Hamarosan indulnak a magyar letöltő portálok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Jobbat mondok, mutasson valaki egy olyan magyar zenekart/elõadót, aki nemzetközileg is sikeres (azaz top 1000) számot/lemezt adott ki.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Valaki magyarázza már el nekik, hogy nem azért nem mennek a lemezek, mert mindenki letölti õket, hanem mert SZAR AZ AMIT CSINÁLNAK.

Tud valaki valami jó magyar elõadót, aki olyant csinál, amit nem nyom egy külföldi zenekar már 1 éve?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

mikor
Klikk! Na, mennyibõl ebbõl a magyar zene? 😊) Az más kérdés, hogy iTunes áraival nem összemérhetõ.

Teppik, a silány árukat nem hozzák el? Nézted már a vásárlók kosarát? Óccsó legyen és még mûködjön.
Teppik Amon
100x elmonduk 100 fórumon hogy tessék igényes zenét csinálni és azzal megtölteni 1 cd-t. Nem egy jó szám/cd (jobb esetben)! A társadalom márcsak ilyen, van ízlése és kiválogatja mi tetszik neki. Ami xar azért nem hajlandó fizetni. A silány árúkat sem hozza el az ember a boltból, nemigaz?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

mrzed001
Nem áll fent komolyabb veszély, hogy magyar zenére füllene a fogam <#nyes>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A T már üzemeltet ilyet.
mrzed001
MegaLOL 😊))
Még ha fizetnének érte sem töltenék le magyar számokat :pp
Meg kellene végre tanulniuk, hogy minõségért fizetünk, a sz.rt meg le se .....