10
-
Szerintem meg igen...
-
#9 *hallgatva ... -
#8 Hillary Duff, Mandy Moore vagy Jennifer Love Hewitt - ha már az eredetileg zenészeknél tartunk - tehetségesnek is mondhatóak (sőt, azok is), de ez a Jessica ..., valami borzasztó volt ebben a filmben. ha szexi akart lenni, fürdőruhában mászkált.
Anno elődjének, a tényleg szexi Catherine Bachnak
elég volt megvillantania a kis farmershortját, és
azonnal megnyíltak előtte a kapuk ...
Jessica meg még beszélni sem tud - az eredeti angol változatot halgatva -, erősen erölködik minden jelenetben. Borzasztó. Nem azt mondom, hogy nincsen előnyei, de meg sem közelíti az elődjét, Hillary vagy Mandyt pláne. -
reechike #7 Engem azért zavarna a dolog...Volt már ilyen kapcsolatom, és nem nagyon tetszett. -
#6 hát nem egy Hawking/Einstein/Teller/Neumann, de nem is ezért szeretjük őt... -
winnie #5 jajj, ne már...
olvasd el a "valóságsó" után a stáblistát, hogy hányan írják a sorozatot...
a dokureality szkriptlet műfaj (ld (ozz vagy itthon győzike), ahol írók találják ki a storyline-okat ás a szereplők rájátszanak a dolgokara.
lehet, hogy JS-nek nem kell annyit rájátszania, de aki az alakításából ítéli meg, hogy milyen lehet igazából az erősen táved:) -
vg #4 Ez a lány féle a "cicaféle"... kit érdekel, hogy nem képes semmire???? Éppen ezért imádnivaló! -
#3 Valosagso...? Lattal mar egyet is hogy keszul..??? -
Cat #2 néztem pár részt az MTVn lévő valóságsójából, amiben házasság után beköltözik egy házba. Olyan hülye mint a ...., életképtelen, sohasem kellett háztartással, vagy más hasonló dolgokkal foglalkoznia. És most nem arról van szó hogy nem tud mosni főzni mert ez ugye alap, de szinte semmire sem képes egyedül. -
5i #1 Bazz'
Nagyon bevállalnám ezt a csajt!!!