Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
indafotó sem rossz

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

DirtyGab3sz
deviantart,flickr,így hirtelen.....

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

norbre
emléxem h már volt korábban a kérdés de nem találom..
milyen fotófeltöltõ oldalakat tudtok ajánlani (mint pl a flickr)?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

fle go
De ugye csak diszleként szerepeltek a képen, és nem akartak akkor ott azon fényviszonyok mellett állvány nélkül fotót készíteni?<#wilting> Kicsit had kötekedjek<#zavart1>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Falconer
Kreatin 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tikal
nincs PS-em, valódiak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akos 001
köszönöm szépen...és igen, fz-50-el😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Timber
ezt mar en is javasoltam a #12594ben 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

norbre
bocs hogy beleugatok de erre van egy másik topik..<#miaz>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Timber
attol fugg, hogy mennyiert 😄 Szerintem is hamarosan jon az FZ60 vagy FZ80. De ha eleg olcson hozza lehet jutni akkor az FZ50 egy jo valasztas.

Loál János
Én MOST nem vennék FZ-50-et.
2 éves gép, a Fuji most dobott egy jó nagyot az S100FS-sel, a Panának hamarosan válaszolnia kell(ene).
Az S100FS meg toronymagasan veri képminõségben az FZ-50-et, a stabilizált obi átfogására sem lehet panasz, fõleg, hogy 28mm-rõl indul.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fle go
A felsö naplementés képen a fotós sziluettek valódiak vagy ps?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

BaliBoy
Tényleg nem rossz. 😊 Köszönöm a tanácsokat. Valszeg akkor Pana lesz. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Timber
félreérthetõ. a kép nem általam készült 😄

Timber
Egyik kedvenc képem Pana FZ50 + Raynox DCR250-el készült:
http://www.fotosokvilaga.hu/kibont.php?kat=10&id=25044

Timber
supermacro mode... az egy vicc. De komolyan. Szerezz be egy Raynox DCR 250-est (kb 8-10e forint)... azzal SOKKAL tobbet ersz mint a Fuji Super macro modejaval (ami egy vicc)

BaliBoy
Tehát akkor az LCD-ben is tökélestesen lehet látni mikor éles a kép? Én is inkább a Pana felé hajlanék. Az az egy kivetnivalóm rajta, hogy nincs rajta supermacro mode. Én meg makro b*zi vagyok. 😄 Az S100FS-el az a baj, hogy nem egy árban van az elõzp 2vel. 😊

Timber
teljes mertekben. Annyiban kulonbozik a kulonbseg az SLR-ek keresojehez kepest, hogy egy fel masodperccel kesobb latod az eredmenyt. Amugy legtobb szempontbol en a PanaFZ50-et ajanlanam a FujiS9600-al szemben. De erdemes a Fuji uj udvoskejet is megnezni (S100FS)

BaliBoy
Igazából csak az érdekelne, hogy ezeket a Zoom/fokusz gyûrûket mennyire lehet jól használni egy ilyen nagy kompakt gépen? Mert a tükörreflexes gépeken a keresõben szépen látszik minden. Gondolom ezeken az LCD-ben lehet csak látni a változásokat.

<#eljen>

Roger6
Pain:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Timber
Nekem volt mind a ketto (Fuji S9500, Panasonic FZ50)... Ha kerdesed van akkor itt tedd fel oket.

Jakabszállásos tetszik

BaliBoy
Mármint attól akié a gép. 😊)

BaliBoy
Pont ilyen gép vételén filózok. Az ellenfele a Fuji S9600. 😊
Kérdezhetnék 1-2 dolgot róla?

DirtyGab3sz
Ha megfogadsz pár apró tanácsot...
Próbálj a témára öszpontosítani!Ne legyen a képben pölö a kerítés a havas képnél!A buzamezõs jó elképzelés,csupán lentebbi perspektívából kelett volna fotózni,hogy a tájból is látszódjon valami!És még valami!A fehéregyensujra figyelj(márha tudod állítani a gépen persze),vagy utómunkát csinálj valami képszerkesztõvel!(Photoshop,Paint Shop Pro,Gimp2)Remélem nem szegtem a kedved,hiszen alapjában véve nem rosszak a képek,csak van még fejlõdnivaló!De mindenki el kell hogy kezdje valahol!
Csak így tovább!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

ivjoe
Camera Make: Panasonic

Camera Model: DMC-FZ50

Image Date: 2008:06:28 20:39:04

Flash Used: No

Focal Length: 18.9mm (35mm equivalent: 101mm)

Exposure Time: 0.017 s (1/60)

Aperture: f/3.2

ISO equiv: 320

White Balance: Auto

Metering Mode: Matrix

Exposure: program (Auto)

kurvajó kép 😮 milyen géppel készült?

http://thenamelessphoto.com/

II Rocky II
ugye a topic célja h saját készítésû képeket tegyünk be?!
íme az elsõ postom ebben a témában 😊

24 - Exile -Nov.23

Akos 001
tegnapi koncert kép:

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

slime001

AVIRA - \"More than security.\"

slime001
Telómmal csináltam!😊

AVIRA - \"More than security.\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lippet
Hello!

Ezzenel én is be-be nézegetek majd ide.

Na én csak most kezdtem a komoly fotózást. Nem nagy szám ezek a képek, de még kezdõ vok, az ilyen terû fotózásban:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Énvagyokazapád
régebbi képeim😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

schorby
Ilyen képekkel várlak titeket a galériámban:
GALÉRIÁM
DJ RX7
<#eljen>
Na itt igazán lehet hegeszteni benne a fotókat/képeket.

:3

Roger6
Jó az így is, szereted a képeidet! Nincs ezzel semmi gond! <#hehe>

Bazz,fére nyomtam a szmájlit!<#wow1><#idiota>

OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate

Itt van pár képem(még csak tanulgatok :<#love11>
Pictures

OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate

Roger6
Nem kötekedés, de nekem is pont HDR jutott eszembe a téglákról, ott sötétíti be így a dolgokat... <#vigyor5>

fle go
hogy részletgazdag a kép úgy már ok, de a HDR megtévesztö,egyébként tényleg szép kép!

Tomo15
Valóban nincs sok értelme a "HDR feelinges téglának"<#idiota>, de ez jutott az eszembe😊). Szerintem a téglák tónusgazdagsága miatt látszik picit HDR-nek a kép.
fle go
nem egészen értem mire gondoltok mikor azt mondjátok HDR feelinges a tégla? Miért csak az? Vagy mitöl lenne ez a kép HDR?

Tomo15
Nik Color Efex Pro 3.0 ps pluginon belül állítottam mindent (érdemes leszedni) Itt cross process, aztán tonal contrast(ettõl lettek a téglák ilyen hdr feelingek), majd sima contrast, és shadow/highlight. Leírás nincs, én is csak úgy szórakoztam és ez lett a vége😊)
DJ RX7
<#gonosz1>

:3

Garf
errõl tudsz esetleg egy leírást linkelni?

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Lullaby
lol, én is HDR-nek néztem. szép munka (így utólag még jobb is lett szvsz) <#eljen>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good