Lost játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na lassan 1 év eltelt! Ide figyeljetek ne sziggyátok a LOST-ot rohadt jo sorozat! a harmadik évad jo volt! a legjobb a játék az 1-3 évadot fogja feldolgozni! Kalandjáték lesz! logika, akció, izgalom lesz benne bõven! sztem mászkálós küldetéseket kell fõleg végigvini, néhol kisfilmek, emlékezetek be fognak játszódni ami a sorozatban is! a Szökésbõl lehetne jo Gamet csinálni😄😄
Az 1. évadból nehéz lenne csinálni de a 2.-ból már könnyebb lenne
mert több lövöldözés van benne.
mert több lövöldözés van benne.
én kiváncsi vagyok rá, bár énse tudnám nagyon elképzelni, milyen game-t csinálnak belõle...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mindegy milyen stílusú game lesz , ha az EA kapja meg a jogokat akkor árkád szar lesz belõle.
Vagy egy kaland game, ahol a leglehetetlenebb és legkisebb dolgora kell rákattintani, és akkor továbmehetsz 😄
Gondolom majd a nyugdíjas nénike is vesz egy PC-t és végignyomja kajakból... csak hogy tudja követni a történetet...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
sztem olyan mászkálosos, keresgetõsös, rejtéjeses sztem <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
REAL MADRID
és milyen játékot tudnának ebbõl csinálni? mindenkitszétlövõs (az utasokon kívül az elsõ x epizódban szinte senkit sem látni, akire rá lehtne fogni a fegyvert), banángyûjtögetõs ugrálós, golfszimulátor, tûzcsiholós RPG-s
esetleg az utasok múltját lehetne feldolgozni, mert amit az RTL leadott, abban én nem láttam meg oylan dolgot, amibõl jó játékot lehetne csinálni
esetleg az utasok múltját lehetne feldolgozni, mert amit az RTL leadott, abban én nem láttam meg oylan dolgot, amibõl jó játékot lehetne csinálni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jah igy csinajak a 24 -est is 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a komplett sztorihoz a játék is kell duma annyira gáz 😊
So cry me a fuckin river, bitch!
Remélem ezt is jól el.... mint ahogy szokták az ilyeneket.