre sikerülni fog minden és az emberek elájulnak majd mennyire jó.Megpróbálok minél többet foglalkozni a dologgal és remélem lassan belejövök <#vigyor2>

DJ RX7
Hát az az igazság, hogy nem igazán beszélnek a fotók nincs semmi érdekesség látnivaló, rajta ami felkelti a nézõ figyelmét. Egy sötét fa/ágak nem igazán izgalmas így megkomponálva. Ahol pedig a macska szerepel, hááát azt inkább tucatfotónak lehetne nevezni. A kulcsos makrós témánál már "látszik valami" de nem igazán figyelemfelkeltõ, és a színek monotonok.
Egyszóval csinálni kell tovább, olvasgatni könyveket, nem feladni. Véleményem szerint csak el kell kezdeni valamikor attól függetlenül, hogy az elsõ fotók nem igazán sikerülnek, attól még nem kell megfutamodni...

Sephirot T
kössz az ajánlást,megpróbálom minél hamarabb beszerezni és olvasgatni
amúgy te személyesen mit gondolsz?mi jó mi nem stb...

DJ RX7
<#pias>

Roger6
Szerintem egy kicsit szétesik így a topik, de látom a másik fotós topicban is így írogatsz, úgyhogy egyre kevésbé zavar. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DJ RX7
Oké oké, akkor legközelebb nem így szólok hozzá.
Egyébként zavaró? 😄

Roger6
Látom még mindig a több hsz egymás után a nyerô nálad... <#fejvakaras>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DJ RX7
Egyébként TV-rõl megyek, mert a moncsim most nincs és így jobban átlátható.

DJ RX7
<#schmoll2> Siettem.

<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Roger6
Ezeket tényleg nem lehetett volna egy postba írni?! Úgy néz ki, mint amikor a csajom MSN-en írogat fél mondatokat, aztán enter.

DJ RX7
Ha hamarabb kapod el a hattyút, akkor még jobb lenne, de így is szuper! A macskás képet én színesen hagytam volna, de hát ízlések és pofonok.

DJ RX7
Ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet, majd a folytatásait. <#wink>

DJ RX7
Többi sem rossz, csak sok a fölösleges dolog benne.

DJ RX7
Az 1. képen sok a feketeség. Levághattad volna.

Timber
hol kirandultal te? Atomhaboru kornyeken? 😄 Az elso kep kicsit fura szinezetu 😛

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
na menj te a.... 😄 Nagyon jo kepek!

Tomo15
Köszi!
jó képek...<#eljen><#eljen><#eljen>

Nekem a hattyús icipicit alexpós, de 16:01-kor ez reális fényviszony😊

http://gaborszantai.co.uk/

The Garrett
istenem mennyiszer kerestem szalamandrat amig a bükk közeleben laktunk, és sose találtam amikor fenykepezogep is volt nalam :C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tomo15

Nemadom! I./II.

Kis Lujziban egy kutya agya veszett el. Ahogy mondom a nevét rögtön odafut hozzám és leül😉
5 napja lett ivartalanítva, és még benne vannak a varratok, de nagyon jól érzi magát😊
soma62
Kirándulni voltam

További képek--->EZEN AZ OLDALON

www.flickr.com/photos/soma62sco

Sephirot T
Boccs az egybeségért hehe

Sephirot T
Elsõ próbálkozásaim:

Ne kíméljetek!

próbáltam úgy ügyködni, hogy kacsa jól látszódjon de elég nehéz volt mivel hugom rágta a fülem, hogy "menjünk már, menjünk már" 😄 így sikerült..
fuji s6500fd amúgy

http://thenamelessphoto.com/

zolo
Elsõ tetszik nagyon, meg a kígyós se rossz, a többi átlagos.
A kacsásnál érdemes lett volna kicsit fentteb és balra tartani a gépet, hogy ne lógjon bele a kerítés.

Milyen géped van?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Voltam pár helyen a héten. pix is készült

http://thenamelessphoto.com/

ffxi

Fákjúal!

pénisze jelentette fel állatkínzásért és bannolta a heringombucman

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Timber
"Bereakott egy képet amin éppen egy dölgött heringel csapkodja a péniszét."

Es mi volt vele a gond? Nem jol volt exponalva? Vagy esetleg feheregyensuly problema? Vagy a hering nem jarult hozza a fotohoz es a szemelyisegi jogainak a vedelmeben kerult le a kep? 😛

GregSB
Bereakott egy képet amin éppen egy dölgött heringel csapkodja a péniszét.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemis, reklám vót

DJ RX7
Ez lemaradt. <#hehe>

DJ RX7
Szerintem belinkelt valami eszméetlen jó fotót, amit annyira megirigyeltek, hogy törölték is gyorsan.

Roger6
Én is lemaradtam! Mivót? :-)

DJ RX7
Mivót?

GregSB
<#bdead>

DJ RX7
Igen az énis észrevettem, hogy az arca nem változott. mind1 most nincs idõm 😄. De azért a háttér jobb lett. 😄

Roger6
Szeme alatt, tenyere...

Garf
az arca ki van égve? hö? hol? képet!

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Roger6
Szerintem itt még mindig májbeteg a csávó, de ez persze nem az én dolgom, ráadásul az arca ki van égve. Ti vagytok a PS mesterek, én csak fotózok...

DJ RX7
AZ igazat megvallva így csak rosszabb. 😄

DJ RX7
Én így gondoltam volna el, ha már nagyon bele akarunk kötni.