40
Star Wars Episode III Revenge Of The Sith Activity Centre
-
Comanche #40 Hi tofu!!!
Regizz be a http://net.letoltes.org/index/index2.html FTP-n!!!!
Rajta van ps2 + xbox-on is.
Jó játékot!
Egyébként ha tudod az exe.filet küld már el nekem erre [email protected]!
Előre is kössz!! -
tofu #39 helló nem tudjátok honnan tudom leszedni a játékot előre is köstzi tofu!!!
naon kéne és nem találom wanadoo.atw.hu-n fönn volt és most nem találom beírom hogy star wars és nem találja meg ezt a gamet pedig fönnt volt!!vki segítsen pls!!!! -
#38 te fogyatíkos állat teeeee -
hamedyyyy #37 Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.Activity.Centre. -
#36 sokat vesztetek vele ha nem indul :)) -
#35 nem indul
-
sagjoz #34 Akkor mi van amikor berakom a képfájlt a deamonba és elindítom az autórunt és már akkor az eredeti cd-t kéri??? -
CéZé #33 akkor most mi is a gondod?
autorun exe-vel indul :) -
#32 ja, és furcsamód 30 évesek, aha...
na ezért van egyre "jobb" híre az SG-nek -
#31 óvoda, mindenki bannolnék 1 életre.... -
GiGa master #30 a cd-n lévő cuccok!
a cd-n lévő dolgok másik fele -
GiGa master #29 csinálok 2 képet 5 perc:DP -
GiGa master #28 SRY all hogy hülyén írtam le de felkaptam kurvára a vizet mert ha kell vagy vlaami lefényképezek 2 dvd-s gammát és megkell nézni hogy mivan rajta!!!mert se setup se semmi nincs a cd-n!csak ennyi -
Goth #27 Ez nagyon költői volt :/ -
#26 Arra gondoltál már hogy az nem a PC-s verzió hanem XBox vagy PS2? :/ -
#25 nem, sw fanoknak ez jókis darab a gyüjteményübe azthogy téged nemérint tartsd magadban... -
#24 olcsó játék...hülyegyerekeknek
ennek csak az a lényege hogy még egy kis bevételük legyen, amúgy ránézésből, meg a nevéből meg lehet állapítani hogy mi is ez.
különben is ha nagy játék lett volna azt írták volna a lucasarts.com-on no meg hallottunk volna róla... -
#23 hát lehet hogy nagyon gyökér vagyok, de már 3x elolvastam és még mindig nem értem
de egyébként az is fasza, hogy olyanról nyit topikot a gyerek amiről azt se tudja mi az....pedig az "Activity Centre"-t nem olyan nehéz értelmezni szvsz -
GiGa master #22 Hy all fiúk le lett tépve a "gamma"hát...már ha megnézem a cd-n lévő dolgokat az 1 nem néz ki 1 cd-nek!!!dvd nek van írva és nincs 1 dvd!!!!!kiterjesztése a filesnek 1 számomra ismeretlen files....B5T állítólag Blindwrite de se daemon tools felismeri de ugyan az mint a SR7 nél kéri először DVD-t utánna ha sikerül lenyomni akkor meg amit win2000 komp nál kér azt nyomatja és semmi telepíteni nem enged semmi a törésről azt olvastam hogy valami MAX!!!de semi 1 auto run van semmi lucasarc license se semmi szerintem 1 kamm!tövábbi észrevételek jelezzétek!!!! -
#21 királyak,lehet leszedem -
CéZé #20 Valami ilyesmi
-
#19 Ha valaki leszedte írjon milyenek a cuccok benne! -
cenci #18 ki lennél te itt hogy osztogatod az észt,+ hogy, be lehet zárni?
igenis jol tette,hogy megyitotta!
én is reggel ota filozok ,hogy leszedjem-e/+ mások is ahogy elnézem/
aki meg olyan okos+müvelt abroncsoztassa körbe a fejét,nehogy elöntse a forumot az ész... -
#17 az aktiválási centrumig megvolt, de hogy az mit takar(?)... -
moralosan #16 de hallod, örülök, hogy ilyen meggondoltan és megfontoltan nyitsz topicot. ;] -
moralosan #15 az "új" egy j omájgád
Ha kicsit művelődnétek, tudnátok, hogy az Activity Centre "aktivitási centrum"-ot jelent, ami annyit tesz, mint minijátékok, kifestők, kvízjátékok. Bocccs . -
#14 ja télleg.Azt hittem hogy vmi újj rész,hát kár! -
CéZé #13 Itt az nfo-ja
De a Star Wars Battlefront 2 topicban már volt róla szó -
#12 én is ezt szeretném megtudni,de vmi újj game az biztos -
#11 valami honlapot, vagy képeket
mi ez az activity centre? -
moralosan #10 el tudod te is olvasni...
sztem lehet zárni a topicot, felesleges. -
#8 mért mik vannak benne?
-
#7 Ez gyerekeknek valo... -
#6 wanadoo-n fönn van vmi de nem tom mi az
-
lord nihilus #5 pc-n nem adják ki? -
#4 Tényleg? -
moralosan #3 Ez nem az a játék, ami konzolon ment, hanem egy lemez, amin mindenféle kis apróság van a filmmel kapcsolatban. -
Árnyvadász #2 Nem. -
#1 Sziasztok!Valaki játszik már a játékkal?