23748
-
#16643 Nem lenne ez rossz...de az utólagos rásötétítés nem tett jót neki!:D -
#16642 Sehogy sem sikerül belőni böngészőre a színeket.. -
#16641 Köszi az előzőre a kommenteket.
-
#16640 -
#16639 -
Aspyrin #16638 Lepke nagyon tetszik! -
CUCLI #16637 -
#16636 Eza pellangós kuuuvajó!:D:D
Lehet csak a laptopom miatt, de picit sötétnek tűnik...:D:DDe mondom...láptóp...nincs kalibrálve!:D -
#16635 s végül
-
#16634 love
-
#16633 ha már említetted :D
-
#16632 Ojan HDR hatása va...UA-HDR!:D:D:D -
#16631 Szerintem abszolút jó mindkettő :) -
Bala10 #16630 -
#16629 Ma nagyon szép felhők voltak, de sajnos csak két képet készítettem gyorsba. Nem gondoltam, hogy aztán Lightroomba ilyen szépet ki lehet hozni belőlük, ezért csak ez a kettő maradt. A másodikon semmi különös nincs az utómunkán kívül.
Elsővel kapcsolatban viszont kíváncsi lennék a véleményetekre, mert vannak az utómunkában dolgok, amikben nem vagyok biztos.Úgy gondolom ellenfényben ilyennek kellene lennie a repülőnek, de ha nem, akkor javítsatok ki. Az a baj, gyanítom ha igazából lenne ott, akkor nem is látszana. A füst elfeketedésével van még bajom, de nem tudom, hogy hogyan lehetne máshogy megcsinálni, hogy az jöjjön ki belőle, amit akarok, és látszódjon is normálisan a repülő.
Bánom már, hogy kitöröltem az összes Red Bullos képemet, egy kivételével, pedig jól jött volna a sok-sok füst :)
Ezért csak ezt használtam.
Azt ne kérdezzétek, hogy miért zöld az ég, és miért nem kék, mert nagyon amatőr, útálatos mondattal fogok rá válaszolni:"nekemígytetszett" :D
Jah, és a nagy becsillanás mennyire zavaró? Sztem nem nagyon, de volt aki azt mondta, hogy nagyon. Szerintetek?
-
#16628 hát nekem most egyik se tetszik.... -
#16627 a piros ösvény
-
#16626 Én is szeretlek! :)
-
#16625 -
#16624 Köszi :D -
#16623 Aranyos háziállatod van. -
-
#16621 A háttér eredetileg fehér volt. Nem radíroztam, csak kicsit beletoltam a Lightroom Adjustment Brush-ával.
De azóta ezt már észrevettem, és ki is javítottam -
#16620 Ja meg az mennyire gáz, hogy én látom a szürke izét a kéz fölött, mellett?
Ami eredetileg a háttér volt, és megpróbáltad leradírozni? -
#16619 De lehet, hogy kicsi, de ráfogom, hogy nem kell 45-ös cipővel reklámozni, elég a 38-as is:D
Egyébként ez azért van, mert mint mondtam, a cipőt nem én fotóztam, így nem volt meg a kellően nagy felbontás, ezért a kezemet kellett hozzá kicsinyítenem. Kicsinyítettem-kicsinyítettem, és szerkesztés közben úgy éreztem, ha tovább kicsinyítem, már túlzás lesz. Ráadásul nem akartam, hogy a kéz túlságosan kicsi legyen, mert annak is akartam egy minimális hangsúlyt adni a cipő mellett. Mellesleg most kipróbáltam, hogy mégjobban kicsinyítem, és valóban egy nagyon kicsit reálisabbnak néz ki, azonban felbomlik a kompozíció, ugyanis a kéz miatt a kép széle adott. Ha lekicsinyítem, akkor a cipő nem lesz középen, még jobban le kell csökkenteni a kép szélességét, ami meg már nem tesz annyira jót a képnek.Nem beszélve a felirat esetlenségéről.
Sztem ez már marad így:P -
#16618 a cipő nem túl kicsi? -
#16617 Lehetne nagyobb a mélységélesség, mert mintha a mutatóújjad nem lenne éles. :o -
#16616 Köszike:D -
Aspyrin #16615 A cipő azért szebb! :D -
EK1TEP #16614 Szép kezed van! -
#16613 Naszóval csak a cipőt, meg a nike logót mentettem gugliból, mert nekem nincs ilyen tiszta állapotban lévő cipőm:D
A szöveget csak úgy rögtönözve kitaláltam hozzá, sztem elfogadható szlogen a képhez :)
A saját kezem fotóztam le. Normál fehér háttér, aki kér esetleg, tolok majd később egy Lighting Setupot.
Véleményt kérek!
-
#16612 na azé' ezek se rosszak :) -
#16611 komolyság :)) -
Aspyrin #16610 -
#16609 Most írta. Próbálkozz! -
#16608 Egy tutorialt írnál hozzá ha szépen kérem? :) -
#16607 Próbálkozni kell. Nem olyan bonyolult. Állvány, hosszú expo, esetleg vaku. Nagyon jó kis szorakozás. Itt vannak az én ilyen képeim.
-
#16606 Megj: Itt egész állatkert is van:D
link -
#16605 Természetesen úgy csináltam, ahogy írták. Gép állványon, 10 mp-es időzítő, és egy lámpával rajzolom a formákat. Nagyon jó játék. Érdemes csak poénból is kipróbálni:D -
Aspyrin #16604 Köszönöm!