Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vélemény?
Minimal

Minimal

Miután ügyesen sikerült belinkelnem egy másik topikba a képeket, megpróbálom megint, hátha sikerülni fog. <#idiota>#idiota>
Emese:
Békásmegyeren:

Emese:
Békásmegyeren:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Törölt felhasználó
nekem tetszik, bár a napon itt nem nagy hangsúly van😊 de a táj szép😊
Igen . Most , hogy lementettem , és megnéztem az EXIF -et már látom én is . Bocsánat a lámaságért , csak nekem furcsa volt a nagy fényerõ különbség a köveken és a háttérben lévõ fákon .
Nagyon szép munka , és ez a lényeg .
Köszönöm a kimerítõ választ .
Nagyon szép munka , és ez a lényeg .
Köszönöm a kimerítõ választ .
Semmi HDR...kivételesen!
Aspyrin írta...5 mp-es záridõ, kis utómunka..a szaturáción húztam kicsit, hogy élénkebb,szinesebb legyen,meg természetesen kontraszt,fényerõ..😄😄
És köszi Higany!😄😄
Aspyrin írta...5 mp-es záridõ, kis utómunka..a szaturáción húztam kicsit, hogy élénkebb,szinesebb legyen,meg természetesen kontraszt,fényerõ..😄😄
És köszi Higany!😄😄
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Én úgy látom f25/5sec, és egy kis utómunka van benne. 😊
Hármas tetszik. 😊
Köszi, semmi gond! 😉
Mint amatõr kérdezném , hogy ehhez elég a hosszú záridõ vagy esetleg ez HDR ?
Törölt felhasználó
3. bejövõs
Törölt felhasználó
fúú, köszi!^^
állvány+hosszú záridõ
Nagyon szép táj! Gratula a képért is! Hol fotóztad? Én is szeretnék hasonlóan jó tájakat, de sajnos az idõm nem nagyon engedi, hogy kiruccanjak valamerre. A patakot hogyan csináltad, hogy ilyen lett? További jó fényeket! Bye!
Törölt felhasználó
egy kibelezett floppy-meghajtó😊
Hangszerem:
Törölt felhasználó
itt egy képem, véleményt várok!😊 Photoshopban lett egy kis szatu ráhúzva, mert amúgy kicsit szürke volt..
címe még nincs neki, de ez jutott elõször az eszembe: "electronica symmetria"
címe még nincs neki, de ez jutott elõször az eszembe: "electronica symmetria"
nagyonszar?
véleményeket kérnék
címe:"álmodj rétet,kispatakot"
szemcsézettség direkt
véleményeket kérnék
címe:"álmodj rétet,kispatakot"
szemcsézettség direkt
\"SLICE of LIFE\"
Talán majd most.

sajnos nálam se pedig mindent úgy csináltam ahogy szoktam
Vasárnapi séta termékei. Vélemény?

A rovar nagyon tetszik! 😊
sokszor úgy próbálom egy fotó "elemzését" kezdeni hogy elképzelem, beraknám-e háttérnek, felraknám-e a falamra, megállnék-e elõtte egy kiállításon? nincs most idõm bõvebben leírni miért, de ezeknél sajna a válaszom a kérdéseimre: "nem".. bocs
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Üdv újra, jó rég jártam erre!
Kaptam egy Smenát, benne filmmel amit nem tudtam milyen, kb 15-évet fenn padláson kallódott, ellövöldöztem, kiderült ORWO dia,keresztbe lett lehívva, majd papírképrõl szkennelve, így tessék nézni a képek "minõségét", semmilyen utólagos módosítás nincs rajta.

Kaptam egy Smenát, benne filmmel amit nem tudtam milyen, kb 15-évet fenn padláson kallódott, ellövöldöztem, kiderült ORWO dia,keresztbe lett lehívva, majd papírképrõl szkennelve, így tessék nézni a képek "minõségét", semmilyen utólagos módosítás nincs rajta.

http://flickr.com/photos/zolika90/