Illegális az európai-amerikai légiutasadat-átadás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hogy levadászhassák, hogy kinek utalgatok ???
Tudom, hogy ez a terrorizmus elleni harc duma csak kamu, de azert kivancsi lennek mivel magyarzanak a gepen fogyasztott menu adatatara tamasztott igenyuket.
Amúgy igazad van, ugyan azokat a dolgokat kéne bevezetni az usával szemben mint amit õ mindenki mással szemben. Mit képzelnek ezek?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az USA csak az európaiakat tekinti (majd) egyenrangúnak (a többiek annyira civilizálatlan gyarmatok :p), tehát éppen tõlük a legdurvább ha beszólnak, hogy ájjmále. Fõleg az angoloktól lenne durva (visszaharap a kiskutyus :p)
Az meg, hogy arabok+zsidók felváltva és egyszerre irányítják amcsikat nyílt titok 😊)
Nagyon elszált az amcsik agya, és csak 2-3 olyan nagyhatalom van, ami pofán képes csapni (akár virtuálisan az iparát), ebbõl a 2 legnagyobb Kína és EU
viszont ez:
"...kötelesek az egyes légiutasokra vonatkozóan legfeljebb 34 különbözõ személyes adatot kiadni." - szerintem naggggyon durva.
Régebben én is nagyon amerika mániás voltam, de ez egyre jobban billen át a túloldalra. Szerintem össze kéne fognia a Föld többi kontinensének és ugyanezt bevezetni az amerikaiakkal szemben. Beleértve a vízum szükségességét, természetesen az árat megemelni olyan arányban, ahogy nálunk arányul az átlagfizetésekhez képest.
Világ-kereskedelmi embargót beveztni az USA-val szemben! hûûûûû de dúúúrva lenne!
Igazából az a vicces/nem vicces, hogy a terrorista-csekket már a légitársaságoktól is megkövetelik, és ezek szerint plusszban még az adatokat is? Lehet az a cél, hogy adják ki a légitársaságoknak a saját algoritmust?