23748
-
G_ArchAngel #14384 neked sem kell elnezest kerned, mert az S5800 Fuji, nem Fujitsu..., megha ez utobbi gyart is gepeket...
akinek elnezest kellene kernie, az meg nem fog, mert eleg vastag ahhoz az arcan a bor, hogy ne tegye...) -
DecenS #14383 np.
nehogy elnézést kérj már... no offense, csak hülyéskedni akartam.
-
DecenS #14382 b+!!
nem hiszem el, hogy ennyire nehéz megérteni, hogy csak a márkatévesztésre reagáltam. (merészeltem ide írni, ó, bocs!)
nem mellesleg alul informált vagyok... -
#14381 elnézést az elírásért, kicsit késöre járt már :) -
G_ArchAngel #14380 a hozzaszolas epito jellegu volt, mivel Decens arra celzott, hogy a Fujitsu es Fuji nem ugyanaz - az mas kerdes, hogy ez nem mindenkinek jott le... -
#14379 Azért lássátok be hogy a hozzászólás nem volt túl építő jellegű Nekem is Fuji gépem van, erre telik, ez van. De véleményt már egyikőtök sem tud írni szegénynek csak egymást basztatni. -
#14378 lemaradtam....kik vannak itt? :S... -
#14377 Örülök hogy magatokat is kiosztod :D -
#14376 Én nem állapodtam meg senkivel semmiről, nem tudom miről beszélsz.
Újfent elmondom, hogy a topik nem a magántulajdonod, a különböző nem túl kreatív jelzőkkel pedig csak magadat minősíted. De mi ezért "szeretünk", szóval csak légy önmagad! -
Aspyrin #14375 Ui.: Húzzatok szépen vissza a helyetekre, htx. -
Aspyrin #14374 Te nekem ne osszál észt, túl kevés vagy hozzá.
Egyébként ki kért meg arra, hogy a söpredékkel együtt ide told az arcod?
Volt egy megállapodásunk, vagy már elfelejtetted?
-
G_ArchAngel #14373 Te sem gondoltad komolyan, hogy gondolkodni fog vagy osszefuggeseket keresni?
Nem ezert szeretjuk... -
#14372 Amiket felsoroltál azok gúnynevek, ő meg egy másik márkát mondott. Maradtál volna csöndben. -
Aspyrin #14371 Jogos? Nem teljesen mindegy, hogy Kenyon, Nyikoff vagy Pentsux? Mindenki tudja, melyik márkanévről van szó, és senki nem reklamál, ha ilyet lát. De ha már ennyire zavarja, akkor másképp is fogalmazhatott volna. Végül is poénos is volt -
#14370 csak kijavította...teljesen jogosan -
Aspyrin #14369 Gratulálok, ezt gondolom nehezedre esett volna magadba tartani. -
DecenS #14368 jé, nem is tudtam, hogy a fujitsu is gyárt már fényképezőket... -
#14367 nemrég vettem csak meg a gépemet (nem egy komoly, inkább csak hobbi-gép, egy fujitsu S5800-as:) itt az első "komolyabb" próbálkozásom:
minden tanácsot szivesen fogadok, mégcsak most ismerkedem a géppel is :D -
CUCLI #14366 -
#14365 Megnyitotta kapuit a korcsolyapálya, városkámban:
-
#14364 majd holnap szanok ra tobb idot meg a fenykepezot is tanulom szoval en ennek is orulok. amugy koszi az eszreveteleket mindenkinek -
#14363 Állványról csináltad, +30 másodperc ráfodítással meglett volna a tökéletes kombó :) -
#14362 ja en is lesem hogy jobb lett volna de en a zaridovel jatszottam mert keves fenynel fotoztam a rekeszt automatikussan allitotta :) -
#14361 nagyobb rekesz mehet szvsz -
#14360 probalgatom az allvanyrol fotozast :)
-
#14359 nem értek hozzá még sajnos:S
1 hete vettem a gépemet, most kezdtem beleszagolni ebbe az egészbe, de rajta leszek:) -
#14358 Go ps, világos katicát sötét képre rávarázsolni -
#14357 mondjuk ez meg talán túl világos lett
-
#14356 van világosabb is, mindjárt előtúrom -
#14355 szerintem is tul sotet lett -
#14354 sötét a katica, pedig jo lenne -
#14353 vélemények?
-
#14352 ja bocsi itt megnezheted keresd a Alta+ 233AP-t a tablazatban amugy 1,6 kg van itt irva -
#14351 engem az önsúlya érdekelne :) -
#14350 terhelhetosege -
#14349 önsulynak az már elég sok lenne...ha meg olyat vett akkor az nagy butaság volt... -
#14348 3kg az önsúlya vagy a terhelhetősége? -
#14347 3 kg ig van es nagyon jol kivitelezett allvany osszehasonlitva a Velbon-al van kulombseg. Szerintem megerte :) Majd elvalik :) -
#14346 Most látom én is! Köszi;) -
#14345 mennyi kg a súlya?