Splinter Cell 4 részletek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnnan tudod?

Én a képekbõl még semmi olyat nem olvastam ki, hogy errõl szólna. . .

Erre a játékra ráférne egy komplexebb rendszer, és a lieáris játékmenet teljes elhagyása.

Én nagyon élveztem az elsõ és a harmadik részt is, csak nem tudtam egyszerre 2 óránál többet játszani, mert szó zserint elfáradtam a túlzottan egysíkû küldetésekben.

Mindig tudni lehetett, hol, mit kell csinálni, mikor hova kell lépni. Soha nem használtam a mentésa, csak a játék elején, szvsz, túl egyszerû és kiszámítható volt a játék és a játékmenet.

Ha ezen újítottak, akkor valóban újítottak.

Akár bevallja az ember akár nem, az elsõ hárm részben tkp. egy olyan csicskás szerep jutott neki. Megmondták hova menjen, mit csináljon, a választási lehetõségeid maximuma az volt, hogy melyik ajtón mész be.

"Olyan játék lesz, amivel még nem találkoztunk"

Ja

Mert nem olyan lesz, mint az elõzõ három, hanme olyan, mint a pacman? Ugyanmár. save, lopakodik, megszólal a csengõ, load. Egy büdös predator vagy alien se lesz benne 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

De itt nincs bekapcsolva<#ejnye1>

Adam II
MIÉRT MIÉRT TETTED EZT SAM BRÜHÜHÜHÜ

És tényleg. Ezen jót derültem. 😊

Sadist
Eddigi részekben is volt, ha bekapcsoltad a thermo szemüveget <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jé ebbe van már sárga piros szin is nem csak zöld fekete mint a többi😊

Sadist
Ehh, Sam milyen furcsa így kopaszon 😊 Hogy repül az idõ, a 4. részben már 51 éves lesz :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

FeketeFény
Micsoda komoly vélemény.. <#vigyor2>

-----][----www.di.fm-----][------

Ez tök jó