23748
-
#14469 -
#14468 -
#14467 -
#14466 -
#14465 -
#14464 -
#14463 -
#14462 -
dJ Shak3 #14461 ez az én szövegem -
#14460 te most gondolom gecikeménynek érzed magad a gép előtt, hogy mindenkinek beszólogatsz, mert van haccázezer reged, közben megy egy nagy nulla vagy az életben és a neten próbálod kiélni a vágyaidat.
elég szánalmas dolog ez. -
G_ArchAngel #14459 EPIC FAIL
hulyegyerek, erre rak*rtal, mert az en is fizetem az elmeorvosi vizsgalataidat kozvetve, mivel elsosorban magyar cegnek dolgozok...
pedig abszolut penzpocsekolas, 1 lovedekkel megoldhatnak minden fajdalmadat... -
#14458 simán. oszt?
még mindig hülye vagy mint egy darab fazék. -
#14457 Megis csak alreg lehet, mert ismeros az SG-n:) Valszeg csak reszeg vagy nem vette be a gyogyszeret (vagy csak egyszeruen primitiv). -
#14456 -
G_ArchAngel #14454 hol kritika ez Te, Kiszel Tunde... -
#14452 anyádba szakadna a fejed bele -
#14451 én nagyon sajnállak, hogy szellemileg visszamaradott fogyatékos ember vagy. szüleidnek részvét. -
#14450 Alreg-e vagy? -
G_ArchAngel #14448 koszonjuk, takarodhatsz...
-
#14446 -
#14444 Nekem ennyi sikerült:(
Mondjuk nem a holdfotózásra találták ki a gépem, az biztos:D
-
#14443 Lenne egy kérdésem:
van már állványom, szeretnék hdr képeket csinálni
kb valamien szinten megy is
van e esélye hogy ilyen szintűt csinálhatok: HDRI
mert nem tom eléképzelni se hogy a több képet hogy lehet olyan kis időközzel hogy ne mozduljon be semmi
vagy mi erre a teknika
vagy ezek simán utómunkával vannak?
választ előre is kösz -
Bala10 #14442
köszi! :D -
#14441 "Az év legnagyobb és legfényesebb teleholdja december 12-én" vagyis ma -
#14440 :D:D a vaterán nézd meg -
#14439 hogy micsoda :D bocs de nemtudom mirol van szoo :) -
#14438 Vaterázol-e? Érdemes. -
#14437 nemtud valaki egy jo fotos uzletet (legjobb lenne gyor kozeleben) ahol lehet venni ilyen reversing ring-et ?? :) ahol en szoktam venni ott nemtalaltam -
#14436 "Az oldal technikai okok (túlterhelés) miatt jelenleg nem elérhető.
Szíves elnézését kérjük, javasoljuk, látogasson vissza később!" -
#14435 Ajánlom figyelmetekbe az eseményt! :D -
#14434 aha latom megint hamarabb kerdeztem mint megneztem volna az utolso kepet :D szoval csak siman valami reverse ring de ahogy nezem ehhez ket objektiv kell alapbol de en lattam olyan kepet valahol (kar hogy nem mentettem el) ahol az objektiv megforditva a fenykepezohoz volt kapcsolva olyan is letezik?? (igaz van ket obim) -
#14433 hatha tenyleg csak 2000 ft akkor egy probat mindenkepp meger mert egy jo macros objektiv sokkal tobbe kerul :) mar csak egy kerdesem van ilyenre hogy keressek ra az uzletben?? -
#14432 Én is pont most néztem flickr-en, hogy mi ez, hogy fordítva van feltéve az optika:D
itt és itt eléggé látszik, hoyg miről van szó, de ha ez még mindig nem elég, akkor itt van ez. Ez biztos elmagyarázza. Bár ahogy elnézem, a makróobit nem spórolod meg, mert általában mindegyik obi(ami fordítva van rátéve), egy makróobi végére van csatlakoztatva. Viszont ha lesz makróobid, kisérleti jelleggel ki lehetne próbálni. Ha tényleg 2000 ft az a gyűrű, akkor egy próbált megér. -
#14431 Hali.
Mondanátok véleményt a következő képekről? Fontos lenne. Köszi
-
#14430 aha akkor ez csak olyan mezei modra valo megoldas :) koszi a valaszokat -
#14429 -
#14428 ...és a mélységélesség minimális.
-
#14427 Párezer forint, lényege, hogy egy adott szűrőmenet-átmérőjű objektívet arccal a gép felé tudsz felcsavarni, így nagyon nagy nagyítást tudsz vele elérni.
Természetesen autofókusz nincs, blendét is kézzel kell állítani. -
#14426 Sziasztok talaltam neten ezt a kepet es azt irja a srac hogy valami reverse ring adapter-t hasznalt es a rendes optikat amit a gephez kapott na nekem az lenne a kerdesem hogy az a reverse ring adapter???? Ilyet vennek en is ha olcsobbra jon ki mint egy macro-s optika :) Koszi -
#14425 stock oldalakon, de azok fizetősök