23748
-
[center] -
#18164 nem is csúcstech én is tudom.
és valóban igen szürke minden kép a ködös időjárás miatt. -
#18163 ha jól látom 300on csináltad, elég esélytelen szerintem hogy abból valami értelmes képet kihozz, főleg a mostani igen gyenge fényviszonyok miatt. csak tapasztalatból mondom, nem vagyok szaki, sigma 70-300 amúgysem egy csúcstech ahogy én tudom -
#18162 sigma70-300
a gond inkább ott lehet hogy .raw.ból nem tudtam normálisan beállítva menteni -
#18161 nemis 70-200 f2vel gondolom :D
-
#18160 pedig nem gyárival készült :) -
#18159 ígyvan -
#18158 kitobi? mint alapból amit kaptam mellé? -
#18157 ezek meg telefonnal készültek. csak az érdekesség kedvéért.
20e-s sony ericson és micsoda színek iszonyat :)
/bocsi ha sok / nagyok
-
#18156 elsőt valamire vélem, 2. 3. nemjóa, szar az objektív szerintem, hogyha ilyet akarsz fényképezgetni, ne kitobival és társaival tedd. deéncsakegyutolsószarvagyokitt -
#18155 IS-28
/utolsón kár hogy nincs benne az egész fesztáv. de pöppetgyorsanjöttapcipöppetfejmagasságba :D
-
#18154 Az eredeti képen nem volt levágva, de pont amit VRSDM mond, azért vágtam le. Egyszerűen így sokkal jobb lett a kép.
A fekete keret meg nem gyászkeret, egyszerűen a böngésző fehér alaphátteréhez képest sokkal jobb és kontrasztosabbnak hat az egész kép így ezzel a fekete háttérrel. -
Dénes é #18153 ők azért vannak, mert ezt érdemelnék :D nem azért, mert barátságosak :D -
#18152 a levágott "fejtetők" kihozzák a képből a karaktert.
így sokkal közelebbinek és barátságosabbnak érzed
elég ha megnézel egy-egy politikai plakátot :D mind meg van skalpolva -
Dénes é #18151 Nagyon jó lett. Jó a dof a színek is tetszenek.
Ami zavar az az alul-felül lévő fekete csík és most így kicsit hiányolom a kalapja tetjét, de valószínűleg így jobb. -
#18150 Először csináltam ilyet:D
További infó flickr-en a kép alatt;-)
-
#18149 Egy színes törölközős állvány pörgetve és 90 fokkal eldöntve. :) -
stain #18148 S ezt horgoltad? -
#18147 Unatkoztam a hétvégén... :)
-
Stickee #18146 -
Stickee #18145 Nekem sem ezen akadt meg a szemem..de eljutottam a galériádhoz én is. Hát..ott is maradtam jó ideig, sőt kedvencek közé tettem. :) -
#18144 Sziasztok!
Nem találtam, jobb helyet ezért ide írok.
Elcserélném (vagy eladnám) újszerû kifogástalan állapotban lévő Canon Extender 2x II-et tartozékaival, dobozával, bőrtokkal.
Illetve eladó egy Raynox DCR-250 makróelőtét. Érdeklődni itt privátban.
Köszi! -
#18143 ez a kép nemigazán, de a galériád nagyon tetszik, waccsoltalak is :) -
stain #18142 FF vízesés:
link -
#18141 köszi mindenkinek a véleményeket..
#18138: az elsőre valóban ráfért egy kis világosítás.. a csillanással valóban nem tudtam mit kezdeni, de nekem valahogy így "kerek" a kép és a becsillanás is belefér (nekem) :) azért legközelebb kipróbálom amit ajánlottál..
#18136: Jósvafő és környéke -
DecenS #18140 a legízlésesebb hdr,amit valaha láttam.
kb. így képzelem el a hdr értelmét (ilyen helyzetekre, ilyen megvalósítással)... és nem a műanyaggá effektezett plasztik-fantasztikokként.
(Y) -
stain #18139 Illetve itt:
-
stain #18138 Az utolsó tetszik, bár egy picit tolnék a kontraszton. Az első képpel az a gond, hogy a sötét részeken semmi részlet nem látszik, de ezen tudnál segíteni, ha kicsit állítanál a gammán. Fel fogja húzni a zajt, viszont lesz egy jó képed. Ami a negyediket illeti, ott sajna nem tudsz mit tenni a becsillanással. Nappal szemben bátor dolog fényképezni. Ha mindenképp muszáj, akkor próbáld úgy, hogy a nap pont középen van, aztán utólag vág le a képet akkorára, amekkorára szeretnéd.
Itt van nekted egy filmes fotó a várból:
-
DIESEL DOG #18137 A 4-ik kép csodaszép! -
#18136 Nem mindegyik sikerült jól szerintem, de van egy-kettő megragadó! Gratula! Hol készültek? Üdv! -
#18135 gyönyörűek! -
(egy kis HDR..)
-
#18133 köszi a részletest :) -
#18132 Első nem rossz, bár a főtéma elég kis helyet foglal el a képen és eléggé elveszik a nagy rengetegben. Plusz a fákon igen erős a kromatikus aberráció.
Másodikon a srác háttal nekünk nem túl szerencsés és a fák aurája nem szép.
Harmadik nagyjából tetszik, kár hogy kilóg az orra és nagyon kékesek a fák:D
Negyedik nem túl bejövős.
Ötödik tetszik, ezzel minden rendben.
Hatodik megint nem annyira... -
#18131 engedjétek meg hogy máról egypárat
remélem nem gyengék / sok -
#18130 volt osztálytársam oda jár, egy pár haverom meg most ment felvételizni:) -
#18129 igen, nagyon megtetszett! tán ide jársz? -
#18128 Nyíltnap? -
stain #18127 Mondjuk Washingtonban (a másikban) van ilyen:
-
#18126 a mondatod második felével teljesen egyetértek, több mint valószínű, ha az usaban mutogatnánk ezeket a képeket, elnyerné a tetszést a sok felhőkarcoló és modernizált környezet után!