Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már le lehet szállni rólam, örömködhettek.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok!

Ezúton szeretném Felétek jelezni, hogy a továbbiakban nem tartok igényt házigazda jogomra a „Fotóink” címû topikban.
Helyettem „timber” (http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1016737360) fórumtársam jelentkezett.

Köszönöm az eddigi lehetõséget!

Üdvözlettel:
Aspyrin

Ahogy érzed. Megírom a levelet, ezen ne múljon.
Szerintem hétfõn már trónolhatsz is.

Timber
add nekem... majd rendet tartok en itt 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

5Dani
De milyen jó hasonlat!

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Roger6
Te is tudod, hogy a szemétdomb csak hasonlat volt, nem tudom minek emeled ki...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szösszenetek?
Néha olvasgatok, ilyesmi. Bár valóban szépek a könyvekben található képek is. 😊
Nem szemétdomb, de ha így látod, akkor te is csak egy kaparászó csirke vagy. Oh, bár már eszembe is jutott, anno valamelyik nagy tudású hívta így a topikot... Azért ragadt rád is valami, még ha ez csak az ösztönök szintjén is történt. 😄

Roger6
"Eltévesztetted az ajtót, "fórumtársam". Ez nem a színház mögötti mûvészbejáró." Úristen, honnan veszed te ezeket a szösszeneteket? <#hehe>

"Mínusz fav minek? Hogy halmozd az élvezetet mára, épp, mint 2009. márc. 07. 21:53-kor tetted." - így van, eddig mínusz volt, most jöttem be újra, és még mindig nincs a kedvencek között. Halmozzam az élvezetet? Ezt kifejtenéd az én primitív szintemen is (bár kétlem, hogy van mögötte valós tartalom, csak írnod kellett valamit)?

"DRÁMA" - mivan? Légyszi süllyedj le hozzám, és magyarázd ezt is el nekem.

Tudod a félelem teszi vaddá az embert. Te most pont ilyen vagy, mindenkibe belemarsz, függetlenül a "fórumtárs" nézeteitõl, vergõdsz, mindenkinek magyarázol. Egy számodra fura helyzetbe kerültél, és akármit mondasz, félted a szemétdombodat... <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nagyon szívesen. 😊

Azt inkább ne, nincs annyi sör a Földön, amivel ezt feledtetni lehet. 😄

Tikal
mondom várjuk meg a tobbieket, de köszönöm a bizalmat, a programom majd holnap benyujtom 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DirtyGab3sz
Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem......

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Tõlem? Mondtam én rád egy kurva rossz szót is? Nem.
Eltévesztetted az ajtót, "fórumtársam". Ez nem a színház mögötti mûvészbejáró.
Mínusz fav minek? Hogy halmozd az élvezetet mára, épp, mint 2009. márc. 07. 21:53-kor tetted.
DRÁMA.

Roger6
Így van, tõled nem nehéz tanulni ilyeneket...

-fav? Minek? Szökõévente egyszer jövök erre, akkor is paraszt vagy velem jogtalanul. Hát, viszont elkönyvelheted, hogy egy teljesen normális embert kezdesz magad ellen hangolni, gratulálok, szerintem ez másnak nem menne, mûvészi fokon ûzöd ezt... (azért ne add tovább ezt a tulajdonságodat másnak)

Rád például.
Szeretnéd?

Tikal
hagyj egy kis idõt az embereknek, sokakhoz még a hír se jutott el 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mi van basszátok meg, ennyi ideig kell gondolkodni a házigizda poszton, puhapöcsû brigád? 😄
Könyörögjek nektek?
Hol az elsõ tökös gyerek?
5D kiesett, mert õ töketlen...
Többiek?

Tikal
ebben a válságos helyzetben kire biznad a birodalmat? vagy csak lelépsz mint feri? 😄

Látom, ennyi idõsen is örömet okozhat valakinek a kopipaszte használata, well done! <#idiota>

Ahahah, gyorsan tanulsz, a "paraszt" kifejezés hirtelen el tudta hagyni a "szád"... timber-kód nikktõl tanultad? Most mit teszel, tolsz egy második -favot, vagy megígéred te is, hogy soha többet nem jössz be ide? <#fejvakaras>

5Dani
'Nem kell a dráma' - MUHAHAHAHA™

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Roger6
Azt ugye érzed, hogy kettõnk közül te vagy paraszt (és nem értem, miért).

De igaza van Aspy bácsinak, ha valaki akarja jelöltetni magát, akkor szóljon, vagy kuss örökre! <#nezze>

Nem kell a dráma, TESSÉK JELEZNI, ha valaki vállalni szeretné a házigazda szerepét!

Semmivel, tökéletes vagy, mint itt mindenki más.

Kinek nyalsz? Azoknak, akik megtanultak elfogadni téged, a sajátos stílusoddal(?) együtt... Esetleg nem ismered fel azt a maréknyi nikket, akikkel a "digitális és anál" topikban örömködsz? Fordulj orvoshoz.

Roger6
És még mindig nem válaszoltál, hogy mivel bántottalak meg, mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet tõled? Ez csak egy egyszerû kérdés, egyszerû választ várok.
Tessék...

5Dani
"Nincsenek mániáim." - Régi mániám, tankkal végigmenni Aszpi topikján, MUHAHAHAHA™
"ez egy fórum, itt szabad a vélemény nyilvánítás" - MUHAHAHAHA™
"Én vagyok az ellenség, mert nem nyalok be" - ergo mi igen (de kinek amúgy?). MUHAHAHAHA™

Nem kúrtam el. 😊

Nincsenek mániáim.
Csak a hülye nem látja át a helyzetet. A régi, évekre visszanyúló ellentétek kerülnek elõtérbe, hol ritkán, hol sûrûbben.
Én vagyok az ellenség, mert nem nyalok be, mert megmondom, ha valami bassza a csõröm, igen, olyannak is, aki nálam jóval tapasztaltabb.
De leszarom, ez egy fórum, itt szabad a vélemény nyilvánítás, még ha szabályok között is.
Sértegetést nem tûrök, ezért nyugodtan mehet a hiszti.

