23748
  • REPS0L
    köszönöm, még gyakorolgatni kell a manuál állítgatásokat, de ma este legalább elhülyültünk a fényekkel :)

• SiteDisagner
    egyiken sincs árnyék pl
  • SiteDisagner
    Nagyon jó ötlet, csak sok helyen kiégett a kép.
  • REPS0L

• SuzanneSophia
    Áhá:D Hát igen. Amúgy jó lenne, csak ügyesebben legközelebb a kerekeknél:P meg végül is, ha már bele nyúlsz egy képbe..akkor a hátteret is szerkeszthetnéd. Talán ha kicsit tisztább, nem agyon taposott és ilyen izé színe van a hónak akkor lehet kevésbé lenne ilyen:D Főleg hogy akkor esetleg a kerekeknél nem is kellett volna babrálnod, csak a színeket stb. állítgatni.
  • VRSDM
    najó. nem akartam ilyen korán bevallani, de ezek szerint még mindig nem vagyok elég ügyes :(
    alapkép
  • SuzanneSophia
    Nos igen..itt a keréknél mennyivel jobb:D Ám annál az hogy olyan mintha psel raktad volna oda a bicajt..:D szóval jájáj:D
  • VRSDM
    ez ugye már alapból nem csak fotó.
    de így élethűbb ez a vicc :D
  • VRSDM
    beraktam a hóba, de nem nézett ki jól a berakás miatt,
    így kinnthagytam még had essen rá bőven, majd amikor befedte a kereket úgy hogy ne látszódjon hogy oda lett téve.
    akkor egy kis kefét rákötöztem egy seprűnyélre, és így leporoltam a nem kellő részekről a havat (kormányt ülés váz stb).

szóval ott nekem is fura ám :D
    de azért mert ugye ahogy odarakod lenyomja a kerék a havat, itt meg mégsincs lenyomva mert ráesett már. (gondolom én)
  • SuzanneSophia
    Hát akkor ezt benéztem:D De fullra úgy nézett ki mintha egy fán lenne rajta :))

VRSDM: Hmm egész klassz, de a kerekeknél nekem valamiért fura..:s
  • VRSDM
    nagyon túlzott az utómunka? :$
    [apro] az nem érdekel ha ránézésre sem élethű, csak ne legyen azért játékgrafika :P
    [IMG][/IMG]
    nekem bejövős:)
  • sztyui2
    Ez nem a fa, csak a konyhában egy kisebb karácsonyi díszecske ilyen kamu műfenyővel, ami körbe van tekerve karácsonyi izzókkal:D És rátettünk néhány karácsonyi díszt, amit a fán nem akarunk használni.
    btw a fát még meg se vettük:D Majd holnap...:D
  • Sné Zsuzsa
    nekem tök bejön :)
  • SuzanneSophia
    Ám még nem is szabadna feldíszíteni a fát..majd csak szenteste:P Hangulatos mondjuk, az tuti:)
  • sztyui2
    Elkapott a karácsonyi hangulat:D
    link
  • davos80
  • davos80
    Mínusz 22, totál manual mód:)

http://www.sg.hu/galeria/1073145207/10731452071261217712.jpg
  • Aspyrin
    26 gigapixeles fotó :)
  • SuzanneSophia
    Áh az ilyesmi téma nekem is tetszik. Csak nem merek bemenni elhagyatott házakba.. kiráz a hideg:DD
  • gabko
    hol találtad' ezt a helyet?
  • oneal1
    mintha a fűrész egyik részéből lenne...van hangulata!
  • sztyui2
    Nagyon tetszik!
  • Dénes é
    vélemények?
  • Loál János #17981
    Loál.
  • norbre
    nekem inkább álmosnak tűnt :)
  • DirtyGab3sz
    Mennyéteapitschábe!
  • REPS0L
    köszönöm! :)
    igen nekem is az tetszik a legjobban, adja a suli hangulatát az unott fej, és persze a háttér is.
  • DJ RX7
    obazmeg
  • SiteDisagner
    Hasonló a vélemény.
  • 5Dani
    de
  • norbre
    szép leány.. próbálj a háttérre is figyelni, mint a kompozíció elemére.. amúgy ebben látok a szettből fantáziát, a többit kicsit elkapkodottnak érzem:
  • REPS0L
    Szerelmemről pár kép
  • SiteDisagner
    mi volt a cél?
  • DirtyGab3sz
    Itt senki nem beszél le a fotózásról!
    A kattintgatásról beszélnek le...
    Ha fotózni szeretnél, akkor azt tudatosan csináld!
    Fejleszd a tudásod, tanulj,sokat fotózz (ne kattintgass!), akkor minden okés lesz!:D
    Ha megnyugtat mindenki ilyen (vagy szarabb) képekkel indult!
    Még a méltóságos Danibácsi sem a dslr-jével a kezében született!
    Ugye Dani?
  • DirtyGab3sz
    Uhh...srácok..élményemvan..:D

Aki nem tudná..visszatettem magam a devartra.
    Ami a lényeg.
    Annyi kibacott titás kép van fönn, hogy egy életre elég lehet a titabuziknak!:D
    Ettől eltekintve eddig pozitívabb a tapasztalatom, mint a flikkerrel...
    Ráadásul egy amcsi mukinak annyira bejött a galériám, hogy "hozzámvágott" egy egész éves prémium tagságt!:D
  • REPS0L
    igen, próbáltam minél többet is levágni belőle, de azért a fákat nem akartam félbevágni, köszi, majd legközelebb!
  • REPS0L
    lesz még alkalom rá, ne aggódj! :)
  • Stickee
    Szia!
    Nézd meg ezt:
    http://www.vatera.hu/fotos_tanfolyam_100_oraban_50_ora_gyakorlattal_158163984.html
  • SiteDisagner
    Autóról készült képeknél egy ilyen 'dirty' háttér esetében ajánlom a hdr technikát. Ahogy elképzelem úgy ebben a beállításban az autót, hát nem semmi kép lehetett volna:)