System - Hypnotize
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Szerintem egy és ugyanaz a lemez.Ezt minden épeszú tudja, hogy a kettõ egy lemez, csak nem adták ki egyben.Amúgy miért lenne a sok hasomlósák, meg miért árulnák dupla lemezként?És amúgyis valami ilyesmitt lehet olvasni a Hivatalos honlapon is.
sztem Hypno jobb. 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mindenkinek szívesen a linket. Azért ez a topic, mert ez fõleg a Hypnotize-ról szólna. Ütnek. Nálam õk az istenek, de ez a saját véleményem. Nekem ez a lemez is tetszik. Bár talán nem is tudom. Lehet, hogy jobban tettszik a Mezmerize. Még nem döntöttem el!
<#wilting>#wilting>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
és amilyen keményen hírdeted, hogy megvan, akkora sebességgel is fogod az eredetit megvenni???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
miaz h az új album szar?! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
szvsz pont ellenkezõleg! kurvajó!
szvsz pont ellenkezõleg! kurvajó!
az új album szar (már elnézést) és van soad topik. bye
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
nemtudja vki h ez a változat: http://my.opera.com/seras20/blog/show.dml/62398 különbözik-e attól amit majdnem 2 hete lehetett letölteni?
nekem is megvan az összes 😄
sztem ez a Hypnotize is üt 😄 nem is kicsit <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
sztem ez a Hypnotize is üt 😄 nem is kicsit <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
kösz a linket <#worship>#worship>
lálö😄S:A😄SA😄SA.
egy, hogy ennek új topik nem kell sztem... van System of a Downos topik, abban elfér...
kettõ, hogy tényleg nem lett rossz (mára már én is egész megkedveltem)
három, hogy grat, neked megvan az összesD:SAD:AS
egy, hogy ennek új topik nem kell sztem... van System of a Downos topik, abban elfér...
kettõ, hogy tényleg nem lett rossz (mára már én is egész megkedveltem)
három, hogy grat, neked megvan az összesD:SAD:AS
http://my.opera.com/seras20/blog/show.dml/62398 Innen tudjátok leszedni. Szerintem :-)
Hamarosan megjelenik a System of a Down legújabb lemeze a Hypnotize. Természetesen nekem már megvan. Ellenõrizzétekmár, hogy megvan-e nekem az összes System album.
System of a Down
Toxicity
Steal This Album!
Mezmerize
Hypnotize. Akkor megvan?
System of a Down
Toxicity
Steal This Album!
Mezmerize
Hypnotize. Akkor megvan?