23748
  • RATCUSTOM

egy macskás is, mert tudom, hogy azt szeretitek :)
  • DirtyGab3sz
    hátizéééé....kusza...nem mutat semmit...szorri:S:S
  • DirtyGab3sz
    Nálam az a bícs-sziulettes favos!:)
  • CattiBrie
    Ez hogy tetszik Nektek?

• CattiBrie
    Nagyon jó némelyik! :)
    Mármint nekem tetszik. :)
  • CattiBrie
    Ha flickr-en módosítok egy képet (mondjuk újra feltöltöm, de lényegében ugyanazt), akkor meg lehet oldani valahogy, hogy ugyanannak a képnek kezelje? Mondjuk ugyanaz maradjon a kép url-je.
  • ates84
    Fotóim az elmúlt 1 évből - VOL. 2.:

EZZEL a géppel készültek.
  • ates84
    Fotóim az elmúlt 1 évből - VOL. 1.:

A képeken csak kontrasztot és szaturációt állítottam utólag.
  • Goruck
    délelőtt vagy délután mész II. fordulóra?
  • REPS0L
    Egyik haverom is továbbjutott a felvételi első pontján, mondjuk szerintem harmatgyenge képekkel... Te mikkel indultál, megmutatod?
  • REPS0L
    milyen obival készült? a kezed leretusáltam volna, de amúgy szépek a színek!
  • sztyui2
    Ez van...:P
  • stain
    mondjuk az exif sem segít azon, hogy a képen egy szem van, aztán annyi... :)
  • sztyui2
    Tegnap szórakozgattam, makrózgattam:)
    Irigyebbeknek nem ajánlom az EXIF-et:D
    Flickr
  • sztyui2
    Nem indultam a pályázaton. Terveztem, de sajnos az érettségi elvette minden időmet, és örültem, hogy egyáltalán az előre megadott feladatot megcsináltam:)
    Ha nem lett volna érettségi, akkor biztos csinálok valamit a pályázatra...
  • REPS0L
    gratulálok! pályázaton indultál?
  • DJ RX7
  • sztyui2
    BKF helyzetjelentés:
    472 emberből benne vagyok abban a 196-ban, akik az első fordulón továbbjutottak:)
    1 hét múlva második forduló...
  • DIESEL DOG #18869
    Én épitőjellegű kritikának veszem, aggodalomra semmi ok... :-)
  • DJ RX7
    szívesen. el ne keserítsen a negatív kritika. már ha ezt lehet kritikának nevezni.
    valahol el kell kezdeni. :)
  • DIESEL DOG #18867
    Tervezem egy tisztességes fényképező beszerzését. Telefonnal is el van az ember de valahogy avval mégsem lehet igazán szépet maradandót alkotni...
    Simán mezitláb is belehet mászni a patakba, nem kell oda gumicsizma... egy jó képért mindent... :D

Amúgy köszönöm az észrevételeket! :-)
  • DJ RX7
    nagyon ki van égve az égbolt. kis szaturáció belefér szerintem. alul engem zavar az a fa és a dudva. az oldalról belelógó bokor is zavaró. kicsit beljebb kellett volna állni és úgy fotózni, akár a patakba is. persze ha éppen van nálad egy gumicsizma. :))
    meg telefonnal való fotózás értelmét nem igazán látom.
  • DIESEL DOG #18865
    Ez egy régebbi kép... nem vagyok profi fotós, várom a kritikákat, észrevételeket... :-)

• oneal1
    Flickr
  • norbre
    dettó
  • REPS0L
    szerintem így jobb
  • VRSDM
  • DJ RX7
    muti muti.
  • VRSDM
    zöldben sem rossz csak így megnéztem és sokkal jobban passzolt, a póló-bicikli-fék színekhez így, mint zöldbe. de megmutathatom úgyis ha kiváncsi vagy.

a nap szemből a fák mögül világított, mig a vaku szembe a biciklissel. ezért lett világosabb. el lett sütve a vaku.

a kritikákat meg köszi. mindkettőt.
  • DJ RX7
    májusban ősz van? kicsit zavaró, mert lehet látni, hogy igazából zöldből sárga lett csinálva. szerintem zöldben jobban mutatna. ami még zavaró az-az, hogy a biciklis emberke sokkal világosabb a tájhoz képest. az miért van amúgy? furcsa nekem, hogy a fény láthatóan alulról érkezik az exif meg azt mondja, hogy nem volt a vaku elsütve.
    aljából és a tetejéből is vágnék egy kicsit.
  • DIESEL DOG #18857
    Én nem találtam benne hibát... tetszik, szép szvsz...
  • VRSDM
    ?szerintetek
    [center]
  • gabko
  • CattiBrie
    No, ennek örömére beszúrom az egyik kedvenc képemet. :)

• norbre
    egy tündér vagy :):)
  • CattiBrie
    Hát.. végül is miért ne? :) De ha véletlenül nem, akkor kiugrom Neked érte. Azt nem ígérem, hogy friss lesz. Ellenben kicsit drágább. :)
  • norbre
    házhoz szállítást vállalnak? :):)
  • CattiBrie
    Balra lent a piros ponyvás kajoldában nagyon finom kumpirt adnak mindennek megpakolva! :)
  • Falconer
    Nem áll jól neki a búvalb*szott arckifejezés szerintem :)
  • Tikal #18848
    Épp ezt akartam én is mondani, jó képek, de valahogy nem áll jól neki ez a felvett komolyság, nem hihető... várunk egy mosolygós képet :)