5Dani
Aszpi belátta, hogy megbukott, és kilátásba helyezte a lemondását, de az egyetlen szóba jöhetõ személy, Roger6 visszamondta a jelölést. Ismerõs szitu 😊

Féltem a faszt 😊
Nagyobb teher, mint aranyérrel szarni. 😄
Mondom, szóljon ki vállalja, nekem nincs energiám óvóbácsit játszani nap mint nap.

Ki jelentkezik?

Roger6
Hát neked meg mi bajod van?! Nem, nem szeretnék házigizda lenni még véletlenül sem. Üldözési mániád van? Miért hiszed, hogy téged mindenki csak bántani akar? Teljesen normálisan írtam valamit, erre itt elkezdesz osztani. Remek. Mondcsak, mit tettem ellened? Hm? Mivel bántottalak meg? Mivel szóltam be? Hm? Látod, semmivel, mégis így reagálsz. Tudnod kéne kezelned az embereket, mert bennem semmilyen bántó szándék nem volt, amikor az elõzõ hozzászólásomat írtam, és most sincs. Javasoltam valamit, logikus, hogy neked nem tetszik, mert a posztodért kéne versengeni, de attól még tudd hány kiló vagy. Sosem bántottalak meg szerintem, és elnézést, ha te így értelmezted a postomat, mégegyszer hangsúlyoznám: nem akarok házigazda lenni.
Nyugi,aki nem melletted áll, még nem biztos, hogy ellened van...<#wave>

Tikal
szerintem mondj rá igent, most ajánlottak fel egy jó állást, roger6 😊

ivjoe
Ahhah aszpi, félted a trónt? 😄
5Dani
Érdekes dolog ez a házigizda kérdés, nekem a másik fotós topikba szökõévenként egyszer kell adminként belépnem (olyannyira, hogy meg is kellett most néznem hogy egyáltalán mindkettõ az "enyém"-e 😊.
Oda valahogy nem járnak idegbeteg, hisztis emberek, csak fotósok.

Házigazda szeretnél lenni?
Felõlem legyél!
Azt hiszed, nekem szórakozás egy rakás hülye gyereket(?) kordában tartani?
Ha kell, beajánllak, de ne hátulról gyere, -favos fórumtársam, mert ettõl hányingerem támad..

Várom a jelentkezõket, szívesen csatolom a levelemben.

Roger6
De figyi Timber!

Ha a házigazda személyével van gond, akkor ezt a problémát lehet orvosolni. Indítani kell egy szavazást 3-4 jelölttel a házigazda jogért, és hamarosan kiderül, hogy ki a legszimpatikusabb ember erre a posztra. Természetesen a szavazás nem nyilvános lenne, hogy minden lúzer nyomkodja a szavazatokat, hanem csak azok adhatnak le voksot, akik az elmúlt x oldalon hozzászóltak a topichoz, vagy képet raktak fel. Az eredmény magáért fog szólni, és a többség akarata dönt, így nem lehet vitázni a végeredményen.

Valahogy így kéne... (szerintem)

<#rinya><#integet2>

Timber
Lassan kéne csinálni egy Fotóink (Értelmes Szekció)-t ahol nem egy ilyen sudriparaszt powertrippes pöcs az admin. Jöhet a ban nyugodtan mert nem hiszem, hogy sokat fogok errefelé járni. További jó egymás f*szának szopását (növessz egyet Zsuzsika...) a tisztelt társaságnak. Kár a topicért... anno tetszett az ötlet és nem értettem mindannyiunk kedvenc Pirijét miért izélgetik, sõt ha jól emlékszem még meg is védtem 1x-2x. Hiba volt.

Ui.: törölheted az üzit, egy másik topikba is bemásolom ahol nem te vagy a kiskirály. Remélem a többieket látom a másik topikokban is de a két hisztis p*csát (Piri és Zsuzsika) nem... Menstruáljatok együtt itt, boldogan, egymás megértõ karjában.

-FAV (amit rohadt ritkán teszek meg... még a Traktor szimulátor is bent van pedig nem sokat olvasom...)

DJ RX7
szappan leesett? <#idiota>

<#eljen>

:3

norbre
hamár fotós topik.. mi az "átlag" a képen?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Timber
hat teny, hogy nem olyan izgalmas es jol kivitelezett mint a cica foto amitol elajultal 😊 (ezzel nem a cicas fotot szeretnem kritizalni 😛)

Tikal
Igenis <#worship>

Rágódj egy kicsit a #15560-on, olvasgass, aztán döntsd el, hogy szeretnél-e továbbra is kommentelni, vagy csak játszótérnek tekinted ezt a topikot, mint a többi ember. Ez nem a gumiszoba.

Tikal
nekunk nem is volt problémánk csak valaki azt hitte, aki szeret rendõrködni...

Tikal
te mekkora tusko vagy ember... 😄

Cujo01

Sné Zsuzsa
nekem atlag

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
en priviben irtam neki 😛

Tms> "megfojt, haldoklom belulrol, rothad a zold husom"

maga a kep tetszik

Canon 450 D

Tartsd magad ahhoz, hogy nem szólógatsz be, mert kibaszlak, mint macskát szarni, világos?