23748
-
egy macskás is, mert tudom, hogy azt szeretitek :) -
#18886 hátizéééé....kusza...nem mutat semmit...szorri:S:S -
#18885 Nálam az a bícs-sziulettes favos!:) -
#18884 Ez hogy tetszik Nektek?
-
#18883 Nagyon jó némelyik! :)
Mármint nekem tetszik. :) -
#18882 Ha flickr-en módosítok egy képet (mondjuk újra feltöltöm, de lényegében ugyanazt), akkor meg lehet oldani valahogy, hogy ugyanannak a képnek kezelje? Mondjuk ugyanaz maradjon a kép url-je. -
#18881 Fotóim az elmúlt 1 évből - VOL. 2.:
EZZEL a géppel készültek.
-
#18880 Fotóim az elmúlt 1 évből - VOL. 1.:
A képeken csak kontrasztot és szaturációt állítottam utólag.
-
#18879 délelőtt vagy délután mész II. fordulóra? -
#18878 Egyik haverom is továbbjutott a felvételi első pontján, mondjuk szerintem harmatgyenge képekkel... Te mikkel indultál, megmutatod? -
#18877 milyen obival készült? a kezed leretusáltam volna, de amúgy szépek a színek! -
#18876 Ez van...:P -
stain #18875 mondjuk az exif sem segít azon, hogy a képen egy szem van, aztán annyi... :) -
#18874 Tegnap szórakozgattam, makrózgattam:)
Irigyebbeknek nem ajánlom az EXIF-et:D
Flickr
-
#18873 Nem indultam a pályázaton. Terveztem, de sajnos az érettségi elvette minden időmet, és örültem, hogy egyáltalán az előre megadott feladatot megcsináltam:)
Ha nem lett volna érettségi, akkor biztos csinálok valamit a pályázatra... -
#18872 gratulálok! pályázaton indultál? -
#18871 -
#18870 BKF helyzetjelentés:
472 emberből benne vagyok abban a 196-ban, akik az első fordulón továbbjutottak:)
1 hét múlva második forduló... -
DIESEL DOG #18869 Én épitőjellegű kritikának veszem, aggodalomra semmi ok... :-) -
#18868 szívesen. el ne keserítsen a negatív kritika. már ha ezt lehet kritikának nevezni.
valahol el kell kezdeni. :) -
DIESEL DOG #18867 Tervezem egy tisztességes fényképező beszerzését. Telefonnal is el van az ember de valahogy avval mégsem lehet igazán szépet maradandót alkotni...
Simán mezitláb is belehet mászni a patakba, nem kell oda gumicsizma... egy jó képért mindent... :D
Amúgy köszönöm az észrevételeket! :-)
-
#18866 nagyon ki van égve az égbolt. kis szaturáció belefér szerintem. alul engem zavar az a fa és a dudva. az oldalról belelógó bokor is zavaró. kicsit beljebb kellett volna állni és úgy fotózni, akár a patakba is. persze ha éppen van nálad egy gumicsizma. :))
meg telefonnal való fotózás értelmét nem igazán látom. -
DIESEL DOG #18865 Ez egy régebbi kép... nem vagyok profi fotós, várom a kritikákat, észrevételeket... :-)
-
#18864 Flickr
-
#18863 dettó -
#18862 szerintem így jobb -
#18861 -
#18860 muti muti. -
#18859 zöldben sem rossz csak így megnéztem és sokkal jobban passzolt, a póló-bicikli-fék színekhez így, mint zöldbe. de megmutathatom úgyis ha kiváncsi vagy.
a nap szemből a fák mögül világított, mig a vaku szembe a biciklissel. ezért lett világosabb. el lett sütve a vaku.
a kritikákat meg köszi. mindkettőt. -
#18858 májusban ősz van? kicsit zavaró, mert lehet látni, hogy igazából zöldből sárga lett csinálva. szerintem zöldben jobban mutatna. ami még zavaró az-az, hogy a biciklis emberke sokkal világosabb a tájhoz képest. az miért van amúgy? furcsa nekem, hogy a fény láthatóan alulról érkezik az exif meg azt mondja, hogy nem volt a vaku elsütve.
aljából és a tetejéből is vágnék egy kicsit. -
DIESEL DOG #18857 Én nem találtam benne hibát... tetszik, szép szvsz... -
#18856 ?szerintetek
[center] -
gabko #18855 -
#18854 No, ennek örömére beszúrom az egyik kedvenc képemet. :)
-
#18853 egy tündér vagy :):) -
#18852 Hát.. végül is miért ne? :) De ha véletlenül nem, akkor kiugrom Neked érte. Azt nem ígérem, hogy friss lesz. Ellenben kicsit drágább. :) -
#18851 házhoz szállítást vállalnak? :):) -
#18850 Balra lent a piros ponyvás kajoldában nagyon finom kumpirt adnak mindennek megpakolva! :) -
#18849 Nem áll jól neki a búvalb*szott arckifejezés szerintem :) -
#18848 Épp ezt akartam én is mondani, jó képek, de valahogy nem áll jól neki ez a felvett komolyság, nem hihető... várunk egy mosolygós képet :)