47
Dolgozni csak az tud, aki akar...
  • Rafaelo
    töröjétek má a faszba ezt a topikot
  • Petya83
    Szia!

Szerintem próbáld meg az index forumán, ott normálisabb és komolyabb emberek vannak.
  • Rafaelo
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • Brogue
    Halihó!

Elolvastam... Nem kellemes! Sajna pénzt nem tudok adni, viszont van egy "alig használt" mobil telefonom (SonyEricsson T610)... Ezt elküldhetem, esetleg pénzé tudod tenni!
    E-mail-ben tartjuk a kapcsolatot!
  • HuAn82
    Ezért ne igyál annyi vizet, mert nem csak hülye hanem hazug is leszel.
  • memo
    Sziasztok!

Nem én vagyok az áldozat, hanem egyik ismerősöm, mivel ő nem tud netezni nagyon, engem kért meg, hogy tegyem fel a szövegét.
    És a szellemileg allultáplált hozzászólásokat nem díjazom. Szóval csak értelemben kéne hozzászólni!

Inkább segítsetek neki!
    Én nem tudok már...
  • geri15
    nem olyan biztos az
  • Balo
    Honnan tudod?
  • akyyy
    az 1-nek kéne eltünie mert nagyobb hazugság van beleírva , mint a vízfolyás!!!
  • SoDI---
    Én csak azt nem értem, mi szükség van pesti albérletre...
    Nem tudsz valami olyan munkát találni, amit otthonról végezhetsz?
    Mit tudom én, fordítás, fejlesztés, adatrögzítés?
  • SoDI---
    Jaj, gyermekeim az égben, hova tünt 18-től 21-ig a sok hozzászólás?
  • I.C.ram
    Naja de itt olyanok vannak, hogy angol-lengyel, angol-spanyol stb. Magyar nem nagyon van a kettő közt. :/
  • Yeltzin
    www.proz.com
  • nyami
    mindkét szülőm másodlállásban fordít.
  • I.C.ram
    Otthon végezhető munka? Hol adnak ma már olyat? :/
  • Carlos
    Egyetértek sajnos!
  • RaZoK
    szóltam nevezzék át, mégpedig azért mert 1001 topic nyílt már az iylen témáról
    ha midnenigaz átnevezik Hátrányos helyzetüek topikra !
  • geri15
    miért is?
  • RaZoK
    vaki meg képes lett volna feltöltetni a kártyáját, és ráadásul a legmadarabb az volt aki fel is töltötte volna :)
  • ChevyG #27
    ez a topik egy gyönyörü példa arra, hogy mennyi ócska bunkó látogatja az SG-t
    néha már én is égek, hogy SG-s vagyok...
  • Narancs
    Vannak olcsó szállások Budapesten, szerintem amíg nem találsz jó albit vagy nincs meg rá a keret húzd ki egy munkásszállón. Jobb ötletem nekem sincs, ha tudakozót fölhívos sztem megmondja pár szállás számát. Nem hiszem, hogy weben fönt lennéek, de lehet ott is megtalálod. Sok sikert...
  • hmhm
    Otthon végezhető munkát vagy kiegészítő pénzszerzést nem tudsz csinálni?
  • Aspyrin
    Szomorú a történeted, de sajnos megtanultam nem hinni az embereknek.. Nem segíthetek.
  • Balo
    Egy ötletem van. Keresel egy nagyon olcsó albérletet, néha én is belefutok olyanba, hogy 30 eFt az albérlet rezsivel. Ha igazolod a főbérlőnek, hogy leszázalékoltak, akkor nagy valószínűséggel nem kér kauciót. Egy hónap munka után már van pénzed - remélehtőleg.
    Más ésszerű ötletem nincs.
  • Vlala #22
    ez van, ha az ember állatok között komolyan szólja el magát... Sajnálom memo-t, de ezt nem itt kellene. Itt nincs ember, csak emberszabású...
  • OrioN the S
    Aszitte ,hopgy majd mindenkit jól megnevettet ....közbe nem.....csak láccik ,hogy ki van nyalva a segge!
  • tigeroo
    the memo project :c

egyébként az a baj, hogy ilyen dolgokkal sok faszkalap visszaél..
    így az emberek kételkednek hogy igaz-e egy történet , vagy sem..

én drukkolok hogy sikerüljön neki ez a dolog :l
  • memo
    Segítség!!!

Kérlek olvasd végig!!

A segítségeteket szeretném kérni, amit előre is köszönök. 40 éves, epilepsziás férfi vagyok, aki eddig rokkantnyugdíjas volt. Semmilyen káros szenvedélyem nincs, csak egy: rendszeresen szedem a kezelőorvosom által írt gyógyszereket. Emiatt rosszulléteim szerencsére nincsenek. Ezért az utolsó felülvizsgálaton a ”tisztelt bizottság”, nyugdíjamat megszüntette és visszaminősített 50%-os munkaképességűnek. Ami havi 21 ezer pár forintot jelent. Ebből csak a gyógyszer több mint 6 ezer HUF. Rokkantnyugdíjas szüleimmel élek együtt (édesanyám 100%-os), és tulajdonképpen ők tartanak el. Szeretnék és tudnék is dolgozni, de sajnos egy veszprém megyei faluban és 40 km-es körzetében ezzel a betegséggel ez lehetetlen!! A fővárosba szeretnék menni, ahol több munkáltatóval is beszéltem és szívesen alkalmaznának. Viszont ehhez lakásmegoldás szükséges. Kb 250 ezer HUF kellene, amiből 110 már meg is van, de nem szükséges ez az összeg, ha esetleg tudtok valami más megoldást is ajánlani, vagy tanácsot adni! Internetem nincs, néhány naponként, jó emberek, jó szívének köszönhetően tudok némi időt a világhálón tölteni. E-mailt viszont a telefonomon tudok olvasni (a pannonnál van az-azóta már nem rendelhető 400-as WAP-om). A fent leírtakat mind igazolni tudom orvosi és egyéb papírokkal.
    Ezek néhány napon belül egy UltraWeb oldalon láthatóak lesznek. Addig is, ha bármilyen okosságot, segítséget tudtok adni, kérlek írjatok az [email protected], [email protected] vagy a [email protected] címek valamelyikére. Mindent elfogadok, bármilyen csekély pénzt, lakáslehetőséget, otthon végezhető tényleges munkát amiből meg tudom keresni a fővárosba való költözésemhez szükséges pénzt…bármit.
    Ott az adódó kérdésekre is szívesen válaszolok! Azt hiszem becsületes ember vagyok, tehát tanácsot, segítséget kérek ha lehet, nem okoskodást. Ha szükséges a bankszámlaszámot, telefonszámot, lakcímet, bármit ami szükséges is, csak e-mailben adom meg.
    Kalandorok kíméljenek ez nem egy játék,hanem az ÉLETEM!!
    Köszönöm, hogy elolvastátok ezt az irományt! Több sikert kívánok mindenkinek mint amennyi nekem van…