10
  • Fido4life

Szerintem meg igen...
  • AnuluWork #9
    *hallgatva ...
  • AnuluWork #8
    Hillary Duff, Mandy Moore vagy Jennifer Love Hewitt - ha már az eredetileg zenészeknél tartunk - tehetségesnek is mondhatóak (sőt, azok is), de ez a Jessica ..., valami borzasztó volt ebben a filmben. ha szexi akart lenni, fürdőruhában mászkált.

Anno elődjének, a tényleg szexi Catherine Bachnak

elég volt megvillantania a kis farmershortját, és
    azonnal megnyíltak előtte a kapuk ...

Jessica meg még beszélni sem tud - az eredeti angol változatot halgatva -, erősen erölködik minden jelenetben. Borzasztó. Nem azt mondom, hogy nincsen előnyei, de meg sem közelíti az elődjét, Hillary vagy Mandyt pláne.
  • reechike
    Engem azért zavarna a dolog...Volt már ilyen kapcsolatom, és nem nagyon tetszett.
  • Darth Sith
    hát nem egy Hawking/Einstein/Teller/Neumann, de nem is ezért szeretjük őt...
  • winnie
    jajj, ne már...

olvasd el a "valóságsó" után a stáblistát, hogy hányan írják a sorozatot...

a dokureality szkriptlet műfaj (ld (ozz vagy itthon győzike), ahol írók találják ki a storyline-okat ás a szereplők rájátszanak a dolgokara.

lehet, hogy JS-nek nem kell annyit rájátszania, de aki az alakításából ítéli meg, hogy milyen lehet igazából az erősen táved:)
  • vg
    Ez a lány féle a "cicaféle"... kit érdekel, hogy nem képes semmire???? Éppen ezért imádnivaló!
  • Hedgehunter #3
    Valosagso...? Lattal mar egyet is hogy keszul..???
  • Cat #2
    néztem pár részt az MTVn lévő valóságsójából, amiben házasság után beköltözik egy házba. Olyan hülye mint a ...., életképtelen, sohasem kellett háztartással, vagy más hasonló dolgokkal foglalkoznia. És most nem arról van szó hogy nem tud mosni főzni mert ez ugye alap, de szinte semmire sem képes egyedül.
  • 5i
    Bazz'

Nagyon bevállalnám ezt a csajt!!!