Jessica Simpson a hónap alkalmazottja?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life

Szerintem meg igen...

AnuluWork
*hallgatva ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hillary Duff, Mandy Moore vagy Jennifer Love Hewitt - ha már az eredetileg zenészeknél tartunk - tehetségesnek is mondhatóak (sõt, azok is), de ez a Jessica ..., valami borzasztó volt ebben a filmben. ha szexi akart lenni, fürdõruhában mászkált.

Anno elõdjének, a tényleg szexi Catherine Bachnak

elég volt megvillantania a kis farmershortját, és
azonnal megnyíltak elõtte a kapuk ...

Jessica meg még beszélni sem tud - az eredeti angol változatot halgatva -, erõsen erölködik minden jelenetben. Borzasztó. Nem azt mondom, hogy nincsen elõnyei, de meg sem közelíti az elõdjét, Hillary vagy Mandyt pláne.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Engem azért zavarna a dolog...Volt már ilyen kapcsolatom, és nem nagyon tetszett.
Darth Sith
hát nem egy Hawking/Einstein/Teller/Neumann, de nem is ezért szeretjük õt... <#hehe><#nevetes1><#pias><#beka2><#szeret>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

jajj, ne már...

olvasd el a "valóságsó" után a stáblistát, hogy hányan írják a sorozatot...

a dokureality szkriptlet mûfaj (ld (ozz vagy itthon gyõzike), ahol írók találják ki a storyline-okat ás a szereplõk rájátszanak a dolgokara.

lehet, hogy JS-nek nem kell annyit rájátszania, de aki az alakításából ítéli meg, hogy milyen lehet igazából az erõsen táved😊
Ez a lány féle a "cicaféle"... kit érdekel, hogy nem képes semmire???? Éppen ezért imádnivaló!
Hedgehunter
Valosagso...? Lattal mar egyet is hogy keszul..???
néztem pár részt az MTVn lévõ valóságsójából, amiben házasság után beköltözik egy házba. Olyan hülye mint a ...., életképtelen, sohasem kellett háztartással, vagy más hasonló dolgokkal foglalkoznia. És most nem arról van szó hogy nem tud mosni fõzni mert ez ugye alap, de szinte semmire sem képes egyedül.

Bazz'

Nagyon bevállalnám ezt a csajt!!!<#law>