23748
-
#17925 nagyon szépen köszönöm neked ezt a kifejtést:))
nagyonis érthető, és igazad van:) igen, azt akartam kihozni belőle, hogy kinek tetszik, kinek nem, illetve hátha valaki hozzáfűzte volna, hogy mit lehetne vele kezdeni, ahogy (az ő meglátásából) jobb lenne. habár szerintem (és mivel más szemszögből nem tudom látni) jól sikerült:) -
#17924 szerintem semmi baj nincs a szerkesztéssel.. a nagy fekete tér körülötte jól hangsúlyozza a lángot.. jó helyen van a rózsa is.. hozzáteszem én csak akkor vettem észre hogy rózsa amikor feltoltam a gammát :)
nekem szűken ennyi a meglátásom a szerkesztésről, és ezért kérdezgettelek hogy mit akartál a képből kihozni vagy mit akartál másképp megoldani amit nem tudtál, mert az egy dolog hogy kinek tetszik vagy kinek nem és ezt a véleményt elmondják..
az meg egy másik hogy azt mondod hogy nem vagy vele megelégedve, ezt és ezt szeretted volna kihozni a képből csak nem sikerült és van-e valakinek erre ötlete :)
a tetszik vagy sem az ennyi: tetszik, nem tetszik.. az alapján hogy mit mond nekem a kép, mond-e egyáltalán valamit.. bármit.. megmozgat-e vagy sem..
az hogy a kivágást ki hogy oldaná meg az másik kérdés.. ahány megoldás lenne erre az annyi kép, annyi (kvázi) "mondanivaló".. de az már egy másik kép.. ha én azt mondom szűkebbre vágnám, az másképp hatna mint amit felraktál.. így ez nem a képedet minősítené csak én elmondanám hogy mondjuk én mit kezdenék egy lánggal most..
nem tudom érthető-e mit akarok kinyögni? :)
személyes véleményem hogy (tetszik de) ehhez a képhez nem kell túl elvontnak lenni, vagy igen és akkor én is az vagyok :) -
#17923 én így akartam, nekem így tetszik, azért írtam, hogy lehet nemfog tetszeni másoknak, de nekem tetszik:P -
#17922 sok a sötét üres rész oldalt mert másképp nem tudtad megoldani?.. de mit? :) hogy akartad megoldani? [szándékosan provokállak de nem kötözködöm :)] -
#17921 sok a sötét, üres rész oldalt.. bár máshogy nem tudtam megoldani, hiszen elég silány úgy a kép, hogy csak egy csík középen:) szóval az üresség miatt gondoltam:) -
#17920 főleg a kivágás? mi a baj vele és miért gondolod hogy az baj? :) -
#17919 lehet sokaknak nem fog tetszeni (főleg a kivágás), de hátha van olyan, aki elvont, mint én, és értékeli:)
mellesleg: rózsa.. -
#17918 hali.. van itt valaki aki vágja a színtereket? volna pár kérdésem ami nem egyértelmű számomra -
#17917 tudom! :D -
#17916 Ott a 10 pont! -
#17915 Nem is azért mutattam meg mert fav lett!:D:D
-
#17914 Állatra vakuzni... ő a példaképem immáron ;3 -
#17913 azért annyira nem etalon képek ezek :D:D önbizalma biztos van :D -
#17912 fontos az önbizalom és a határozott fellépés :) -
Aspyrin #17911 Nemistudomööööö :)))))) -
#17910 Aztakurva -
davos80 #17909 1 órás kép,szintén érintetlen:
-
#17908 Találtam egy igazi gyöngyszemet...
Érdemes a bemutatkozását elolvasni, és a képeit azután (kellő óvintézkedések szükségesek!) megnézni!
akinek fontos a szerzői jog...és ejnyebejnye ha ellopod!:D:D -
davos80 #17907 Itt kezdődnek a problémák: szerkesztéssel hadilábon állok.Most szedtem le egy photoshopot,szeretném megtanulni mert többet kihozhatnék a képeimből.
Esetleg ha van valami ötleted,mit kezdhetnék ezzel a két képpel példának okáért szívesen hallanám. -
#17906 hihetetlenültetszik! -
#17905 De amit felraksz netre, azt már megszerkeszted. -
davos80 #17904 Nem rossz ötlet, de eddig nem jutottam még el odáig,hogy 12giga képet megszerkesszem...Jut eszembe egy másik,szintén a rénszarvas farmról:
-
#17903 negyedét kb. levágnám alul -
davos80 #17902 A mási szarvasos:
-
-
davos80 #17900 Pedig nem nyúltam bele a képbe -
#17899 Lehet most le leszek szólva, de a mélységélesség hihetetlenül természetellenes számomra. Amúgy -
Aspyrin #17898 Ejha -
davos80 #17897 talan deviantarton lathattad,meg picasas albumon is fentvan. -
#17896 Friss panoráma szűkebb szülőföldemről... -
#17895 Annyira ismerős a kép...láttam én ezt már valahol??:D
Tecc.... -
davos80 #17894 Finnországi tartózkodásom eddigi gyöngyszeme:
-
#17893 Értelek..
Ha tekintetbe vesszük hogy ez a hegyalja...dimbesdombos..akkor nem biztos hogy baj,ha nem vizszintes.
Képe válogatja.
Amire mindenképp ügyelni kell, ha vizet fotózol témaként, az ne dőljön...legalábbis szerintem!:D -
#17892 nagyformátumu analog fényképezőgéppel forte filmre
-
#17891 nem úgy értem hoyg hoygan vizszintezed ki, hanem hoyg a kép amit valaki megnéz azt hogyan célszerű szerkeszteni.. mint pl ez is azt a benyomást kelti a nézőben hoyg ferde.. a kérdésem arra irányult hogy jó-e így a kép (vagy bármely hasonló) még akkor is ha a gép ki van vizszintezve? hiszen a kép szemlélője nem tudja hogy hol a vizszintes, csak úgy érzi hoyg ferde a kép..
mert valóban lehet hogy így állt, de a néző figyelmét lehet elvonja a ferdeség érzése magáról a lényegről -
#17890 Köszi!
Próbáltam az aranymetszésen belül lenni!:D:D -
Aspyrin #17889 Szépen szaturált... ;) Nekem egy picit túl sok az ég, vagy a talaj kevés? De azért tetszik :) -
#17888 Én az állványom vizszintezőjének hiszek..:D:D -
#17887 jó kérdés ez egyébként.. hogy ilyenkor hoygan célszerű fotózni.. mert ez mindig megtéveszti azt aki nem ismeri a helyet :) -
#17886 Csak úgy látod...dimbesdombos vidék, de vizszintben van...:D:D