23748
  • DirtyGab3sz
    Nem lenne ez rossz...de az utólagos rásötétítés nem tett jót neki!:D
  • neevous
    Sehogy sem sikerül belőni böngészőre a színeket..
  • neevous
    Köszi az előzőre a kommenteket.
  • Mop
  • Timber
  • Aspyrin
    Lepke nagyon tetszik!
  • CUCLI
  • DirtyGab3sz
    Eza pellangós kuuuvajó!:D:D
    Lehet csak a laptopom miatt, de picit sötétnek tűnik...:D:DDe mondom...láptóp...nincs kalibrálve!:D
  • Cujo01
    s végül

• Cujo01
    love

• Cujo01
    ha már említetted :D

• DirtyGab3sz
    Ojan HDR hatása va...UA-HDR!:D:D:D
  • Jana93
    Szerintem abszolút jó mindkettő :)
  • Bala10
  • sztyui2
    Ma nagyon szép felhők voltak, de sajnos csak két képet készítettem gyorsba. Nem gondoltam, hogy aztán Lightroomba ilyen szépet ki lehet hozni belőlük, ezért csak ez a kettő maradt. A másodikon semmi különös nincs az utómunkán kívül.
    Elsővel kapcsolatban viszont kíváncsi lennék a véleményetekre, mert vannak az utómunkában dolgok, amikben nem vagyok biztos.Úgy gondolom ellenfényben ilyennek kellene lennie a repülőnek, de ha nem, akkor javítsatok ki. Az a baj, gyanítom ha igazából lenne ott, akkor nem is látszana. A füst elfeketedésével van még bajom, de nem tudom, hogy hogyan lehetne máshogy megcsinálni, hogy az jöjjön ki belőle, amit akarok, és látszódjon is normálisan a repülő.
    Bánom már, hogy kitöröltem az összes Red Bullos képemet, egy kivételével, pedig jól jött volna a sok-sok füst :)
    Ezért csak ezt használtam.
    Azt ne kérdezzétek, hogy miért zöld az ég, és miért nem kék, mert nagyon amatőr, útálatos mondattal fogok rá válaszolni:"nekemígytetszett" :D
    Jah, és a nagy becsillanás mennyire zavaró? Sztem nem nagyon, de volt aki azt mondta, hogy nagyon. Szerintetek?

• Tikal #16628
    hát nekem most egyik se tetszik....
  • Cujo01
    a piros ösvény

• Cujo01
    Én is szeretlek! :)

• Bexter
  • oneal1
    Köszi :D
  • Loál János #16623
    Aranyos háziállatod van.
  • oneal1

• sztyui2
    A háttér eredetileg fehér volt. Nem radíroztam, csak kicsit beletoltam a Lightroom Adjustment Brush-ával.
    De azóta ezt már észrevettem, és ki is javítottam
  • ivjoe
    Ja meg az mennyire gáz, hogy én látom a szürke izét a kéz fölött, mellett?
    Ami eredetileg a háttér volt, és megpróbáltad leradírozni?
  • sztyui2
    De lehet, hogy kicsi, de ráfogom, hogy nem kell 45-ös cipővel reklámozni, elég a 38-as is:D
    Egyébként ez azért van, mert mint mondtam, a cipőt nem én fotóztam, így nem volt meg a kellően nagy felbontás, ezért a kezemet kellett hozzá kicsinyítenem. Kicsinyítettem-kicsinyítettem, és szerkesztés közben úgy éreztem, ha tovább kicsinyítem, már túlzás lesz. Ráadásul nem akartam, hogy a kéz túlságosan kicsi legyen, mert annak is akartam egy minimális hangsúlyt adni a cipő mellett. Mellesleg most kipróbáltam, hogy mégjobban kicsinyítem, és valóban egy nagyon kicsit reálisabbnak néz ki, azonban felbomlik a kompozíció, ugyanis a kéz miatt a kép széle adott. Ha lekicsinyítem, akkor a cipő nem lesz középen, még jobban le kell csökkenteni a kép szélességét, ami meg már nem tesz annyira jót a képnek.Nem beszélve a felirat esetlenségéről.
    Sztem ez már marad így:P
  • DJ RX7
    a cipő nem túl kicsi?
  • ivjoe
    Lehetne nagyobb a mélységélesség, mert mintha a mutatóújjad nem lenne éles. :o
  • sztyui2
    Köszike:D
  • Aspyrin
    A cipő azért szebb! :D
  • EK1TEP
    Szép kezed van!
  • sztyui2
    Naszóval csak a cipőt, meg a nike logót mentettem gugliból, mert nekem nincs ilyen tiszta állapotban lévő cipőm:D
    A szöveget csak úgy rögtönözve kitaláltam hozzá, sztem elfogadható szlogen a képhez :)
    A saját kezem fotóztam le. Normál fehér háttér, aki kér esetleg, tolok majd később egy Lighting Setupot.
    Véleményt kérek!
  • Cujo01
    na azé' ezek se rosszak :)
  • Cujo01
    komolyság :))
  • Aspyrin
  • 5Dani
    Most írta. Próbálkozz!
  • Bexter
    Egy tutorialt írnál hozzá ha szépen kérem? :)
  • Garf
    Próbálkozni kell. Nem olyan bonyolult. Állvány, hosszú expo, esetleg vaku. Nagyon jó kis szorakozás. Itt vannak az én ilyen képeim.

• sztyui2
    Megj: Itt egész állatkert is van:D
    link
  • sztyui2
    Természetesen úgy csináltam, ahogy írták. Gép állványon, 10 mp-es időzítő, és egy lámpával rajzolom a formákat. Nagyon jó játék. Érdemes csak poénból is kipróbálni:D
  • Aspyrin
    Köszönöm!