23748
-
#23265 nincs, belemegy rendesen ... -
#23264 Sajnos a videoban pont van egy kis árnyék ...
Hozzáér ez mindenhol, egyszerűen nem nyomódik össze a gumi és azon billeg ide-oda mint egy párnán .Plussz ugye a gépem hátulján van egy lépcső, ott jobban belehúzza magát a gumiba, elöl meg alig. Egyszerűen ez a gumi túl puha és vagstag szerintem ....
Írtam Manfrottonak, kíváncsi vagyok válaszolnak-e :)) -
#23263 oké, én elhiszem neked. Csak azt mondom ami a videón látszik. Azon meg az van, hogy a lap széle nem ér hozzá a kamera aljához körben. Most vagy domború a gumi, vagy a gép alja, vagy hosszú a csavar, vagy kilóg a menetes betét a géped aljából, vagy a lap csavarján lévő alátét túl vastag, vagy nincs a helyén. Én ezekre tudok gondolni. -
#23262 Géped aljában ahol bemegy a csavar nincs valami szösz ami miatt nem tudod rendesen becsavarni? -
#23261 https://www.eyeem.com/awards/finalists/ -
#23260 Nincs baja a talpnak, egész egyszerűen szar, a gumin billeg a gép ..... -
#23259 Ez tökre úgy látszik, hogy középen van valami gebasz. Biztos, hogy nem a cserelap gumijával van gond, mert látszik, hogy szinte hozzá sem ér a szélén. Márpedig ha csak a közepén ül fel a kamera (a csavarnál), akkor billeg.
Dobj fel egy képet csak a cserelapról, hogy néz ki a csavaros része. -
#23258 -
#23257 Teleobi állvány gyűrűjével is ilyen, meg a gép se hiszem, hogy domború ... :)
-
#23256 Hát ez jó szar, nekem nincs ilyen mozgás. Olyan mintha, középen a csavarnál lenne valami távtartó és azon "ülne". Vagy a géped alja domború, és ezért billeg. -
#23255 -
#23254 Akkor azt nézd meg, hogy a fejen a rögzítő kallantyú szorítja-e rendesen a cseretalpat. Volt már olyanom, hogy a kallantyút tartó csavar lazult ki, és amikor elvileg szorította a talpat, akkor mégsem mert maga a csavar volt laza. -
#23253 Igen, most hulyeseget kerdeztel ! :))
Nalad nem rezeg ha picit pockolsz a gepen, vagy lehetnyit hozzaersz ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.07.30. 17:47:50 -
#23252 Most akkor hülyeséget kérdezek :-) Jó irányba raktad fel a talpat a gépre? A nyilak a lencse felé mutatnak? (bár most kipróbáltam, hogy össze-vissza rakom fel és így is stabil ) -
#23251 Nekem is ilyen van.
105 milis obin mar latszik, hogy kis poccintesre rezeg.....
Nem gombfej van, mhxpro-3w fej.
Az atomstabil, kezzel megmozditani se lehet meg bikabol rangatva se.
Szemre latszik, hogy a talp es a gep kozott tud finoman rezegni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.07.30. 17:44:10 -
#23250 Nekem akkor volt ilyen, amikor megvettem életem első állványát, valami 1500ft-os Hama-t. Ráraktam az akkori gépet, és csoda hogy nem tört alatta össze :-) Hiába raktam időzítőre, szemmel lehetett látni, ahogy rezeg a gép.
Ilyen cseretalp van a Manfrotto-hoz? Nálam ez atomstabil már akkor is, ha csak 2 ujjal lazán meghúzom. Ha meg megtépem, alig lehet lerobbantani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az nem lehet, hogy a gömbfej nem elég erős? -
#23249 Kioldozsinor , persze addig ok....
Regrol en nem emlekszem, hogy ilyen rezegos lett volna.
Ha a gepet rogzitem akkor is, ha a 200-as allvanygyurut akkor is.
En a cseretalp gumijara gyanakszom.
Megette a fene, ha egy 80 ezres allvany ilyen manapsag...( Bar gondolom az expotol nem rezdul meg, de akkor is.....)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.07.30. 17:36:40 -
#23248 Én állványról általában távkioldóval dolgozom, vagy időzítéssel az esetek túlnyomó részében, de amúgy ilyet nem figyeltem még meg. -
#23247 Olyannal talalkozott mar valaki, hogy alvanyra rakva a gepet picig rezeg ha hozzaerek ? En ugy latom, hogy a gyorscseretalp es a gep, obi kozott nincs stabil kapcsolat barhogy huzom is meg.... mintha a puha gumin billegne picit.... -
#23246 -
#23245 Mivel a jobb alsó sarok teljesen fekete szerintem ellensúlyozza és pont jó :)
De inkább egy hozzáértő válaszára hagyatkozz :) -
#23244 Jaja
Neha abbahagyta, de ugylatszik megse ...:)))
Regen volt ilyen kis minisatram, hazi barkacs, azt raktam a temara, de mar nincs meg.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.07.23. 18:52:37 -
#23243 Szabályok makrózáshoz:
1., Szélben nem makrózunk :D -
#23242 Egesz delutan makroztam, nyavalyas szel miatt egy eles kep sincs ...:)) -
#23241 Bal sarokban világos folt nem zavaró? -
#23240 -
#23239 -
#23238 Szeged kornyeken mi fotoznivalo akad ....? -
#23237 igen -
#23236 A manfrotto 055 laba ugye felhajthato teljesen, majdnem vizszintesig ahol mar nem is kattog ? -
#23235 -
#23234 El. Alul elfer aa fotos cucc, felso resz szabad. Allvany helyere is fer valami, vizespalack mondjuk.
Ez van, ezt is alig talaltam.... -
#23233 Dicsekeedni szabad? :) -
#23232 Pofásnak tünik. Elférsz benne? -
#23231 Vegul Vanguard Uprise II 48 lett..... -
#23230 Majd legközelebb, most csak ott volt hely :-)) -
#23229 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23228 Ezmi ? :)) -
#23227 Parkolj arréb :D -